Cum să activați Samsung One Font pe Galaxy S10

344

Noua interfață proiectată și personalizată de Samsung, One UI și însoțită de Samsung One Font poate fi utilizată în tot ecosistemul Samsung. Atât pe site-ul său web, pe ambalajul comercial, pe software și hardware, este răspândit pe mai multe linii de produse, inclusiv televizoarele Samsung. Toți utilizatorii unui smartphone Galaxy cu One UI 1.1 care rulează  Android 9.0 Pie out of the box, îl pot folosi.

Fontul este un caracter grafic utilizat în scrierea cu ajutorul calculatorului, un set de caractere (cifre, litere, simboluri) conceput în același stil grafic. Samsung One Font este stilul de scris Samsung, pe care în vedem pe spatele telefoanelor. Este un stil de scris specific companiei Samsung.

Samsung One Font trebuie activat manual

Cu toate acestea, textul nu este activat în mod prestabilit, conform colegilor noștri de la site-ul olandez SamMobile. Asta înseamnă că cei care au un dispozitiv acceptat, cum ar fi Galaxy A30, Galaxy A50, Galaxy S10, Galaxy S10e sau Galaxy S10+, vor trebui să îl pornească manual. Nu este ceva greu de făcut și este complet reversibil. Deci dacă nu sunteți un fan al stilului de scris Samsung, al Samsung Font sau dacă este greu de citit, puteți să reveniți la caracterele care vă sunt mai ușor de citit.

Activarea fontului Samsung One pe Galaxy S10 este foarte ușoară și revenirea la alt font este chiar mai ușoară. Prin urmare, dacă după trecerea la Samsung One Font simți că nu este potrivit pentru dvs., puteți reveni la fontul anterior cu ușurință. Simplu!

Samsung One Font este un concept, proiectat pentru a oferi o experiență universală pentru toate dispozitivele Samsung. Samsung Font acoperă 26 de sisteme de scriere, mai mult de 400 de limbi și peste 25.000 de glif-uri, creând o adevărată amprentă globală. Samsung One Font este distinctiv, universal și umanist. Scrisul este lizibil, scalabil iar caracterele sunt deschise și spațioase.

Cum se activează fontul Samsung One Font pe Galaxy S10? Foarte simplu, urmați pașii de mai jos.

  • Pasul 1: Deschideți aplicația Setări.
  • Pasul 2: Selectați/Atingeți Afișare.
  • Pasul 3: Atingeți Dimensiunea fontului și stilul.
  • Pasul 4: Apăsați Font Style – stilul de font.
  • Pasul 5: Selectați din listă Samsung One.

Odată ce ați făcut acest lucru, dispozitivul dvs. Galaxy S10 va trece apoi la Samsung Font. Pentru a reveni, repetați Pasul 1 până la Pasul 4, apoi selectați Implicit. Dacă ați trecut prin pași numai pentru a afla că Samsung One Font lipsește, este pentru că dispozitivul dvs. nu a fost actualizat cu Android 9.0 Pie. Astfel telefonul nu are One UI 1.1 sau o versiune ulterioară, caz în care va trebui să așteptați până One UI și Android Pie ajunge pe telefon.