Acasă Stiri Cum să depistezi un Galaxy Note 8 contrafăcut? (în maxim 60 secunde)

Cum să depistezi un Galaxy Note 8 contrafăcut? (în maxim 60 secunde)

Samsung Galaxy Note 8 este un telefon extraordinar, lăudat de toată lumea și dorit de foarte mulți fani și utilizatori de telefoane Samsung. Pentru a cumpăra un Galaxy Note 8, suntem dispuși să facem unele sacrificii, iar când prindem o promoție la acest dispozitiv, încercăm să intrăm cât mai repede în posesia lui.

Putem să ajungem în posesia unui telefon Note 8 la un preț foarte convenabil prin diferite ocazii dar, din surse obscure. Un telefon nou în cutie și la un preț relativ mic. Atenție acesta poate fi contrafăcut! poate fi un fals, o clonă care arată aproape identic cu Samsung Galaxy Note 8. Trebuie mare atenție la astfel de „ocazii”, când ne putem păcăli foarte ușor și să pierdem niște bani.

Credem că am făcut o afacere foarte bună dar care ulterior se poate dovedi că este un dispozitiv fals. Deci, atenție la astfel de ocazii, când un preț prea bun se poate dovedi o păcăleală și cumpărarea, ulterioară a unui nou telefon Galaxy Note 8 va costa prețul telefonului plus prețul păcălelii!

Cumpărați un telefon nou, chiar dacă este din cutie și „vînzătorul” garantează pentru el, doar de la distribuitori autorizați.

Prin intermediul Blogtechtips, vă oferim câteva sfaturi despre principalele lucruri ce trebuie să le verificați atunci când totuși cumpărați un Galaxy Note 8 de ocazie, pentru a afla dacă dispozitivul ce vreți să-l achiziționați nu este fals. Cel mai bine este să verificați și să testați bine telefonul înainte de a da banii!

Cum să depistezi un Galaxy Note 8 contrafăcut?

Mai jos este o listă de indicii pe care trebuie să le căutați întotdeauna, pentru a afla dacă ceea ce vreți să cumpărați este un fals sau nu. De asemenea, trebuie să știți cum arată un Samsung Galaxy Note 8 original, înainte de a face comparația cu telefonul presupus a fi fals.

Iată când puteți spune – este un fals!

1. Inspectați cutia –  Controlați bine cutia în care este telefonul, în căutarea unor specificații incorecte ale dispozitivului de pe cutie, cum ar fi dimensiunea ecranului, numărul modelului, memoria RAM etc. Puteți găsi online specificațiile oficiale ale acestui smartphone. Comparați-le! De asemenea, aveți grijă ca să existe viza de la controlul de calitate!

2. Accesorii telefonului – Toate accesoriile care vin cu Note 8 și alte telefoane Samsung pentru o anumită generație se potrivesc de obicei. Verificați online ce trebuie să conțină cutia și comparați accesoriile. Accesoriile de altă culoare sau alte tipuri de accesorii sunt un mare semn de întrebare. De exemplu: găsiți un micro USB atunci când ar trebui să existe cabluri USB tip C. De asemenea, pe accesorii și chiar pe smartphone nu ar trebui să existe niciun fel de autocolante ciudate, colorate și strălucitoare.

USB Tip-C este un conector standardizat, care va înlocui toate cablurile USB. Acesta vine cu un design reversibil, dimensiuni scăzute și mai multe avantaje. În viitor va fi singurul cablu necesar de conectare pentru toate calculatoarele și telefoanele mobile, un standard universal pentru toate firmele.

3. Greutatea Produsele clonate sunt de obicei mai grele decât cele reale, greutatea lui Samsung Galaxy Note 8 trebuie să fie de 195 grame. Falsurile sunt mult mai grele și veți observa diferența dacă ați ținut un telefon original Note 8 în mână. Eventual cântăriți-l pur și simplu.

4. Plasarea senzorilor – Asigurați-vă că plasarea senzorilor și a camerei de pe spate este în locul corect. Ar trebui să aveți blițul cu LED-uri și senzorul de ritm cardiac în mijloc,senzorul de amprentă digitală în dreapta și camerele în stânga. Face o comparație cu un Galaxy Note 8 original, chiar și dintr-o fotografie.

5. S-Pen Verificați funcționalitatea stiloului S-Pen, dacă butonul de pe el nu funcționează sau telefonul nu răspunde cum ar trebui atunci când îl scoateți de la locul lui. Dacă este dificil să îl scoateți din locaș, aveți în mână un fals.

6. Senzori de securitate falși – Dacă senzorul pentru iris, recunoașterea feței și senzorul de amprentă digitală sunt falși este foarte ușor de verificat. Scanați un deget și apoi încercați să deblocați dispozitivul cu un alt deget și, dacă se deschide cu alt deget, aveți un senzor fals. Faceți același lucru cu celelalte scanere, de iris și recunoaștere facială și ar trebui să se comporte în consecință, dacă sunt false doar dau iluzia că lucrează!

7. Display și camera – Afișajul de pe Galaxy Nota 8 ar trebui să fie cel mai bun lucru pe care l-ați văzut până acum și nu ar trebui să vedeți niciun pixel. Dacă ecranul este lipsit de luciu când îl ștergeți este un fals. Același lucru și pentru aparatul de fotografiat, imaginile ar trebui să fie foarte clare, frumoase și de înaltă rezoluție, inclusiv înregistrărlile video. Culorile să fie vii și să iasă în evidență, fără să fie estompate. De asemenea, afișajul care este curbat la margini, dacă nu este un ecran Infinity, spre marginile laterale sau în partea de sus vor arăta ciudat, neclare și distorsionate în comparație cu originalul. De asemenea, puteți vedea o dungă neagră în partea de sus și de jos a ecranului, care nu ar trebui să fie acolo.

8. Este foarte lent – Spre deosebire de un telefon real Samsung Galaxy Note 8, unul contrafăcut este mai lent. Acest lucru se simte imediat ce folosiți și solicitați puțin telefonul. Atenție la acest aspect!

9. Testare Benchmark AntuTu Descărcați aplicația AntuTu și comparați specificațiile inițiale ale telefonului cu cele de pe Benchmark. Vă sugerăm să încercați, de asemenea, alte instrumente care scanează hardware-ul, deoarece uneori falsurile încearcă să păcălească instrumentele mai populare pentru a oferi informații false despre hardware. Puteți, de asemenea, să comparați scorul obținut de telefon cu cel de pe Benchmark.

10. Smart Switch Căutați online și descărcați Smart Switch și conectați telefonul la computer, un dispozitiv original Galaxy Note 8 va fi detectat de Smart. Puteți să deschideți aplicația și să verificați informațiile despre dispozitivul ce vreți să îl cumpărați. Dacă nu apare nimic, este un fals.

Sperăm că v-am oferit câteva sfaturi care vă vor fi utile în situația în care vreți să cumpărați un Galaxy Note 8, ieftin și de ocazie.

Dar, ce este sigur este sigur, vă sfătuim să achiziționați un Galaxy Note 8 100% veritabil de la distribuitorii autorizați sau din surse sigure și de încredere online.

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....