Cum să conectați un Apple iPhone la un televizor Samsung

42
Cum sa conectati un iPhone la un televizor Samsung
Sursa Foto: via makeuseof.com

Am scris de multe ori cum să vă conectați un smartphone Samsung Galaxy la un televizor Samsung inteligent pentru a vedea diferitele lucruri – fotografii, videoclipuri sau documente – pe care le aveți pe telefonul Galaxy. Dar dacă aveți un Apple iPhone și un televizor Samsung, puteți face aceleași lucruri interesante odată ce sunt conectate. De pe iPhone, puteți reda filme, muzică și chiar oglindi ecranul pe televizorul Samsung.

Dacă nu v-ați conectat niciodată Apple iPhone-ul la televizorul Samsung, puteți face acest lucru folosind AirPlay. Majoritatea televizoarelor inteligente Samsung sunt compatibile cu AirPlay, astfel încât majoritatea iPhone-urilor de pe cel mai recent iOS se pot conecta cu ușurință. Dacă doriți să vă conectați pentru prima dată, acest tutorial, via Makeuseof vă va arăta cum.

Cum conectați un Apple iPhone la un televizor Samsung

1. Asigurați-vă că televizorul dvs. Samsung este compatibil cu AirPlay. Deși majoritatea televizoarelor sunt compatibile, este important să verificați pentru a vă asigura că al dvs. este înainte de a continua. Dacă faceți clic pe Sursă pe telecomanda TV Samsung și vedeți o opțiune pentru Screen Mirroring, televizorul dvs. este compatibil cu un Apple iPhone.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că televizorul Samsung este în aceeași rețea Wi-Fi ca iPhone-ul dvs. Dacă nu v-ați conectat niciodată televizorul Samsung la internet, trebuie să faceți acest lucru înainte de a continua. Vă puteți conecta la o rețea Wi-Fi în Setări de pe televizor. Puteți obține și Apple TV+ pe televizorul dvs. Samsung, dacă nu ați făcut-o deja.

2. Conectați iPhone-ul la televizorul Samsung. Dacă doriți să începeți oglindirea ecranului unui Apple iPhone pe televizorul dvs. Samsung, tot ce trebuie să faceți este să accesați opțiunea Screen Mirroring. Puteți ajunge aici apăsând Sursă pe telecomanda Samsung sau accesând Setări -> Oglindire ecran.

Apoi, deschideți Centrul de control pe ecranul iPhone și atingeți opțiunea AirPlay. După ce deschideți AirPlay, veți vedea o opțiune pentru televizorul dvs. Samsung. Atingeți acest lucru și va apărea un cod pe ecranul televizorului. Odată ce vedeți codul, veți vedea o fereastră pop-up pe iPhone care vă va cere să introduceți acel cod.

Odată ce introduci codul, telefonul Apple iPhone se va conecta la televizorul tău Samsung. Puteți edita acest dispozitiv sau alte dispozitive conectate în Rețea -> Screen Mirroring => Device Manager pe televizorul dvs. Samsung.

Profitați la maximum de iPhone și TV Samsung

Cu iPhone-ul conectat acum la televizorul Samsung, puteți reda în flux muzică, filme și fotografii pentru ca toată lumea să le vadă. Redați conținutul de pe telefonul Apple iPhone așa cum ați proceda în mod normal pentru a-l reda pe televizor. Dacă aveți ambele dispozitive, cel mai bine este să le conectați, astfel încât să puteți profita la maximum de fiecare.

După ce vă conectați iPhone-ul la televizorul Samsung, îl puteți conecta cu ușurință din nou în orice moment, folosind meniul AirPlay. Astfel, vă puteți conecta convenabil oricând doriți. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune televizoare Samsung din 2021!