Cum să înlocuiți o cască Samsung Galaxy Buds pierdută

283

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds au fost lansate ca o nouă gamă de accesorii, care mai cuprinde Galaxy Watch Active și Galaxy Fit. Galaxy Buds oferă o experiență supremă de ascultare, cu un sunet extraordinar, sunet reglat de AKG.

Galaxy Buds este un excelent set de căști fără cablu, poate cel mai bun la ora actuală de pe piață, pentru cei care doresc o experiență perfect conectată în mișcare. Cu un design modern și o purtare confortabilă în urechi, controale ușoare, sunet clar și inteligent și dimensiuni compacte – sunt un companion de zi cu zi în orice moment.

Sunt mici, discrete și elegante dar, se poate pierde una dintre aceste căști! Ce faceți dacă ați pierdut una dintre cele două căști wireless Galaxy Buds? Chiar dacă se fixează bine în ureche, posibil la un moment dat să cadă dintr-o neatenție și să nu o mai găsiți. Cel mai simplu mod este să contactați Samsung Support pentru a înlocui casca pierdută, potrivit AndroidCentral.

Dar cel mai bine este ca prima dată să încercați să găsiți casca pierdută. Deci te-ai uitat peste tot și Galaxy Buds nu este nicăieri. Ei bine, Samsung a inclus o caracteristică numită „Find My Earbuds„, care se află în aplicația Galaxy Wearable. Acest lucru ar trebui să facă extrem de ușor pentru voi, sau pentru altcineva, să găsiți repede această cască.

Pentru a găsi casca lipsă, urmați acești pași:

  • Deschideți aplicația Galaxy Wearable
  • Apăsați Find My Earbuds
  • Apăsați Start
  • După ce a fost localizată casca, apăsați Stop
Căștile Galaxy Buds se pot încărca fără fir de la Galaxy S10

După ce ați finalizat acest lucru o să auziți un sunet relativ puternic care va proveni de la cască. Acest beep va crește în intensitate treptat tot mai tare, timp de 3 minute. Vă oferă astfel posibilitatea de vă orienta pentru a găsi casca lipsă. Cu toate acestea, este recomandat să nu purtați cealaltă cască Galaxy Buds atunci când căutați astfel încât sunetul bip, destul de intens, să nu vă afecteze auzul. Sperăm ca astfel să descoperiți locul unde ați pierdut piesa lipsă.

Dar, se poate întâmpla să nu găsiți casca pierdută! Atunci greșeala se plătește. Unele dintre accesoriile noastre cele mai iubite și mai uzitate se pierd din când în când, sau poate casca să fi fost furată. Când vine vorba de aceste căști Samsung, acest lucru poate fi un proces destul de frustrant. Potrivit Samsung, pierderea unei căști nu este acoperită de garanție, dar puteți vizita un centrul de service pentru a achiziționa o nouă cască.

Problema este găsirea într-adevăr a unuia dintre aceste centre de servicii autorizate de Samsung. Nu există atât de multe câte sperați să fie. Acest lucru vă va face să contactați Samsung Support pentru a vedea care este cel mai bun mod de acțiune. În plus, lucrurile pot deveni potențial problematice, deoarece aceeași pagină de asistență precizează că un centru de service va trebui să asocieze împreună casca nouă și cea veche. Problema se va rezolva dar, costă în special timp. Cel mai bun sfat este să fiți atenți cu aceste căști pentru ca să nu le pierdeți.

Galaxy Buds sunt extrem de impresionante cu sunet premium „reglat de AKG”. Căștile au o durată de viață a bateriei de până la 6 ore. În plus, le puteți încărca wireless, în carcasa în care sunt livrate, cu PowerShare pe un Galaxy S10.