Galaxy A50 vine cu multe caracteristici și are un preț bun

4669

În ultimele zile toată lumea a fost concentrată și a analizat atent caracteristicile seriei Galaxy S10 și pliantului Galaxy Fold. Iar Samsung a mai scos un as din mânecă. Galaxy A50 a fost lansat la MWC 2019.

Fără a fi deloc surprinzător, Samsung a lansat în mod oficial noul smartphone Galaxy A50 alături de Galaxy A30. Acest Galaxy A50 oferă multe caracteristici interesante pentru un preț care, nu este foarte ridicat.

Samsung Galaxy A50, cu multe caracteristici excelente pentru un preț de 350 de euro. În partea de sus a ecranului Infinity-U AMOLED de 6,4 inch este camera frontală, în zona în formă de U. Modelul Galaxy A50 are ecranul plat, deci mult spațiu pe ecran pentru aplicații. Un rating IP68 pentru rezistența la apă și praf din păcate nu este disponibil. Ne amintim că un predecesor al său, Galaxy A5 (2017) a venit cu această certificare. Galaxy A50 are o mufă pentru căști de 3,5 mm și un conector USB de tip C.

Galaxy A50 are raport de aspect de 19,5: 9 și rezoluție 2340 x 1080 de pixeli

Carcasa subțire de 7,7 milimetri este fabricată dintr-un material pe care Samsung, din anumite motive, îl numește 3D Glasstic. Cadrul în sine este fabricat din metal, spatele este realizat din plastic și ecranul din sticlă. Galaxy A50 se simte bine în mână, are un finisaj bun și muchii rotunjite. Toate butoanele – pornire/oprire și volum – sunt în partea dreaptă.

Zvonurile anterioare despre utilizarea unui ecran LCD în A50 s-au dovedit incorecte. Ecranul de 6,4 inch AMOLED are o rezoluție de 2340 x 1080 de pixeli. După ce știm despre ecranele Samsung, acest Galaxy A50 are un afișaj foarte bun. Mulți consideră zona centrală în formă de „U” un „notch”. Este oarecum amuzant, pentru că este departe de bretonul văzut pe iPhone-uri.

GalaxyClub este un blog olandez independent, scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

În afișajul lui Galaxy A50 se găsește una dintre caracteristicile importante ale smartphone-ului. Un motiv de mândrie pentru A50! Se datorează faptului că senzorul de amprentă digitală este încorporat în ecran. Nu este de același tip ca senzorul cu ultrasunete din Galaxy S10, potrivit site-ului GalaxyClub. El nu funcționează atât de rapid și ușor pe Galaxy A50. Întârzierea dintre momentul în care puneți degetul pe ecran și deblocare este totuși, minimă.

Un alt lucru ce trebuie remarcat la Galaxy A50 este triple-camera de la spate. În ce privește camerele – una principală, una cu unghi larg și una pentru adâncime – seamănă foarte mult cu cele aflate pe Galaxy A7. În plus față de funcțiile și capabilitățile modelului Galaxy A7, Samsung a adăugat câteva gadget-uri ce țin de inteligența artificială (AI Camera) pe A50.

O baterie puternică pe Galaxy A50, are 4.000 mAh

Un alt atu pentru acest smartphone Samsung este acumulatorul. Are o baterie puternică de 4.000 mAh. Suntem curioși de durata de viață a acestei baterii și credem că Samsung nu ne va dezamăgi. Credem că va avea o durată de viață a bateriei peste medie. Pentru comparație: în 2018, Galaxy A7 avea o baterie de 3.300 mAh, iar modelul Galaxy A8 una de 3.000 mAh. Implicit, modelul A50 are o capacitate de stocare de 64 GB, care se poate extinde cu ajutorul unui microSD.

Cât de interesant și de tentant, cu aceste caracteristici este Galaxy A50, mai depinde și de preț. Din ce se vede A50 are o calitate superioară față de Galaxy A8. Cu un preț de vânzare recomandat de Samsung de 349 euro, telefonul își va găsi multe simpatii în rândul cumpărătorilor.