Acasă Top Top 6 televizoare Samsung pe care le puteți cumpăra în 2021

Top 6 televizoare Samsung pe care le puteți cumpăra în 2021

În lista noastră cu cele mai bune televizoare Samsung sunt incluse modele 8K OLED, 4K QLED dar și unele mai exclusiviste, cum ar fi The Frame și Terasa.

Dacă ați cumpărat un televizor în ultimii ani știți că Samsung este, fără îndoială, cel mai mare nume din acest domeniu. Compania are de toate, de la televizoare Samsung LED 4K ieftine până la televizoare premium 8K. Samsung are televizoare pentru orice pretenție, moft sau bani. Samsung nu este doar una dintre cele mai bune mărci de televizoare și cel mai popular producător de televizoare din lume, dar ofertele sale de sunt unele dintre cele mai cuprinzătoare din acest domeniu.

De departe, cea mai bună opțiune este televizorul Samsung QN90A Neo QLED. Iluminarea de fundal mini-LED asigură o luminozitate de neegalat a imaginii, în timp ce o mulțime de funcții inteligente și o nouă telecomandă ecologică completează experiența premium. Cu un design uluitor foarte subțire (2,54 cm), este o splendoare din toate punctele de vedere.

Televizorul Samsung Q80T QLED este foarte bun, urmat îndeaproape de televizorul Samsung Q70T QLED și de televizorul Q60T QLED. Despre The Frame și The Terrace doar atât: sunt incredibile! Linia de televizoare Samsung QLED este împărțită în modele prietenoase cu buzunarul, gama medie și premium, cu diverse caracteristici și capabilități. Dar, toate aceste modele sunt de o calitate excepțională, cu performanțe puternice de culoare și luminozitate. Samsung este liderul incontestabil pe piața TV globală de 15 ani. Televizoarele Samsung sunt sinonime cu fiabilitatea, calitatea și durabilitatea.


Televizoare Samsung de super-clasă:

QN90A Neo QLED și Q80T QLED TV

1. Cel mai bun: Samsung QN90A Neo QLED. Neo QLED reamintește tuturor de ce Samsung este pe primul loc în lume în materie de televizoare. Televizorul Samsung QN90A Neo QLED combină tehnologia extrem de rafinată a punctelor cuantice de la Samsung și controlul strict al iluminării de fundal mini-LED, rezultând unul dintre cele mai bune afișaje TV pe care le veți vedea vreodată. Culorile strălucitoare și luminozitatea de neegalat asigură o performanță superbă, conform Tomsguide. Apoi, Samsung le îmbină cu o mulțime de funcții smart TV și caracteristici cu adevărat inteligente, cum ar fi o telecomandă alimentată cu energie solară, care elimină nevoia de a schimba bateriile – oferind un design ecologic și un confort de neegalat.

Dimensiuni de ecran disponibile: 43, 55 inch (139,7 centimetri), 65, 75, 85 inch (215,9 centimetri)│Tip ecran: QLED│Rata de reîmprospătare: 120Hz │ Porturi HDMI: 4 HDMI (1 HDMI 2.1)│Dimensiuni (55 inch): 123 x 70 x 2,5 cm│Greutate: 22 kg.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Design frumos, subțire
 • Neo QLED oferă o luminozitate incredibilă
 • Abilitati anti-orbire impresionante
 • Telecomandă nouă cu încărcare solară

Motive să nu cumpărați acest model nu prea sunt, dar:

 • Fără suport Dolby Vision

Toate cele de mai sus sunt împachetate într-un design superb, alături o gamă largă de funcții inteligente, sunet Dolby Atmos și unele dintre cele mai bune performanțe pe care le-am văzut vreodată. Conectivitatea HDMI 2.1 vine standard, împreună cu funcții prietenoase pentru jucători și un timp impresionant de întârziere de 12,6 milisecunde pentru o experiență de joc de neegalat. Este unul dintre cele mai bune televizoare 4K pe care le puteți cumpăra. Cu acest televizor Samsung reamintește tuturor producătorlor cine este cel mai bun din lume.


