Acasă Cum sa... Cum să transferați date de pe un telefon vechi pe un telefon...

Cum să transferați date de pe un telefon vechi pe un telefon Android nou

Sunt multe persoane care se lovesc de problema transferării datelor dintr-un smartphone mai vechi într-unul mai nou. Smartphone-ul nostru găzduiește acum unele dintre cele mai importante lucruri din viața voastră. Este dificil să transferați date întregi, inclusiv e-mailuri, contacte, parole, mesajele text și, desigur, mii de imagini. Procesul este puțin ușor pentru transferul de la Android la Android, dar devine dificil odată ce utilizatorul inițiază transformarea datelor pe mai multe platforme.

Cu toate acestea, există câteva instrumente și utilitare care vor ușura întregul proces de transfer date între telefoanele Android. Sigur ne gândim aici în special la telefoanele Samsung, dar este valabil și pentru alte telefoane cu sistemul de operare Android. PhoneTrans este un astfel de instrument care vă poate permite să transferați date cu ușurință cu doar câteva atingeri. Are o interfață ușor de utilizat, transfer cu un singur clic și suport pentru mai multe formate.

PhoneTrans pentru transfer de date între telefoanele Android

Smartphone-ul a devenit o parte esențială a stilului de viață de astăzi. Fiecare magazin de date importante sub formă de documente, fotografii, contacte și alte formate este găzduit în telefon. Acționează ca o linie de salvare pentru mulți utilizatori, conform GizmoChina. Deci, devine la fel de important să transferăm datele în siguranță dacă am cumpărat un telefon Android nou.

PhoneTrans va ajuta utilizatorii care nu au abilități tehnice să transfere datele către un dispozitiv nou. PhoneTrans suportă peste 20.000 de dispozitive și peste 32 de tipuri de date. Există mai multe alte caracteristici pe care le oferă PhoneTrans pentru a facilita utilizatorilor transferul de date între un smartphone Android vechi și unul nou. Poate vreți să vă cumpărați un Samsung Galaxy S21 sau un Galaxy Z Fold 2 și vreți să transferați pe acesta datele din vechiul smartphone. Vedeți mai jos cum să faceți!

Caracteristici PhoneTrans

  • Suport direct de la telefon la telefon: este un instrument de migrare eficient care permite utilizatorilor să transfere date de pe iOS-iOS, Android-Android, iOS-Android și invers.
  • Suport pentru diferite tipuri de date: Software-ul permite utilizatorilor să transfere date pe baza diferitelor tipuri de date. Simplifică operația de a transfera selectiv fotografii, muzică, documente și alte formate acceptate.
  • Transfer de date pe mai multe platforme: software-ul permite transferul de date între Android și iOS sau invers. Reduce eforturile inutile de migrare către un smartphone nou.
  • Transfer de date cu un singur clic: smartphone-ul oferă transfer de date cu un singur clic între diferite dispozitive. Suportă peste 20.000 de dispozitive și peste 32 de tipuri de date.
  • Merge Content – Software-ul oferă suport pentru îmbinarea conținutului de la diferite dispozitive la un singur dispozitiv de sistem.
  • Compatibilitate: PhoneTrans este disponibil pentru macOS, Windows și alte sisteme de operare importante. Software-ul acceptă transferul de date între dispozitivele smartphone Android și iOS.

Moduri de transfer date de pe un telefon mai vechi pe unul nou

PhoneTrans oferă trei moduri principale – Transfer rapid – Quick Transfer; Clonare telefon – Phone Clone; și Fuziune telefonică – Phone Merge pentru a ușura procesul pentru utilizatori. Fiecare opțiune oferă un mod diferit de salvare și de transfer al datelor.

Transfer rapid – Este un mod simplu, dar cel mai utilizat, care permite utilizatorului să transfere date rapid între diferite telefoane și tablete. Utilizatorii pot alege chiar și un singur fișier sau un singur tip de date pentru a transfera între Android-la-Android sau iOS-la-Android și invers. Modul acceptă 12 tipuri de date iOS și 11 tipuri de date Android.

