Acasă Comparații Samsung Galaxy Buds+ vs Google Pixel Buds, care merită cumpărat?

Samsung Galaxy Buds+ vs Google Pixel Buds, care merită cumpărat?

Samsung Galaxy Buds+ și Google Pixel Buds sunt două seturi wireless cu adevărat fără fir și ambele sunt excelente. În funcție de ce vreți de la un astfel de set wireless, ambele au multe de oferit și fiecare dintre ele are particularitățile sale.

Samsung Galaxy Buds+. Uneori nu ai nevoie (sau nici nu vrei) de niciuna din funcțiile suplimentare, vrei doar căști adevărate, căști wireless fără fir. În această privință setul Samsung Galaxy Buds+ excelează, își face treaba extrem de bine. Aveți o carcasă compactă, sunet foarte bun de la căști, o durată de viață excelentă a bateriei, controale personalizate și setări EQ – toate pentru bani mai puțini.

Google Pixel Buds. Unii oameni pun o mai mare valoare pe design și pe o experiență de utilizare. Acești oameni vor prefera setul Google Pixel Buds. Designul excelent și o carcasă elegantă, sunetul și microfoanele bune, funcții inteligente precum sunetul adaptiv și multe altele sunt pe setul wireless Google Pixel Buds. Sigur că acest set are și părțile sale mai puțin apreciate, printre care o durată mai mică a bateriei pentru căști decât majoritatea modelelor de pe piață. Și de acest lucru țin cont majoritatea cumpărătorilor. Chiar nu se poate compara cu durata bateriei de pe Galaxy Buds+. De asemenea, nu există opțiuni de personalizare pe Google Pixel Buds.

Galaxy Buds+ sunt mai bune dar și Pixel Buds are multe de oferit

Căștile cu adevărat wireless sunt o categorie de dispozitive audio în mare creștere, iar Samsung și Google sunt alături de Apple principalii jucători de pe această piață. Iată ce trebuie să știți, prin intermediul colegilor noștri de la AndroidCentral, despre Samsung Galaxy Buds+ și Google Pixel Buds, dacă vreți să alegeți unul dintre aceste două seturi.

Ca bază cele două seturi wireless, Google Pixel Buds și Samsung Galaxy Buds+ sunt destul de apropiate. Ambele primesc toate elementele esențiale pentru astfel de căști. Sunt adevărate căști wireless fără fir, au legături de cauciuc standard, care țin mugurii bine fixați în urechi. Nu au ANC – anularea activă a zgomotului (chiar dacă Galaxy Buds+ stă mai bine ca sunet) și folosesc controale tactile pe cască.

Ambele seturi sunt confortabile și ușoare exact lucrul pe care îl așteaptă utilizatorii de la astfel de căști. Ambele au, de asemenea, o carcasă compactă care reîncărcă căștile, se pot încărca prin USB-C sau prin încărcare wireless.

Pixel Buds are un plus la carcasa căștilor, este fabricată dintr-un material mai moale, plăcut la atingere, iar capacul se deschide/închide cu un clic liniștitor. Este mai atractivă decât carcasa căștilor Galaxy Buds+ care pare mai ieftină. Căștile Google Pixel Buds în sine sunt puțin mai mici și au o suprafață de atingere mai moale, excelentă pentru utilizarea controalelor tactile. Căștile Galaxy Buds+ sunt doar puțin mai mari, cu un finisaj din plastic lucios care dă un sentiment de rezistență mai mare.

Sunet mai bun pe Galaxy Buds+ dar nici Pixel Buds nu lasă de dorit

Galaxy Buds+ și Pixel Buds au sunet bun, cu un plus pentru setul Samsung, unde iese în evidență calitatea microfoanelor într-o varietate de medii puternice. Un lucru important pentru apeluri. Trebuie să apăsați și să țineți apăsat pe Galaxy Buds+ pentru a face comenzi vocale. Google Pixel Buds, de asemenea, stă destul de bine în domeniul audio cu prompt-uri audio subtile și mici adăugări  interesante. Printre acestea împerecherea Google Pair rapidă și ajustarea automată a volumului pentru a se potrivi cu mediul în care vă aflați pe măsură ce se schimbă.

Samsung Galaxy Buds+ sunt o alegere mai bună pentru oricine este sensibil la preț raportat la caracteristici. Galaxy Buds+ câștigă și în ceea ce privește durata de viață a bateriei – puteți obține până la 11 ore de viață a bateriei, în timp ce Google Pixel Buds doar cinci ore. Setul Samsung are controale EQ suplimentare în aplicația lor pentru smartphone. Aplicația vă permite, de asemenea, să personalizați controale tactile, lucru pe care pe care Pixel Buds nu îl poate face.

Setul Samsung Galaxy Buds+ este mai ieftin decât Pixel Buds și acest lucru îl face și mai încântător. Pentru bani mai puțini, sunt o achiziție excelentă și primiți absolut tot ce aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă aveți mai mulți bani de cheltuit Google Pixel Buds sunt și ele acolo. Da, sunt mai scumpe, carcasa lor este mai frumoasă iar căștile sunt mai mici și mai simple. În plus, au o mulțime de alte adaosuri, sunet adaptiv sau microfoane cu formă de fascicul.

Caracteristici Galaxy Buds+ vs Google Pixel Buds

  Samsung Galaxy Buds+ Google Pixel Buds
Procesor All in one Power Management IC, MUB01 Qualcomm CSR8675
Sunet Sistem de sunet AKG cu 2 căi (Tweeter + Wofer) Driver de boxe dinamice de 12 mm
Microfoane 1 de interior, 2 de exterior (un microfon pentru a reducerea zgomotul) Microfoane cu formă de fascicul dublu
Baterie 11 ore (85mAh), 22 ore (în suport de 270mAh) 11 ore (muzică), 7,5 ore (apeluri), 11 ore carcasa
Compatibilitate Minim Android 5.0 și 1,5GB / Minim iPhone 7 și iOS 10 Orice dispozitiv Bluetooth 4.0 (sau mai nou), inclusiv Android 6.0+, iOS
Dimensiuni și greutate 22,5 x 17,5 x 19,2mm, 6,3g 20,5 x 19,5 x 18,2mm, 5,3g
Certificare IPX4
Conectivitate Bluetooth 5.0 Bluetooth 5.0
Încărcare carcasă USB-C, Qi wireless USB-C, Qi wireless

Ambele seturi Samsung Galaxy Buds+ și Google Pixel Buds, sunt adevărate căști total wireless și alegerea între ele poate consta în detalii. În funcție de ce doriți, de ce ecosistem sunteți legat sau poate nu în ultimul rând de brand, alegerea este la latitudinea cumpărătorului.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...