Cum să împerecheați Smart Keyboard Trio 500 cu telefonul Galaxy

831
Cum sa imperecheati Smart Keyboard Trio 500 cu telefonul Galaxy
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Smart Keyboard Trio 500 este o tastatură pentru cei care călătoresc mult și au afaceri în derulare. Aceștia își iau cu ei doar smartphone-ul Samsung Galaxy și au nevoie de o tastatură pentru a lucra mai rapid pe telefon. Știm că lucrurile bune vin în mod neașteptate, iar noua tastatură Samsung Smart Keyboard Trio 500 este unul dintre acestea.

Ca și cum ar fi o extensie logică a modului Samsung DeX care vă poate transforma telefonul într-un computer de birou pe ecran mare, tastatura Smart Keyboard Trio 500 vă permite să vă conectați fără probleme la trei dispozitive simultan (de aici și Trio în denumire).

Nu ne întrebați de unde provine acest 500, efectiv nu știm. Dar cu o apăsare a unui comutator de pe tastatură (relativă) puteți trece rapid de la tastarea pe monitor (televizor), la răspunsul la un text de pe telefon sau la lansarea unui videoclip YouTube pe tabletă. Totul foarte confortabil cu noua tastatură Samsung.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 se asociază rapid cu telefonul Galaxy

Spunem relativă, deoarece nu este o tastatură desktop de dimensiuni complete, nu este una obișnuită. Fiind mai mică o puteți pune cu ușurință în bagajul pentru călătorii, pentru a lucra mai eficient pe telefon. Este o tastatură mai mare ca a telefonului și se va dovedi foarte utilă. Mai mult decât atât, cea mai importantă parte a tastaturii – tastele reale – sunt de dimensiuni mari. Conform PhoneArena, celelalte taste sunt puțin mai mici dar suficient de mari pentru a tasta ușor.

Există trei taste dedicate în partea de sus a tastaturii care pot lansa aplicații pe fiecare dispozitiv conectat diferit. Samsung Trio 500 va fi lansat la începutul lunii mai și va fi disponibil în culori alb și negru pentru a se potrivi cu telefonul, tableta sau televizorul dvs.

Iată cum să asociați Samsung Smart Keyboard Trio 500 cu telefonul dvs. Galaxy:

1. Porniți butonul de alimentare Samsung Smart Keyboard Trio 500.

2. Apăsați lung tasta Bluetooth pentru recunoaștere instantanee.

3. Pe ecranul dispozitivului va apărea o alertă, atingeți „conectați” la prompt.

4. Folosiți Keyboard Trio 500 pentru a introduce codul din 6 cifre care se afișează pe ecranul dispozitivului la care doriți să vă conectați.

Gata a-ți asociat tastatura Samsung cu smartphone-ul Samsung Galaxy. Tastatura Samsung are dimensiunile de 280,4 x 127,4 x 15,4 mm și o greutate de 412,3 grame. Când aveți nevoie de productivitatea unui laptop, Keyboard Trio 500 cu Samsung DeX vă permite să luați notițe, să trimiteți e-mailuri și să lucrați mai rapid, totul pe smartphone sau tabletă. Butonul DeX este situat pe tasta F12.