Evoluția permanentă a stației de andocare Samsung DeX

3045

Când Samsung a lansat modelul Galaxy S8 și S8+, a dus aceste mici computere mobile la un nou nivel. Au fost lansate cu Samsung DeX, o nouă soluție de productivitate mobilă, pentru o experiență PC oriunde și oricând. Acum, Samsung DeX a devenit un standard pe dispozitivele premium ale companiei high-tech.

Cu lansarea Samsung DeX în 2017, Samsung a încercat să aducă o experiență asemănătoare PC-ului cu telefoanele sale. Dacă la început acest lucru a fost primit cu oarecare reținere, pe parcurs a fost adoptat repede de mulți utilizatori ai telefoanelor high-end Samsung.

De atunci, compania sud-coreeană a introdus o varietate de accesorii noi pentru a facilita utilizarea acestui serviciu. Fiecare nou accesoriu cu propriile caracteristici și funcționalități au ajutat tot mai mult utilizatorii să se conecteze la un PC.

Este interesant să vedem, prin intermediul SamsungNews, cum a evoluat Samsung DeX de la lansare și până astăzi.

1. La început a fost problema mobilității. Odată cu lansarea DeX-ului, Samsung a demonstrat cum se poate valorifica puterea telefoanelor Galaxy, pentru a crește productivitatea. Se putea conecta telefonul la un monitor și folosi ca pe un desktop pentru a deschide mai multe ferestre sau pentru a conecta o tastatură și un mouse pentru a scrie e-mailuri, juca jocuri, efectua apeluri și multe altele. Dar lipsea un mic lucru: mobilitatea în mișcare. A doua generație a Samsung DeX, DeX Pad, a răspuns la unele dintre deficiențele stației DeX. A adăugat funcționalități suplimentare, permițând transformarea smartphone-ului într-un touchpad sau tastatură. Automat au fost mai multe oportunități de a utiliza Samsung DeX.

Samsung DeX se poate folosi cu un smartphone Galaxy S9 și S9+, Galaxy S8 / S8+, Galaxy Note 8 și Note 9. Samsung a conceput un dock DeX Universal care să funcționeze cu orice fel de smartphone cu suport USB.

O experiență și productivitate mai mare cu Samsung DeX

2. Obiectivul final a fost o experiență la nivelul PC-urilor. Samsung a dorit să îmbunătățească permanent stația DeX și Dex Pad. Samsung DeX a fost abordată ca serviciu de productivitate care ar putea schimba modul în care folosim dispozitivele noastre mobile. Cu mai mult de două accesorii periferice a fost extinsă oferta pentru a oferi utilizatorilor o experiență mai compactă și mai uniformă, astfel încât să se bucure de o experiență mobilă asemănătoare PC-urilor, într-un mod mult mai simplu și mai variat. Samsung a vrut și a reușit să facă posibilă utilizarea Samsung DeX fără accesorii dedicate. Utilizatorii pot acum să se conecteze la un PC și să-și folosească smartphone-ul să se conectează fără accesorii suplimentare oriunde.

3. O experiență Samsung DeX fără probleme. Pentru a permite oamenilor mai multă versatilitate, inginerii Samsung au adus o varietate de opțiuni de conectivitate. Mai multe caracteristici diferite care să corespundă nevoilor unice ale utilizatorilor. A reușit să permită oamenilor să facă mai mult în mișcare și să se poată bucura de noi lucruri. Noi modalități de divertisment, inclusiv pentru jocurile mobile pe ecran complet, fără a fi nevoie de alte dispozitive . De asemenea, utilizatorii pot să-și folosească telefoanele în timp ce folosesc Samsung DeX, pentru o experiență fără probleme.

4. Adaptarea de HDMI sau DeX Cable. Samsung DeX este acum compatibil cu adaptoare HDMI simple, inclusiv Adaptorul Multi Port Samsung și DeX Cable. Astfel se oferă utilizatorilor mai multe opțiuni portabile și convenabile pentru conectarea la Samsung DeX, fiecare oferind beneficii unice și opțiuni de conectivitate. Atunci când sunt conectați prin intermediul unui adaptor HDMI sau al unui cablu DeX, utilizatorii pot accesa simultan conținutul unui monitor și pot continua să utilizeze telefonul în mod normal în timp ce sunt conectați la Samsung DeX.

Mai multe modalități de a folosi Samsung DeX

5. Rezultatul final a întrecut așteptările. Cu cele trei noi opțiuni există acum cinci modalități de a utiliza Samsung DeX pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Adaptor HDMI Samsung, Adaptor Multi Port, DeX Cable, DeX Pad si DeX Station. Stațiile DeX și DeX Pad oferă puterea de a deschide mai multe ferestre, de a utiliza ecrane cu rezoluție mai ridicată și de a încărca dispozitivul. Soluțiile HDMI și Multi Port oferă o opțiune convenabilă pentru utilizatorii în mișcare. Soluțiile low-cost HDMI și Multi Port oferă, de asemenea, o oportunitate mai ieftină pentru utilizarea Samsung DeX.

Cu un Galaxy Note 9, cu S Pen integrat, utilizatorii pot să scrie note sau să efectueze alte activități în timp ce telefonul este conectat la un monitor. Cu aceste actualizări, utilizarea Samsung DeX este mai practică ca niciodată.