Cum să instalați Spam Away pe telefoanele Samsung

710
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Există puține lucruri mai enervante decât apelurile și textele spam. În cel mai bun caz, acestea sunt o distragere a atenției și o bătaie de cap. În cel mai rău caz, acestea pot fi excrocherii periculoase de care trebuie să ne ferim. Numai anul trecut, peste  26 de miliarde de apeluri făcute de roboți au fost înregistrate în Statele Unite. Nu e de mirare că tot mai mulți utilizatori aleg să ignore multe apeluri cu totul. Puteți instala Spam Away pe telefoanele Samsung pentru acest lucru.

Nu există niciun motiv să renunți la unele dintre caracteristicile smartphone-ului dvs. doar pentru a evita anunțurile nedorite. Cu doar câțiva pași simpli, puteți avea un control mai bun asupra apelurilor și a anunțurilor de tip spam pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy. Trebuie să instalați Spam Away.

Blocarea anunțurilor periculoase cu Ad Blocker

Anunțurile potențial periculoase nu provin doar sub formă de apeluri spam, ci pot apărea și pe site-uri web. Malware-ul se poate răspândi prin anunțuri rău intenționate, plasate pe site-uri legitime și populare și compromit securitatea dispozitivelor mobile. Chiar dacă smartphone-urile Samsung sunt foarte bine protejate prin Samsung Knox, trebuie să fim atenți.

Blocatoarele de anunțuri sau blocatorii de conținut elimină malware-urile din browserul dvs., oferindu-vă liniște în timp ce navigați pe net. Samsung Internet permite utilizatorilor să activeze simultan până la cinci blocări de anunțuri pentru o experiență mai sigură de navigare pe web.

Urmați pașii de mai jos pentru a activa blocarea anunțurilor:

  • Deschideți meniul Internet Samsung
  • Apăsați pe pictograma „Blocați anunțuri – Ad Blocker”
  • Descărcați și instalați blocatorii de anunțuri preferați
  • Activați blocarea anunțurilor
Activați și funcția Smart Anti-Tracking

V-ați întrebat vreodată cum unele site-uri web par să vă cunoască gusturile și preferințele? Imediat ce încărcați pagina, vor fi afișate instantaneu anunțuri despre produse pe care le-ați căutat anterior pe internet. Aceste anunțuri direcționate sunt posibile prin intermediul trackerelor, care urmează clik-urile dvs. și obiceiurile de navigare.

Samsung Internet utilizează un dispozitiv de învățare automată pentru a identifica trackerele într-un site web. Prin eliminarea cookie-urilor de urmărire, caracteristica Smart Anti-tracking de la Samsung Internet nu permite site-urilor web să vă vadă activitățile online.

Urmați pași de mai jos pentru a activa Smart Anti-tracking:

  • Deschideți meniul Internet Samsung
  • Mergeți la „Setări”
  • Selectați „Confidențialitate și securitate”
  • Apăsați „Smart anti-tracking” și selectați „On”

Spam Away, Ad Blocked, Smart Anti-tracking sunt acum acolo, dar puteți folosi și funcția „Apel inteligent – Smart Call”. Disponibilitatea acestei funcții poate fi limitată sau poate varia în funcție de țară sau operatorul de telefonie mobilă. Știind cine vă sună este primul pas pentru a elimina apelurile spam, iar funcția Samsung Smart Call exact asta face. Caracteristica identifică automat și detectează apelurile automate și vă permite să blocați aceste numere, potrivit NewsSamsung. Accesați „ID apelant și protecție spam” din „Setări apel” pentru a activa funcția.