Acasă Cum sa... Cum să eliminați anunțurile pop-up de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy

Cum să eliminați anunțurile pop-up de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy

Toată lumea a văzut cum o aplicație pe care am instalat-o recent pe un telefon începe să afișeze anunțuri pop-up. Aceste anunțuri pot varia de la ușor enervant la extrem de supărător. Acestea sunt de multe ori notificări persistente care promovează ceva și care care pur și simplu nu se închid prea ușor. Anunțurile pop-up nu provin de la Samsung și nu ajută cu nimic un smartphone Samsung Galaxy sau alt telefon Android.

Acestea apar mai degrabă din cauza unei aplicații sau a unei extensii pe care ați descărcat-o recent sau care este preinstalată și aduc venituri dezvoltatorilor, de aceea sunt atât de persistente. Aceste anunțuri apar pe toate telefoanele nu numai pe cele Samsung. Nu vă îngrijorați, totuși, există o modalitate de a renunța la aceste anunțuri, chiar dacă sunteți inundați de ele.

Cum să scapi de reclamele pop-up de pe telefonul tău Samsung Galaxy

Anunțurile sau ferestrele pop-up sunt forme de publicitate on-line pe intregul Internet. Ele sunt destinate să atragă trafic web sau sa capteze adrese de e-mail, potrivit PhoneArena. Pop-up-urile sunt, în general, noi ferestre de browser web care afișează reclame. Există blocatoare de ferestre pop-up, programe special concepute cu scopul unic de a preveni, bloca sau nu afișa ferestre pop-up.

Iată cum să eliminați anunțurile pop-up de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy:

  • Accesați Safe Mode – Modul sigur ținând apăsată tasta Power – pornire. Apoi țineți apăsat butonul roșu de oprire virtuală până când apare Safe Mode.
  • Altă modalitate de a porni Safe Mode pe Samsung Galaxy este să țineți apăsat butonul de reducere a volumului în timpul afișării logo-ului Samsung în timp ce telefonul repornește.
  • În Modul sigur, accesați Setări -> Aplicații și sortați lista după cele mai recente aplicații instalate sau actualizate.
  • Eliminați ultima aplicație instalată sau actualizată! Apoi reporniți telefonul normal ținând apăsată tasta de pornire pentru a ieși din Safe Mode.
  • Dacă anunțurile pop-up nu au dispărut, repetați procedura de dezinstalare a aplicației până când veți găsi aplicația responsabilă de blitz-ul de marketing.

Raționamentul din spatele alimentării Samsung Galaxy în Modul sigur este că, în acea stare, este restricționată funcționarea aplicațiilor terțe, a extensiilor, etc. În acest fel, puteți naviga în siguranță la secțiunea Setări -> Aplicații, puteți sorta aplicațiile după ultima actualizare sau instalare și puteți începe să căutați aplicația vinovată.

Acum puteți folosi un smartphone Samsung fără a fi sâcâit de enervantele anunțuri publicitare.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...