Clonare telefon – După cum sugerează și numele, va crea o replică de date de la un dispozitiv la alt dispozitiv smartphone. Cu toate acestea, modul funcționează pe aceleași sisteme înseamnă iOS la iOS și Android la Android. Acesta suportă 224 tipuri de date iOS și 11 tipuri de date Android.

Fuziune telefonică – Permite utilizatorilor să îmbine date de la diferite dispozitive la un singur același dispozitiv de sistem. De asemenea, va funcționa de la Android la Android și de la iOS la iOS.

PhoneTrans mai oferă și alte moduri de transfer date:

Restabilire telefon: Este o soluție one-stop pentru a migra toate datele din diferite surse pe dispozitivul dvs. PhoneTrans acceptă restaurarea din datele contului Google, datele iCloud, biblioteca iTunes, Backup iTunes și Backup PhoneTrans. PhoneTrans Backup este extrem de eficient și compatibil cu majoritatea tipurilor de date.

Backup telefon: Backup telefon oferă două opțiuni – Backup Slectve și Backup complet. Copia de siguranță selectivă va face copii de siguranță pentru anumite tipuri de date, în timp ce opțiunea de copiere completă se aplică numai pentru dispozitivele iOS.

Transfer de aplicații: software-ul permite utilizatorilor să transfere date despre aplicațiile populare de mesagerie instant, cum ar fi Line, Viber, WhatsApp și aplicațiile care sunt deja instalate pe dispozitivele dvs.

Cum să transferați date pe telefoanele Android folosind PhoneTrans?

Utilizatorii pot urma ghidul pentru a transfera date de pe Android pe Android sau alte smartphone-uri. Iată un ghid pas cu pas pentru a transfera date folosind opțiunile de mai sus:

1. Descărcați PhoneTrans de pe site-ul oficial.

2. Instalați software-ul pe computer sau macOS.

3. Deschideți software-ul și alegeți dintre opțiunile disponibile – Transfer de la telefon la telefon, Restaurare telefon, Transfer de aplicații pentru copierea de rezervă a telefonului.

4. În transferul de la telefon la telefon, utilizatorii vor primi opțiuni pentru Clonare telefon, Transfer rapid și Îmbinare telefonică.

5. După selectare, atașați utilizând cablul USB și atingeți butoanele respective pentru a începe backupul sau restaurarea.

6. În mod similar, în alte opțiuni, puteți alege după necesități și apăsați butonul respectiv.

Puteți descărca PhoneTrans pentru a economisi timp și efort în timp ce schimbați smartphone-ul. Este disponibil ca descărcare gratuită în format versiune completă și finală. De asemenea, poate ajuta utilizatorii să facă backup cu ușurință a dispozitivului. Puteți afla mai multe despre software accesând site-ul Web PhoneTrans.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold Tab o tabletă tri-fold, posibil lansată în Q1 2022

Samsung conduce categoria de smartphone-uri pliabile cu seria Galaxy Z, având aici modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip. În prezent,...

IFA 2021 Berlin va avea loc ca eveniment fizic, în ciuda pandemiei actuale

În timp ce actuala pandemie pare să mai se tempereze în mai multe țări din Europa pe fondul vaccinărilor, primim vești din...

Galaxy Fit 2, un ceas de fitness elegant și ieftin cu o baterie fenomenală

Ceasurile inteligente costă de cele mai multe ori destul de mulți bani. Chiar și ofertele bugetare au un preț de patru cifre...

Au apărut primele imagini cu tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite

Se așteaptă ca Samsung să își dezvăluie mai multe laptopuri Galaxy Book mai târziu în această lună, pe 28 aprilie. De asemenea,...

Galaxy Z Flip cu dual-camera selfie și senzor de amprente in-display

Samsung este lider de piață în smartphone-urile pliabile. Compania a lansat până acum două telefoane pliabile complet diferite. Galaxy Z Fold 2...

Samsung Galaxy Z Flip 3 îl primim în locul Galaxy Z Flip 2

Seria Samsung Galaxy S21 este deja disponibilă de mai multe luni și acum așteptăm noile dispozitive pliabile de la Samsung. Producătorul sud-coreean...

Samsung a lansat patch-ul de securitate din aprilie pentru seria Galaxy S8

Samsung a fost primul producător de dispozitive Android care a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2021. Compania a lansat deja cea...