Acasă Cum sa... Cum să profitați la maximum de S Pen pe dispozitivele Galaxy

Cum să profitați la maximum de S Pen pe dispozitivele Galaxy

Samsung nu ne oferă un nou Galaxy Note în 2021, o deziluzie pentru fanii telefoanelor Samsung cu S Pen. Dar dacă aveți unul dintre modelele anterioare sau dețineți un Galaxy Tab S6 sau Tab S7 sau Galaxy S21 Ultra care acceptă S Pen, sunt mari șanse să nu știți profita la maximum de acest util accesoriu.

Indiferent dacă creați echivalentul din 2021 pentru Mona Lisa, mâzgăliți note, tăiați și lipiți capul cuiva pe un pui sau făceți selfie-uri cu S Pen-ul, stiloul Samsung este incredibil. Dar mulți utilizatori nu cunosc cu adevărat pe poate face stylusul Samsung. Având în vedere acest lucru, iată câteva sfaturi, via Talkandroid, pentru a pune mai bine în valoare stiloul Samsung.

Folosiți Samsung S Pen la acțiuni aeriene

Aceasta este o acțiune distractivă sau ciudată, în funcție de punctul de vedere al utilizatorului de S Pen. Stiloul Samsung poate fi fluturat în aer și poate controla unele aplicații fără a atinge ecranul. Un pic de baghetă magică pentru magicianul Harry Potter din tine!

Camerele foto pot fi dirijate bine cu Air Actions ale S Pen. Puteți utiliza stiloul pentru a efectua o serie de acțiuni dacă țineți apăsat butonul de pe stilou și glisați în aer. Gesturile pot schimba camerele prin glisare în sus sau printr-o apăsare dublă. Puteți glisa la stânga sau la dreapta pentru modul următor sau anterior. De asemenea, puteți desena un cerc în aer în sensul acelor de ceasornic pentru a mări / micșora unghiul și în sens invers acelor de ceasornic pentru a micșora / a mări unghiul.

Conversia scrisului de mână în Word sau PDF și multe altele

O caracteristică minunată a stiloului Samsung este capacitatea de a lua notițe. Acest lucru vă permite să scrieți note rapide de mână. Aceasta este o caracteristică extraordinară, dar poate fi puțin problematică dacă aveți o scriere de mână mai dezordonată.

Aici este foarte utilă capacitatea de a vă converti scrierea în text. Puteți converti scrierea dvs. într-o varietate de formate de fișiere, cum ar fi Microsoft Word, PDF și așa mai departe. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți pictograma Partajare din colțul din dreapta sus și să alegeți formatul dorit.

Vă recomandăm formatul de fișier Microsoft Word pentru a converti scrisul mai dezordonat într-un document Word. Păstrează chiar și culoarea pe care o alegeți atunci când scrieți, pentru conversia în Word. Sigur că, în funcție de preferințe, puteți folosi și altceva, nu numai Word.

Doodle AR, Selectare inteligentă și Scriere pe ecran

Doodle AR. Folosirea AR Doodle poate părea un pic înșelătoare, dar este o opțiune de distracție cu ajutorul S Pen-ului. Puteți desena imaginea dvs. sau orice imagine pe care ați ales-o, iar imaginea se va deplasa în timp ce vă deplasați sau puteți muta camera în jurul elementului. Puteți alege diferite culori de cerneală, pixuri diferite și puteți crea orice vă imaginați. Este o distracție extraordinară pentru copii! Puteți, de asemenea, să trimiteți acest lucru ca videoclip către altcineva.

Selectare inteligentă. Selectarea inteligentă este o opțiune rapidă și ușoară pentru a obține o parte a unei imagini sau a unei imagini întregi a ecranului de pornire al dispozitivului dvs. Samsung Galaxy. Apăsați pe pictograma Selectare inteligentă din meniul S Pen și alegeți ce fel de selecție doriți să faceți.

Scriere pe ecran. Scrierea pe ecran este o altă opțiune rapidă din meniul S Pen. Aici puteți utiliza stiloul S pentru a desena pe ecran, un screengrab de imagini în galeria dvs. Opțiunea de scriere pe ecran vă permite, de asemenea, să alegeți culorile și tipurile de stilou pe care doriți să le utilizați.

S Pen-ul Samsung este în dotarea seriilor Galaxy Note, tabletelor Galaxy Tab S6, seriei Galaxy Tab S7 și este suportat de Samsung Galaxy S21 Ultra. În timp ce tabletele și telefoane Galaxy Note au stylusul în dotare din cutie, pentru S21 Ultra acesta trebuie cumpărat separat. La fel va fi cazul cu viitorul Samsung Galaxy Z Fold 3, care va fi compatibil cu stiloul Samsung, dar nu îl va avea inclus în cutie.

Stiri

Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor...

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...