Acasă Cum sa... Cum să instalați Flipboard pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active...

Cum să instalați Flipboard pe Galaxy Watch 3, Watch Active & Active 2

Probabil nu ne-am imaginat niciodată că tehnologia purtabilă ne va aduce atât de multe servicii bune. Am primit măsurarea ritmului cardiac, somnului și chiar urmărirea înotului cu smartwatch-urile. Acum, în ultimii ani, am primit alte funcții uimitoare, cum ar fi vizionarea de videoclipuri, ascultarea melodiilor, conectarea la internet, realizarea de capturi de ecran, măsurarea ECG, BP, VO2 Max, detectarea căderilor, SpO2 și multe alte funcții. Mai mult, puteți adăuga citirea știrilor preferate pe ceasul inteligent Samsung Galaxy. Acum și Flipboard, o aplicație americană de știri, este disponibilă pe Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

News Briefing este aplicația lansată în magazinul Galaxy care vă va ajuta să citiți orice fel de știri. Numele este diferit, iar dezvoltatorii Samsung sunt în spatele aplicației. Este aplicația Flipboard care a fost lansată sub numele News Briefing (știri pe scurt) în Galaxy Store. Pe ceasul Samsung inteligent, puteți citi știri despre afaceri, tehnologie, știință, actualitate, sport și multe altele.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Flipboard în News Briefing pe ceasurile Galaxy Watch

Micul ecran al smartphone-ului, oferă opțiunea de a citi toate știrile importante din brief (pe scurt). În plus, pentru a citi articolul detaliat, puteți deschide smartphone-ul asociat. Iată cum cum să folosiți Flipboard pe Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Active și Samsung Galaxy Watch Active 2:

Flipboard pe Galaxy Watch 3

1. Deschideți Galaxy Store. Este o bibliotecă plină de aplicații, fețe de ceas și jocuri. Aici sunt prezente toate aplicațiile recomandate esențiale, indispensabile. Pe Galaxy Watch, deschideți aplicația Galaxy Store.

2. Căutați aplicația News Briefing. Da, este o aplicație Flipboard, dar denumită News Briefing în Galaxy Store. Căutați-l tastând în caseta de căutare. Dacă este dificil să tastați ceasul, atunci puteți utiliza și aplicația pentru telefon din Galaxy Store.

3. Descărcați și deschideți aplicația. În pagina de descriere, butonul de instalare este disponibil pentru a descărca aplicația. După instalare, se va sincroniza și va fi disponibil pentru a se deschide în listă.

4. În aplicație, selectați subiectul. În aplicație, mai întâi, acceptați termenii și atingeți opțiunea de pornire. Când sunteți de acord cu toți termenii, selectați subiectul. Primul este Featured, apoi News și așa mai departe. Selectați secțiunea preferată pentru a primi acea categorie specială de știri.

5. Acum începeți să citiți. Rând pe rând, puteți citi toate știrile sau articolele de pe ecranul principal. Glisați degetul de jos în sus pentru mai multe știri și atingeți știrile pentru a citi mai multe. Oferă o vizualizare clară și puteți obține text și imagini clare în interiorul articolului.

6. Faceți clic pe trei puncte pentru mai multe opțiuni. Pe pagina de citire, sunt disponibile trei puncte pentru mai multe opțiuni. Vă oferă opțiunea de a schimba subiectul, regiunea, reîmprospăta și afișa pe telefon. O puteți folosi, pentru a schimba subiectul.

Puteți citi știrile în întregime pe smartphone-ul asociat

Nu este suficient? Nu vă satisface doar titlul și știrile pe scurt? Puteți citi întregul articol de le Flipboard pe smartphone. Pentru a face acest lucru, atingeți Afișați pe un dispozitiv pentru a deschide știrile pe telefonul smartphone asociat. În acest fel, veți rămâne la curent cu lumea online.

Flipboard este o aplicație de mesagerie socială pentru Android, iOS, Windows Phone și Windows, potrivit TizenHelp. Adună conținut de pe rețelele de socializare și alte site-uri web care colaborează cu Flipboard și prezintă conținutul respectiv sub forma unei reviste. Utilizatorul poate răsfoi paginile.

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...