Acasă Cum sa... Cum să beneficiați la maxim de televizorul Samsung Smart TV

Cum să beneficiați la maxim de televizorul Samsung Smart TV

Indiferent dacă lucrați acasă sau vă antrenați acasă, un Samsung Smart TV oferă numeroase utilizări. Actualele televizoare Smart TV de la Samsung oferă nu numai o experiență impresionantă ci și o serie întreagă de inovații care permit proprietarilor de televizoare inteligente să se bucure de o mare varietate de conținut.

Ecranul imersiv al televizorului este potrivite atât pentru fluxurile de antrenamente, cât și pentru descoperirea celor mai recente seriale. Simbolurile de control pentru gestionarea aplicațiilor și dispozitivelor conectate facilitează munca productivă în biroul de acasă.

Iată mai jos sfaturile noastre, prin intermediul NewsSamsung, cu privire la modul de a profita la maxim de Samsung Smart TV.

1. Bucurați-vă de Samsung TV Plus live gratuit

Samsung TV Plus oferă proprietarilor de televizoare inteligente acces instantaneu la peste 100 de canale de știri, sport, divertisment etc. În acest fel nu vă va lipsi nimic atunci când faceți streaming. Samsung TV Plus este disponibil momentan în Germania, UK, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria, SUA, Canada, Coreea și Thailanda. TV Plus este disponibil pe modelele Smart TV 2016-2020 din Europa, Statele Unite și Thailanda. Serviciul este disponibil în Canada la televizoarele inteligente 2017-2020.

Samsung TV Plus este inclus și preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2020. Prin urmare, nu sunt necesare descărcări, dispozitive suplimentare sau date despre cardul de credit. Cu o conexiune la Internet, serviciul permite utilizatorilor să urmărească și să descopere conținut nou și să acceseze cu ușurință serviciile video la cerere.

Lista canalelor gratuite continuă să crească – inclusiv canalele de filme Spotlight, Action, Comedy și Drama de la Rakuten TV. Samsung TV Plus oferă divertisment pentru toate gusturile.

Pe lângă selecția largă de canale și canale populare, există și o varietate de conținut gratuit pentru iubitorii de artă. Cu o gamă largă de concerte, turnee și expoziții, proprietarii de televizoare inteligente Samsung se pot bucura de un concerte de înaltă calitate de la Berliner Philharmoniker sau de la Metropolitan Opera, din confortul propriei case.

2. Antrenament în camera de zi

Oricât de mult ne bucurăm atunci când lucrăm sau studiem de acasă, este important să rămânem activi toată ziua. Acest lucru poate înseamna transformarea propriului living într-o locație de antrenament. Din fericire, pentru proprietarii de Samsung Smart TV, videoclipurile de antrenament care acoperă practic toate interesele și abilitățile de instruire sunt la doar câteva clic-uri.

Utilizatorii trebuie doar să selecteze un serviciu și un program pentru streaming și pot începe antrenamentul imediat. Datorită rezoluției ridicate de imagine, spectatorii nu ratează niciodată nimic în timp ce transpiră la exerciții. Cu o mare varietate de servicii disponibile acum, vor fi adăugate permanent tot mai multe, utilizatorii pot găsi cu ușurință antrenamentul potrivit pentru a-și duce rutina de fitness personal la nivelul următor.

3. Lucrați confortabil de acasă

Televizoarele inteligente Samsung nu numai că oferă proprietarilor lor asistență de divertisment sau de antrenament, dar, de asemenea, îi îndrumă să rămână productivi când este timpul să lucreze.

În 2019, Samsung a lansat funcția sa exclusivă de acces la distanță. Acesta este disponibilă pe cele mai recente televizoare inteligente ale companiei și permite proprietarilor să acceseze și să gestioneze computerul lor prin intermediul televizorului – indiferent de locația sa. Este disponibilă pentru modelele Smart TV din 2019 și televizoarele inteligente mai noi. Atât televizorul cât și computerul trebuie conectate la o rețea.

Accesul la distanță oferă, de asemenea, o varietate de servicii de documentare bazate pe cloud care, de exemplu, facilitează studenții să își continue studiile acasă. Cursurile online și prelegerile live pot fi vizualizate pe ecranul TV mare prin intermediul unui browser web, astfel încât nici o notă sau alte detalii nu sunt trecute cu vederea. Funcția Wi-Fi Direct a accesului la distanță permite utilizatorilor să oglindească perfect în computerul lor, smartphone-ul sau tableta. O mare varietate de conținut poate fi astfel urmărită pe ecranul mare al televizorului.

4. Relaxare pentru ochi

Chiar și consumatorii foarte pasionați de media trebuie să se detașeze de ecran din când în când. Ochii au și ei nevoie de un pic de odihnă și relaxare și trebuie luată câte o pauză. Modul ambiental al televizoarelor inteligente Samsung ajută și aici.

Cu Ambient Mode, televizoarele inteligente pot contribui la o atmosferă relaxantă, arătând opere de artă, fotografii de familie sau alt conținut calmant atunci când sunt oprite. Dacă doriți să vă relaxați complet puteți adapta fundalul ecranului, în Ambient Mode, la peretele sau tapetul din spatele acestuia. Astfel Samsung Smart TV se îmbină aproape perfect cu împrejurimile sale.

Cu Tap View, este mai ușor ca niciodată să transformi televizorul într-o galerie foto personală. Cu un contact simplu al smartphone-ului cu carcasa televizorului, consumatorii pot reflecta în mod convenabil fotografiile și alte înregistrări pe televizorul lor inteligent. Cu ajutorul excelentului ecran QLED, fotografiile preferate sunt afișate în cea mai bună calitate de rezoluție posibilă.

Stiri

Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție...

Încărcător Samsung de 65W certificat de UL (Demko)

La începutul acestei luni, se zvonea că Samsung aduce suport de încărcare de 65W pentru toate modelele Galaxy S22. Acest lucru ar...

Samsung este al treilea cel mai mare producător de baterii din lume

În afară de smartphone-uri, tablete, televizoare, dispozitive portabile, chipset-uri, afișaje și alte produse electronice de larg consum, Samsung produce și baterii pentru...

Colaborare Samsung – CJ ENM pentru un studio de producție cu The Wall

Samsung a anunțat un parteneriat cu CJ ENM, cea mai importantă companie din Asia de divertisment și stil de viață. CJ ENM...

Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung...

Galaxy Z Fold 2 primește patch-ul de securitate din iulie 2021

Samsung a lansat în cele din urmă actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru Galaxy Z Fold 2. Compania începuse să lanseze...

Cele mai bune aplicații Music & Video pentru Galaxy Watch 3, Active & Active 2

Ceasurile inteligente Samsung au memorie încorporată de 4GB pentru stocarea imaginilor, fișierelor și melodiilor audio și video. Da, puteți salva mai mult...