Acasă Cum sa... Cum să activezi funcția Find My Mobile pe telefonul Samsung Galaxy

Cum să activezi funcția Find My Mobile pe telefonul Samsung Galaxy

Dacă se întâmplă să pierzi un telefon sau o tabletă Galaxy, nu te panica! Disponibil online, Samsung Find My Mobile este un serviciu gratuit care poate fi accesat prin contul Samsung și vă permite să localizați, să faceți backup de la distanță și să ștergeți datele de pe un dispozitiv mobil Galaxy.

Deci, dacă tocmai ai pierdut un telefon Samsung Galaxy nou, funcția Find My Mobile este disponibilă pentru a te ajuta. Este gratuită și dacă te-ai conectat la contul Samsung când ai configurat telefonul, atunci vei găsi foarte ușor prețiosul smartphone. Funcția Samsung Găsește-mi mobilul folosește informații despre locație colectate de Google, precum și date care trec prin rețele wireless pentru a identifica locul în care un smartphone ar fi putut fi pierdut sau chiar furat.

Cu prima ocazie când aveți smartphone-ul Samsung Galaxy în mână, în loc să așteptați să se întâmple ceva nefericit, în câteva minute puteți activa și configura Find My Mobile.

Cum configurați Find My Mobile pe telefonul Samsung

Pentru a utiliza serviciul „Find My Mobile” prima dată trebuie să vă configurați contul Samsung pe dispozitiv, conform Cnet. Trebuie să permiteți companiei Google să vă colecteze informațiile despre locație și să acceptați termenii și condițiile privind utilizarea rețelelor fără fir.

Pentru a utiliza serviciul „Găsește-mi mobilul” urmați indicațiile de mai jos:

  • Căutați dispozitivul în aplicația Găsește-mi mobilul
  • Atingeți pe Find My Mobile
  • Permiteți aplicației să vă acceseze persoanele de contact, locația și stocarea dispozitivului
  • Deschideți meniul principal Setări
  • Derulați în jos și atingeți Biometrie și securitate
  • Asigurați-vă că Găsiți-mi mobilul este pornit
  • Apăsați pe link Find My Mobile
  • Asigurați-vă că contul dvs. și comutați pe Deblocarea de la distanță și Trimiteți ultima locație
  • Când comutați pe Deblocarea de la distanță, o fereastră pop-up vă va întreba dacă doriți să faceți backup pentru codul PIN. Atingeți De acord

Atenție! Nu toți operatorii de telefonie mobilă acceptă Găsește-mi mobilul. Dacă nu puteți găsi funcția pe dispozitivul dvs. Galaxy, operatorul de telefonie poate oferi propria versiune sau puteți descărcați această aplicație prin Play Store.

Activați toate funcțiile asociate la Găsește-mi mobilul

Vă sugerăm să activați toate opțiunile asociate funcției. Acest lucru vă va permite să faceți lucruri cum ar copii de rezervă la distanță, preluarea jurnalelor de apeluri și mesaje, extindeți durata de viață a bateriei, Set Guardian, trimiteți ultima locație, etc. De exemplu, la preluarea apelurilor și a mesajelor, acestea se vor sincroniza cu telefonul și vă vor afișa ultimele 50 de apeluri și mesaje, completate cu numere de telefon.

Opțiunea extinderea duratei de viață a bateriei va oferi opțiunea pentru a vă ajuta să urmăriți mai mult timp dispozitivul pierdut. În sfârșit, opțiunea Set Guardian vă permite să desemnați un prieten sau un membru al familiei, care să se poată conecta la Find My Mobile în numele dvs. pentru a urmări sau controla dispozitivul.

Dacă cineva a înlocuit cartela SIM pe dispozitivul pierdut, veți putea verifica noul număr de telefon pe site-ul Web Find My Mobile printr-o notificare.

Serviciul de localizare Google oferă informații despre locație mai precise – esențiale într-un moment în care urmăriți un dispozitiv pierdut. Trimiterea ultimei locații va monitoriza bateria dispozitivului și va trimite ultima locație cunoscută chiar înainte de a se descărca complet.

Cum folosesc Find My Mobile pentru a-mi localiza telefonul?

Odată activat, puteți vizita serviciul Find My Mobile – Găsiți-mi mobilul pe orice browser web pentru a localiza dispozitivul Samsung. Din nou, vă veți conecta mai întâi la contul dvs. Samsung. Veți vedea apoi o listă cu dispozitivele Samsung pentru care ați activat Găsiți-mi mobilul. Dacă ați optat pentru „Trimiteți ultima locație” de pe telefon, puteți vedea locația telefonului pe o hartă. Dacă dispozitivul dvs. este în mișcare, veți putea primi actualizări ale locației la fiecare 15 minute. Puteți verifica, de asemenea, starea dispozitivului și durata de viață a bateriei.

Rețineți că locația și alte funcții ale Găsiți-mi mobilul vor putea fi folosite numai dacă dispozitivul pierdut este pornit și conectat la o rețea celulară sau Wi-Fi.

Vă recomandăm să activați funcția Find My Mobile când cumpărați un nou telefon, pentru a putea găsi telefonul în cazul pierderii sau furtului. Nu uitați că un smartphone cum ar fi Samsung Galaxy S20 Ultra, de exemplu, poate costa peste 1.500 de euro. Puteți pierde acești bani!

Stiri

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...

Samsung Galaxy Buds+ actualizate cu funcția Auto Switch Function

Una dintre caracteristicile importante care au apărut cu noul set Samsung Galaxy Buds Pro este funcția de comutare automata. Aceasta face mai...

Samsung Pay: puteți plăti cu smartwatch-ul în Germania

Începând din 5 martie, clienții Samsung Pay din Germania pot efectua plăți mobile folosind ceasurile lor inteligente Galaxy. Plata cu Samsung Pay...

Vânzările seriei Galaxy S21 la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Seria Galaxy S21 s-a vândut bine pe parcursul primei luni pe piață, dovedind că schimbarea datei lansării a fost inspirată. Samsung s-a...

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...