Acasă Stiri Concurență acerbă pe piața de plăți mobile. Samsung Pay vs Android Pay

Concurență acerbă pe piața de plăți mobile. Samsung Pay vs Android Pay

Război pe piața de plăți mobile între Samsung Pay și Android Pay.

Samsung Pay și Android Pay sunt concurente pentru extinderea serviciilor în mai multe țări și accelerarea expansiunii teritoriale.

Potrivit firmei de cercetare de piață TrendForce, în acest an este estimat ca piața mondială de telefonie mobilă cu plată să crească cu 37,8% până la 620 miliarde $ US. Piața continuă să crească conform acelorași surse la 1.080.000.000.000 $ US în 2019. (1.080 miliarde $ US).

Este o piață monetară fantastică care va genera venituri greu calculabile.

Potrivit surselor din industria de telefonie mobilă cu plată, Samsung Pay și Android Pay, vor deveni „competitori majori” de servicii mobile de plată.

Ambele servicii sunt bazate pe sistemul de operare Android.

Samsung Electronics va extinde serviciul său Samsung Pay anul viitor. Serviciul va fi lansat în India, care a apărut ca o nouă piață principală de smartphone-uri și Marea Britanie, unde serviciul cu plată a fost deocamdată amânat pe 2017.

Samsung a anunțat că va lansa un serviciu Pay Beta (serviciu pilot) în Rusia și Thailanda în acest an, după ce acest serviciu a fost lansat recent în Malaezia.

Anul viitor, Samsung Pay va fi disponibil pentru încă 10 țări, inclusiv șapte țări în care serviciul este momentan furnizat, inclusiv Corea de Sud, Statele Unite ale Americii, Australia și Singapore.

Google Android Pay este, de asemenea, în urcare. În luna septembrie, serviciul a intrat în Statele Unite ale Americii, urmate de Marea Britanie, Singapore, Australia, Hong Kong și Japonia.

Spre deosebire de Apple Pay, atât Samsung Pay cât și Android Pay sunt bazate pe sistemul de operare Google Android.

Dacă Google include Android Pay în sistemele sale de operare Android în viitor, smartphone-urile Samsung vor fi încărcate atât cu Samsung Pay cât și cu Android Pay.

„Apple Pay și Samsung Pay sunt bazate pe două receptoare separate. Dar Samsung Pay va avea o concurență acerbă cu Google Android Pay pentru că acesta din urmă este compatibil cu mai multe smartphone-uri Android”, a declarat un reprezentant al industriei de telefonie mobile.

Disputa dintre aceste două forțe în telefonia mobilă, continua cu înverșunare.

Samsung Electronics vrea să fie în frunte și în piața de plați mobile cu serviciul Pay.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...