Acasă Cum sa... Cum să beneficiați la maxim de televizorul Samsung Smart TV

Cum să beneficiați la maxim de televizorul Samsung Smart TV

Indiferent dacă lucrați acasă sau vă antrenați acasă, un Samsung Smart TV oferă numeroase utilizări. Actualele televizoare Smart TV de la Samsung oferă nu numai o experiență impresionantă ci și o serie întreagă de inovații care permit proprietarilor de televizoare inteligente să se bucure de o mare varietate de conținut.

Ecranul imersiv al televizorului este potrivite atât pentru fluxurile de antrenamente, cât și pentru descoperirea celor mai recente seriale. Simbolurile de control pentru gestionarea aplicațiilor și dispozitivelor conectate facilitează munca productivă în biroul de acasă.

Iată mai jos sfaturile noastre, prin intermediul NewsSamsung, cu privire la modul de a profita la maxim de Samsung Smart TV.

1. Bucurați-vă de Samsung TV Plus live gratuit

Samsung TV Plus oferă proprietarilor de televizoare inteligente acces instantaneu la peste 100 de canale de știri, sport, divertisment etc. În acest fel nu vă va lipsi nimic atunci când faceți streaming. Samsung TV Plus este disponibil momentan în Germania, UK, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria, SUA, Canada, Coreea și Thailanda. TV Plus este disponibil pe modelele Smart TV 2016-2020 din Europa, Statele Unite și Thailanda. Serviciul este disponibil în Canada la televizoarele inteligente 2017-2020.

Samsung TV Plus este inclus și preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2020. Prin urmare, nu sunt necesare descărcări, dispozitive suplimentare sau date despre cardul de credit. Cu o conexiune la Internet, serviciul permite utilizatorilor să urmărească și să descopere conținut nou și să acceseze cu ușurință serviciile video la cerere.

Lista canalelor gratuite continuă să crească – inclusiv canalele de filme Spotlight, Action, Comedy și Drama de la Rakuten TV. Samsung TV Plus oferă divertisment pentru toate gusturile.

Pe lângă selecția largă de canale și canale populare, există și o varietate de conținut gratuit pentru iubitorii de artă. Cu o gamă largă de concerte, turnee și expoziții, proprietarii de televizoare inteligente Samsung se pot bucura de un concerte de înaltă calitate de la Berliner Philharmoniker sau de la Metropolitan Opera, din confortul propriei case.

2. Antrenament în camera de zi

Oricât de mult ne bucurăm atunci când lucrăm sau studiem de acasă, este important să rămânem activi toată ziua. Acest lucru poate înseamna transformarea propriului living într-o locație de antrenament. Din fericire, pentru proprietarii de Samsung Smart TV, videoclipurile de antrenament care acoperă practic toate interesele și abilitățile de instruire sunt la doar câteva clic-uri.

Utilizatorii trebuie doar să selecteze un serviciu și un program pentru streaming și pot începe antrenamentul imediat. Datorită rezoluției ridicate de imagine, spectatorii nu ratează niciodată nimic în timp ce transpiră la exerciții. Cu o mare varietate de servicii disponibile acum, vor fi adăugate permanent tot mai multe, utilizatorii pot găsi cu ușurință antrenamentul potrivit pentru a-și duce rutina de fitness personal la nivelul următor.

3. Lucrați confortabil de acasă

Televizoarele inteligente Samsung nu numai că oferă proprietarilor lor asistență de divertisment sau de antrenament, dar, de asemenea, îi îndrumă să rămână productivi când este timpul să lucreze.

În 2019, Samsung a lansat funcția sa exclusivă de acces la distanță. Acesta este disponibilă pe cele mai recente televizoare inteligente ale companiei și permite proprietarilor să acceseze și să gestioneze computerul lor prin intermediul televizorului – indiferent de locația sa. Este disponibilă pentru modelele Smart TV din 2019 și televizoarele inteligente mai noi. Atât televizorul cât și computerul trebuie conectate la o rețea.

Accesul la distanță oferă, de asemenea, o varietate de servicii de documentare bazate pe cloud care, de exemplu, facilitează studenții să își continue studiile acasă. Cursurile online și prelegerile live pot fi vizualizate pe ecranul TV mare prin intermediul unui browser web, astfel încât nici o notă sau alte detalii nu sunt trecute cu vederea. Funcția Wi-Fi Direct a accesului la distanță permite utilizatorilor să oglindească perfect în computerul lor, smartphone-ul sau tableta. O mare varietate de conținut poate fi astfel urmărită pe ecranul mare al televizorului.

4. Relaxare pentru ochi

Chiar și consumatorii foarte pasionați de media trebuie să se detașeze de ecran din când în când. Ochii au și ei nevoie de un pic de odihnă și relaxare și trebuie luată câte o pauză. Modul ambiental al televizoarelor inteligente Samsung ajută și aici.

Cu Ambient Mode, televizoarele inteligente pot contribui la o atmosferă relaxantă, arătând opere de artă, fotografii de familie sau alt conținut calmant atunci când sunt oprite. Dacă doriți să vă relaxați complet puteți adapta fundalul ecranului, în Ambient Mode, la peretele sau tapetul din spatele acestuia. Astfel Samsung Smart TV se îmbină aproape perfect cu împrejurimile sale.

Cu Tap View, este mai ușor ca niciodată să transformi televizorul într-o galerie foto personală. Cu un contact simplu al smartphone-ului cu carcasa televizorului, consumatorii pot reflecta în mod convenabil fotografiile și alte înregistrări pe televizorul lor inteligent. Cu ajutorul excelentului ecran QLED, fotografiile preferate sunt afișate în cea mai bună calitate de rezoluție posibilă.

Stiri

Samsung investește 10 miliarde USD pentru o fabrică de cip-uri în Texas

Samsung este un lider în producția de semiconductori, în mare parte datorită dominației sale pe piața cipurilor de memorie. Compania a investit...

Samsung Galaxy S21 4G în lucru, va fi destinat piețelor fără rețele 5G

Toate modelele seriei S21, Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra sunt lansate cu o conectivitate 5G. Acum se pare că...

Samsung Good Lock 2021, noua versiune este deja disponibilă

Nu ar fi începutul anului pentru Samsung fără o nouă versiune Good Lock, iar compania tocmai a actualizat aplicația. Versiunea Samsung Good...

Samsung Galaxy A52 5G tot mai aproape de lansare

După ce a prezentat noile modele emblematice Galaxy S21, acum este timpul ca Samsung să se gândească la restul catalogului. Una dintre...

Samsung Internet 13.2 aduce Smart Protect și integrarea aplicației Setări

În ultimii ani, Samsung Internet a devenit o concurență serioasă pentru Google Chrome. Are mai multe opțiuni de personalizare decât majoritatea browserelor,...

Samsung Galaxy Tab A (2021) de 8,4 inch, o nouă tabletă în lucru

În timp ce Samsung este încă sub influența lansării seriei Galaxy S21, au apărut detalii despre una din viitoarele tablete Galaxy A....

Samsung lucrează la un Galaxy Tab S7 Lite sau Galaxy Tab S8e

Se pare că Samsung lucrează la o nouă tabletă mid-range superioară. Potrivit ultimelor informații aceasta ar putea fi numită Samsung Galaxy Tab...