Samsung Galaxy Buds+, un nou set wireless cu performanțe superioare

1262
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pe 11 februarie sub lumina reflectoarelor au strălucit cel mai mult seria Samsung Galaxy S20 și Galaxy Z Flip. Dar Samsung a lansat cu această ocazie și setul wireless Samsung Galaxy Buds+. Noul set de căști total wireless a fost conceput pentru cei care doresc să se bucure de performanțe de sunet superioare atunci când ascultă muzica pe care o iubesc.

Setul Samsung Galaxy Buds+ merge mână în mână cu noile flagship-uri Samsung Galaxy S20. De fapt, Buds+ sunt bonusul de precomandă pentru oricare dintre noile smartphone-uri S20. Conform GSMArena căștile Samsung sunt compatibile cu orice dispozitiv cu sistemul de operare Android sau iOS.

Samsung Galaxy Buds+ sunt compatibile cu Android și iOS

Cu Samsung Galaxy Buds+, vă puteți cufunda în muzica și podcast-urile preferate. Cu un sunet excelent reglat de AKG, Buds+ au difuzoare cu 2 căi; 3 microfoane pentru un sunet și o calitate a vocii de neegalat; o durată de viață incredibil de lungă a bateriei – până la 11 ore de la căștile Buds+ și încă 11 ore din carcasă. Samsung a lansat și o aplicație „Galaxy Buds+”, căștile wireless fiind este acum compatibile cu iOS, sistemul de operare Apple. În acest fel vă puteți bucura de o experiență audio excelentă indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Mugurii Samsung înșiși nu au anularea activă a zgomotului atunci când ascultați muzică, dar aduc un microfon suplimentar pentru anularea zgomotului în apel. Acesta a fost un punct slab la setul inițial Galaxy Buds și, putem spune că acesta este cel mai binevenit upgrade. Pentru o experiență audio de excepție Samsung Galaxy Buds+ a primit difuzoare cu 2 căi (woofer + tweeter). Acestea sunt reglate de AKG, în mod natural.

Căștile complet wireless Samsung Galaxy Buds+ oferă multe îmbunătățiri față de predecesorii săi. Cea mai notabilă schimbare este durata de viață a bateriei. Samsung promite aproape dublul timpului de redare față de originalului Galaxy Buds. Cu noile căști puteți asculta aproximativ 11 ore cu o singură încărcare.

Preț mai mare cu 20$ / 20€ față de setul original Samsung

Pentru a realiza acest lucru, compania a actualizat bateriile din fiecare cască, de la 58mAh la 85mAh. Pe de altă parte, carcasa de transport are acum capacitate – 270 mAh. Viteza de încărcare a fost îmbunătățită și acum puteți obține 60 de minute de redare cu doar 3 minute de încărcare.

Setul Galaxy Buds+ poate fi încărca wireless prin PowerShare de pe unul din telefoanele Galaxy S20 sau cu un cablu USB-C. Buds+ vor fi disponibile în negru, alb, albastru și roșu. Acestea vin cu două perechi de vârfuri de cauciuc, astfel încât să puteți alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine urechilor.

Noul set Samsung poate fi comandat începând cu 14 februarie. Acestea costă 150 USD în SUA și 170 € în Europa. Este un preț mai mare cu 20 de dolari / 20 de euro față de setul Buds original.