Vedeta din „Elite” a filmat un videoclip în 8K cu Samsung Galaxy S20 Ultra

1224

Pentru prima dată un videoclip al celebrei cântărețe și actrițe latino-americane Danna Paola a fost înregistrat integral pe Samsung Galaxy S20 Ultra. Clipul a fost filmat cu ajutorul camerei de 8K de pe S20 Ultra și mai multe cadre au fost filmate sub apă. Rezultatele sunt impresionante: într-o săptămână videoclipul a obținut peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube.

Clipul pentru single-ul „Sola” este o colaborare între vedeta mexicană și Samsung Mexic. Videoclipul a fost prezentat pe platformele multimedia internaționale YouTube și Spotify din întreaga lume. Danna Paola este una dintre cele mai populare interprete din America Latină. Melodiile sale ocupă o poziție de frunte în topurile mondiale. Dar și Samsung are vedetele sale, poate concura cu oricine la nivel mondial. Vedeta seriei Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra a demonstrat încă odată de ce este în stare.

Samsung Galaxy S20 Ultra a filmat un videoclip în 8K sub apă

Videoclipul muzical a fost filmat cu o cameră a lui Galaxy S20 Ultra în rezoluție 8K, inclusiv scene sub apă. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei inovatoare a camerelor de pe acest smartphone și protecției IP68. Această certificare protejează componentele dispozitivului chiar și în timpul fotografierii sau filmărilor subacvatice.

Colaborarea de succes a divei pop Danna Paola și Samsung demonstrează deschiderea unei noi direcții în crearea de conținut personalizat. Astăzi, datorită soluțiilor inovatoare a camerele de smartphone-ului Galaxy S20 Ultra, puteți filma videoclipuri ori unde. Puteți înregistra evenimente personale sau de familie, precum și să creați conținut cinematografic profesionist pentru vizualizarea pe televizoarele Samsung QLED 8K.

Danna Paola Rivera Munguía (născută la 23 iunie 1995), mai cunoscută sub numele de Danna Paola, este o actriță, cântăreață și model mexicană. A câștigat Best Latin America North Act și MTV Europe Music Awards în 2012 și 2013.

În mai 2020, Danna Paola a lansat clipul video muzical pentru single-ul său „Sola” pe platformele digitale, conform NewsSamsung. A fost înregistrat cu un smartphone Galaxy S20 Ultra, devenind primul videoclip al unui artist latin înregistrat în acest format.