Un model QLED grozav:

Samsung Q80T QLED TV

2. Samsung Q80T QLED TV. Cel mai bun televizor QLED de bază este Q80T QLED. Cu o calitate excelentă a culorilor și performanțe HDR oferite de QLED, este un televizor cu aspect grozav. Oferă și un sunet impresionant, un procesor Quantum puternic și multe funcții inteligente. Pe lângă asistentul vocal Bixby de la Samsung, televizorul are încorporat suport pentru Amazon Alexa și Google Assistant, împreună cu o selecție largă de aplicații și conținut.

Dimensiuni de ecran disponibile: 50 inch (127 centimetri), 55, 65 inch (165,1 cm), 75, 85 inch│ Tip ecran: QLED │ Rata de reîmprospătare: 120Hz│ Porturi HDMI: 4 │ Dimensiuni (50 inch): 111 x 64 x 5 cm │ Greutate: 13 kg.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Culori bogate și contrast
 • Sunetul de urmărire a obiectelor funcționează bine
 • Upscaling 4K impresionant
 • Televizorul Tizen este foarte inteligent

Motive să nu cumpărați acest model:

 • Fără suport Dolby Vision

Dar această serie are și un dezavantaj. La fel ca alte serii Samsung, nu există suport pentru Dolby Vision, dar Q80T reușește să se potrivească cu cele mai bune aspecte ale celui mai premium set 4K de la Samsung. Are tot ceea ce are Samsung Q90T QLED mai scump, cu excepția casetei separate OneConnect Box pentru porturi. Dar, cumpărând un televizor din această serie economisiți ceva bani fără a sacrifica calitatea excelentă a celor mai bune seturi 4K de la Samsung.


Samsung Q70T și Samsung Q60T QLED TV

3. Cea mai bună valoare 4K QLED: Samsung Q70T. Cel mai bun televizor Samsung sub 1.000 de euro. Pentru o opțiune QLED medie am ales Samsung Q70T, care costă aproximativ 1.000 de euro pentru modelul de 55 de inch. De asemenea, oferă majoritatea capabilităților excelente ale televizoarelor inteligente ale Samsung, inclusiv interacțiunea vocală cu Bixby, Amazon Alexa și Google Assistant. Aveți aici și întregul ecosistem Samsung de aplicații și funcții de control compatibile cu casa inteligentă.

Dimensiuni de ecran disponibile: 55, 65, 75 inch (190,5 centimetri), 82, 85 inch│Tip ecran: QLED│Rata de reîmprospătare: 120Hz│Porturi HDMI: 4│Dimensiuni (55 inch): 123 x 70 x 6 centimetri│Greutate: 17 kg.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Accesibil
 • Culori excelente
 • Are asistenții inteligenți Bixby, Alexa și Google încorporați

Motive să nu cumpărați acest model:

 • Fără zone de luminozitate discrete
 • Fără suport Dolby Vision

Dar nu are zone discrete de reglare a luminii, folosind în schimb iluminarea de fundal LED duală de la Samsung. Aceasta permite televizoarelor din această serie să alterneze între lumini de fundal LED de culoare caldă și rece. Drept urmare, contrastul și performanța HDR sunt mai reduse decât ceea ce veți vedea pe Q80T, mai premium, dar veți plăti ceva mai puțin.


Cel mai accesibil:

Samsung QLED Q60T

4. Cel mai accesibil Samsung QLED: Samsung Q60T QLED TV. Dacă vrei cele mai accesibile televizoare Samsung QLED, atunci trebuie să te orientezi spre seria Samsung Q60T. Cu un preț accesibil, o combinație de capabilități inteligente și performanță QLED solidă, este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să obțină calitate Samsung QLED fără a cheltui mult.

Dimensiuni de ecran disponibile: 43 (109 cm), 50, 55, 58 (147 cm), 65, 75, 85 inch│Tip ecran: QLED│Rata de reîmprospătare: 60Hz│Porturi HDMI: 3│Dimensiuni (43 inch): 96 x 55 x 6 cm│Greutate: 9 kilograme.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Culori bogate și detalii clare
 • Alexa și Bixby la bord, dat funcționează și cu Asistentul Google
 • O mulțime de aplicații

Motive să nu cumpărați acest model:

 • Încețoșare a imaginii în timpul acțiunii rapide
 • Unghi de vizualizare mai mic
 • Diminuarea luminii la marginile ecranului

Din păcate, seria Samsung OLED Q60T renunță la iluminarea de fundal cu matrice completă a modelelor QLED mai scumpe pentru iluminarea de fundal LED duală mai puțin impresionantă. Acest lucru duce la o luminozitate mai scăzută și o oarecare diminuare în jurul marginilor ecranului. De asemenea, are mai puține porturi HDMI. Acestea fiind spuse, Q60T poate fi cel mai puțin impresionant dintre ofertele Samsung QLED, dar demonstrează că un televizor cu puncte cuantice mai puțin impresionant poate depăși cele mai bune televizoare LED cu buget redus.


