Acasă Cum sa... Cum să profitați la maximum de S Pen pe dispozitivele Galaxy

Cum să profitați la maximum de S Pen pe dispozitivele Galaxy

Samsung nu ne oferă un nou Galaxy Note în 2021, o deziluzie pentru fanii telefoanelor Samsung cu S Pen. Dar dacă aveți unul dintre modelele anterioare sau dețineți un Galaxy Tab S6 sau Tab S7 sau Galaxy S21 Ultra care acceptă S Pen, sunt mari șanse să nu știți profita la maximum de acest util accesoriu.

Indiferent dacă creați echivalentul din 2021 pentru Mona Lisa, mâzgăliți note, tăiați și lipiți capul cuiva pe un pui sau făceți selfie-uri cu S Pen-ul, stiloul Samsung este incredibil. Dar mulți utilizatori nu cunosc cu adevărat pe poate face stylusul Samsung. Având în vedere acest lucru, iată câteva sfaturi, via Talkandroid, pentru a pune mai bine în valoare stiloul Samsung.

Folosiți Samsung S Pen la acțiuni aeriene

Aceasta este o acțiune distractivă sau ciudată, în funcție de punctul de vedere al utilizatorului de S Pen. Stiloul Samsung poate fi fluturat în aer și poate controla unele aplicații fără a atinge ecranul. Un pic de baghetă magică pentru magicianul Harry Potter din tine!

Camerele foto pot fi dirijate bine cu Air Actions ale S Pen. Puteți utiliza stiloul pentru a efectua o serie de acțiuni dacă țineți apăsat butonul de pe stilou și glisați în aer. Gesturile pot schimba camerele prin glisare în sus sau printr-o apăsare dublă. Puteți glisa la stânga sau la dreapta pentru modul următor sau anterior. De asemenea, puteți desena un cerc în aer în sensul acelor de ceasornic pentru a mări / micșora unghiul și în sens invers acelor de ceasornic pentru a micșora / a mări unghiul.

Conversia scrisului de mână în Word sau PDF și multe altele

O caracteristică minunată a stiloului Samsung este capacitatea de a lua notițe. Acest lucru vă permite să scrieți note rapide de mână. Aceasta este o caracteristică extraordinară, dar poate fi puțin problematică dacă aveți o scriere de mână mai dezordonată.

Aici este foarte utilă capacitatea de a vă converti scrierea în text. Puteți converti scrierea dvs. într-o varietate de formate de fișiere, cum ar fi Microsoft Word, PDF și așa mai departe. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma Partajare din colțul din dreapta sus și să alegeți formatul dorit.

Vă recomandăm formatul de fișier Microsoft Word pentru a converti scrisul mai dezordonat într-un document Word. Păstrează chiar și culoarea pe care o alegeți atunci când scrieți, pentru conversia în Word. Sigur că, în funcție de preferințe, puteți folosi și altceva, nu numai Word.

Doodle AR, Selectare inteligentă și Scriere pe ecran

Doodle AR. Folosirea AR Doodle poate părea un pic înșelătoare, dar este o opțiune de distracție cu ajutorul S Pen-ului. Puteți desena imaginea dvs. sau orice imagine pe care ați ales-o, iar imaginea se va deplasa în timp ce vă deplasați sau puteți muta camera în jurul elementului. Puteți alege diferite culori de cerneală, pixuri diferite și puteți crea orice vă imaginați. Este o distracție extraordinară pentru copii! Puteți, de asemenea, să trimiteți acest lucru ca videoclip către altcineva.

Selectare inteligentă. Selectarea inteligentă este o opțiune rapidă și ușoară pentru a obține o parte a unei imagini sau a unei imagini întregi a ecranului de pornire al dispozitivului dvs. Samsung Galaxy. Apăsați pe pictograma Selectare inteligentă din meniul S Pen și alegeți ce fel de selecție doriți să faceți.

Scriere pe ecran. Scrierea pe ecran este o altă opțiune rapidă din meniul S Pen. Aici puteți utiliza stiloul S pentru a desena pe ecran, un screengrab de imagini în galeria dvs. Opțiunea de scriere pe ecran vă permite, de asemenea, să alegeți culorile și tipurile de stilou pe care doriți să le utilizați.

S Pen-ul Samsung este în dotarea seriilor Galaxy Note, tabletelor Galaxy Tab S6, seriei Galaxy Tab S7 și este suportat de Samsung Galaxy S21 Ultra. În timp ce tabletele și telefoane Galaxy Note au stylusul în dotare din cutie, pentru S21 Ultra acesta trebuie cumpărat separat. La fel va fi cazul cu viitorul Samsung Galaxy Z Fold 3, care va fi compatibil cu stiloul Samsung, dar nu îl va avea inclus în cutie.

Stiri

Seria Galaxy Tab S8 a apărut pe Amazon cu imagini și specificații

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria Galaxy Tab S8 alături de smartphone-urile Galaxy S22 în luna februarie. Ei bine, acum seria...

Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe...

Galaxy S21 Ultra: actualizare Expert RAW pentru camera telefoto

Expert RAW este o aplicație destul de nouă, care oferă capabilități de imagine profesională celui mai recent smartphone Samsung. Lansată în noiembrie...

Cum să utilizați Modul mâna stângă – Lefty Hand pe seria Galaxy Watch 4

Cu seria Galaxy Watch 4, Samsung a debutat sistemul de operare Wear OS 3. Astfel a adus aproape toate caracteristicile și serviciile...

Samsung The Freestyle – la precomandă primiți un set Galaxy Buds Live

Samsung Electronics UK Ltd a anunțat lansarea Samsung The Freestyle, un proiector mic și compact unic. Este un proiector proiectat inteligent pentru...

Galaxy S22 Ultra cu S Pen va fi un înlocuitor pentru seria Galaxy Note

În mai puțin de trei săptămâni Samsung va anunța noua serie Galaxy S22. Până acum, de departe sunt deja cunoscute cele mai...

Un Galaxy S22 Bespoke Edition poate fi lansat de Samsung anul acesta

Gama Bespoke a debutat la Samsung cu aparate electrocasnice cum ar fi frigidere, aspiratoare, uscătoare de haine sau purificatoare de apă și...