Cum să utilizați aplicația Meteo pe telefonul Samsung Galaxy

121
aplicatia Meteo pe telefonul Samsung Galaxy
Sursa foto: via makeuseof.com

Fiecare telefon Samsung vine cu o aplicație meteo – weather instalată. Aplicația Meteo poate fi dificil de găsit pe telefoanele Samsung Galaxy, având în vedere modul în care nu apare în ecranul Aplicații în mod implicit. În acest articol vă arătăm cum să găsiți aplicația Meteo și cum să explorați funcțiile sale de top. Aflați, de asemenea, cum o puteți personaliza după bunul plac.

Aplicația Meteo de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy vine preinstalată, așa că nu trebuie să o descărcați din altă parte. Pentru a găsi aplicația Meteo accesați Setări -> Aplicații, derulați în jos pentru a găsi și atingeți Vremea, iar pe pagina de informații despre aplicație, atingeți Deschidere.

Aplicația Meteo pe telefonul Samsung Galaxy

În aplicația Meteo, veți vedea datele meteo ale locației dvs. și alte detalii, inclusiv alerte, prognoze, indicele UV, umiditatea, viteza vântului, ora de răsărit și apus, AQI (indicele calității aerului), polenul, dificultatea de conducere și condițiile de trafic.

Aplicația arată, de asemenea, povești și videoclipuri care v-ar putea interesa. Dacă locația setată este incorectă, o puteți modifica urmând pașii de mai jos:

  • Atingeți pictograma hamburger (cele trei linii orizontale) pentru a afișa meniul de navigare, apoi atingeți Gestionați locațiile.
  • Atingeți pictograma „+” și introduceți numele orașului dvs. și selectați-l din lista de rezultate.
  • Apăsați lung pe orașul dvs. și atingeți Setați favorit -> OK.

De asemenea, puteți modifica setările meteo atingând pictograma roată din meniul de navigare. Aici, puteți schimba unitatea de temperatură (Celsius sau Fahrenheit). De asemenea, puteți acorda permisiunea de a utiliza locația dvs. curentă pentru a obține date meteo mai precise. În același timp, puteți modifica frecvența reîmprospătării automate pentru a obține rapid date meteo noi.

De asemenea, puteți activa reîmprospătarea automată din mers, care utilizează permisiunea de activitate fizică de pe telefon pentru a oferi „actualizări mai frecvente despre vreme când conduceți, mergeți cu bicicleta, alergați sau mergeți pe jos”. Pentru a adăuga aplicația în sertarul de aplicați pentru a o găsi mai ușor, comutați pe Afișați vremea pe ecranul Aplicații.

Aplicația Meteo are, de asemenea, widget-uri pe care le puteți adăuga pe ecranul de pornire, potrivit Makeuseof. În acest fel nu mai trebuie să deschideți aplicația de fiecare dată pentru a obține actualizări meteo. Dacă nu vă place aplicația Weather de la Samsung, puteți consulta aplicațiile meteo pentru Android ca alternativă.

Aplicația meteo de la Samsung este simplă, dar își face treaba dacă tot ce aveți nevoie este o privire rapidă asupra prognozei.