Seria Samsung Lifestyle:

The Frame și The Terrace

5. Modelul Lifestyle The Frame pentru iubitorii de artă. Samsung The Frame face parte dintr-o categorie aparte: Lifestyle. The Frame și The Terrace sunt disponibile și în România, la fel ca seriile de mai sus. The Frame poate fi folosit ca televizor când este pornit și galerie de artă când este oprit. În funcție de operele de artă afișate, The Frame – Cadrul, poate reflecta foarte bine stilul personal al utilizatorului. Cu volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și texturi incredibile. Funcția Adaptive Sound asigură claritate pentru cele mai subtile detalii audio chiar și la volum redus.

Dimensiuni de ecran disponibile: 32, 43 inch (109cm), 50, 55, 65 și 75 și 85 inch (216 cm) │ Tip ecran: QLED Rata de reîmprospătare: 120Hz │ Porturi HDMI: 4 / USB 2│ Dimensiuni (43 inch): 97 x 56 x 2,5 cm │ Greutate: 8,6 kg.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Design de super-clasă
 • Posibilități de personalizare incredibile
 • Încadrare perfecta în orice spațiu
 • Culori și contrast excelente

Motive să nu cumpărați acest model:

 • Fără sunet surround Dolby Atmos

The Frame are senzori de mișcare încorporați în televizor. Atunci când sunteți în cameră, ecranul se va afișa în Art Mode, dar când nu sunteți acolo se va opri complet, pentru a economisi energie. Chiar dacă nu veți avea un sunet surround plin de expansiune, imaginea este ceva de privit, culorile uimitoare ies din ecran și aduc totul la viață.


Un televizor pentru toate anotimpurile:

The Terrace

6. Samsung The Terrace. Terasa se potrivește perfect cu orice spațiu în aer liber, oferă tehnologia de afișare QLED 4K și caracteristici Smart TV. A fost proiectat ținând cont și de condițiile vremii, cu un rating IP55. Ecranul televizorului The Terrace are rezistență la intemperii împotriva apei și prafului și poate fi montat ușor în aer liber, pe terase sau alte spații exterioare într-o varietate de stiluri. Terasa își optimizează sunetul și nivelurile de ecran pentru orice joc fără a fi nevoie să reglați manual setările.

Dimensiuni de ecran disponibile: 55, 65 și 75 inch (190,5 centimetri) Tip ecran: QLED│ Rata de actualizare: 120Hz │Porturi HDMI: 3│Dimensiuni (55 inch): 124 x 72 x 6 cm │Greutate: 29 kg.

Motive să cumpărați acest televizor:

 • Culori incredibile și precise chiar și în lumina soarelui
 • Rezoluție 3.840 x 2.160
 • Durabilitatea rezistenței la intemperii
 • Poate fi folosit între -31℃ și +50℃

Motive să nu cumpărați acest model:

 • Este foarte scump

Terasa are o luminozitate maximă de peste 4.000 de niți și 2.000 de niți în medie. În acest fel utilizatorii se pot bucura confortabil de conținut video chiar și în mijlocul zilei. În plus, The Terrace oferă o vizibilitate ridicată datorită tehnologiei sale anti-reflexie. Terrace dispune de o tehnologie ce oferă un volum de culoare de 100%, pentru o calitate bogată și precisă a culorilor. Are difuzoare stereo încorporate, ascunse pe partea inferioară a cadrului, pentru un sunet clar și distinct fără a distorsiona.


Cu atât de multe televizoare din care să alegeți, nu există un preț unic pentru televizoarele Samsung. Dar asta înseamnă, de asemenea, că există probabil un televizor Samsung grozav care se potrivește bugetului tău, atâta timp cât ești dispus să fii flexibil în ceea ce privește funcțiile și dimensiunea ecranului.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...