Samsung Knox, un adevărat seif pentru securitatea telefoanelor

2099

La IT Security Expo and Congress Nürnberg (it-sa 2018), Samsung și platforma de securitate Samsung Knox au fost în prim plan, potrivit NewsSamsung. La această expoziție, Poliția Federală Germană a prezentat actualul proiect de a introduce telefoane Samsung pentru poliție. În perspectivă, vor fi înlocuite aproximativ 12.000 de dispozitive mobile clasice existente.

Platforma Samsung Knox îndeplinește cerințele stricte de securitate ale multor guverne și lideri mondiali din toată lumea. Poliția Federală Germană va introduce dispozitive protejate Samsung Knox pentru poliție, care devine din ce în ce mai mobilă. În perspectiva imediată poliția va înlocui peste 12.000 de telefoane mobile clasice, existente în prezent în dotarea sa, cu altele noi cu platforma de securitate Samsung Knox. Mai exact, acestea sunt inițial modelele Galaxy A8 și Galaxy S8, care sunt destinate oficialilor ca Enterprise Edition.

Securitate la cel mai înalt nivel cu Samsung Knox

Această ediție Enterprise Edition asigură actualizări continue ale firmware-ului și patch-uri de securitate timp de patru ani. „Pe lângă cerințele de poliție, smartphone-urile și componentele de infrastructură necesare trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerințe de protecție„. A spus Tuncay Sandikci, Director la Enterprise Business, Samsung Electronics Germania. „Noi satisfacem această cerere cu Samsung Knox. Suntem foarte fericiți că Poliția Germană dorește să utilizeze smartphone-urile noastre cu Enterprise Edition în munca lor zilnică”.

it-sa – este cel mai important târg european pentru securitatea IT și unul dintre cele mai importante la nivel mondial. A avut loc între 9 – 11 octombrie 2018 la Centrul Expozițional Nürnberg. În 2018, 700 de expozanți din 27 de țări au prezentat cele mai recente soluții de securitate. it-sa 2018 a avut un număr de 14.290 vizitatori. Expoziția se organizează începând cu anul 2009.

Cu platforma Knox, Samsung a dezvoltat o arhitectură de securitate multi-strat pentru Android. Aceasta poate îndeplini chiar și cele mai complexe cerințe pentru protecția datelor și securitatea informațiilor. Platforma multi-certificată formează baza pentru familia de produse Knox și pentru alte servicii profesionale de securitate în afaceri.

În plus față de securitatea ridicată, aceste companii au posibilitatea de a gestiona și adapta cu ușurință dispozitivele mobile compatibile la nevoile lor. Samsung a dezvoltat, de asemenea, soluții inteligente pentru lucrătorul mobil bazate pe platforma Knox. Cu platforma Knox Premium Edition, companiile își pot separa cu ușurință informațiile de afaceri de informațiile personale ale angajaților.

Datorită Knox Configure, un număr mare de dispozitive mobile compatibile pot fi configurate rapid și eficient de la distanță pentru utilizarea în scopuri comerciale sau configurate pentru anumite procese de lucru.

Dispozitivele Android, iOS și Windows 10 pot fi administrate cu Knox Manage

Knox Manage permite departamentelor IT să-și administreze telefoanele Galaxy, precum și diverse alte dispozitive Android, iOS și Windows 10.

Datorită Samsung Enterprise Firmware-Over-The-Air (E-FOTA) la actualizări de firmware pentru dispozitivele Samsung Galaxy, selectiv sau pe mai multe dispozitive, se pot instala și gestiona actualizările direcționate simultan. Samsung oferă un pachet complet pentru protecție, sub formă de ediții de întreprinderi. Aceste smartphone-uri deja includ pachete importante de servicii de afaceri și soluții software.