Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection – Spring 2021

595
Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection Spring 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă ediție specială Galaxy Z Fold 2 cu dedicație pentru utilizatorii din Vietnam. Se numește Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection – Spring 2021. Clienții din Vietnam au posibilitatea de a o precomanda acestă ediție înainte de 7 ianuarie. Samsung a fost surprins de succesul acestui telefon pliabil în Vietnam și a reacționat prim lansarea unui model de colecție.

Interesant este că Samsung Vietnam nu vinde noua colecție de ediție limitată alături de standardul Galaxy Z Fold 2. În schimb, ceea ce pare să se întâmple aici este că Samsung a completat stocurile de Z Fold 2 din Vietnam după succesul neașteptat al telefonului pliabil în această țară. Prin acest Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection – Spring 2021 compania a decis să facă un lot un pic mai special pentru Vietnam.

Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection în Mystic Bronze

Colecția de ediție limitată Galaxy Z Fold 2 – primăvara anului 2021 include telefonul standard pliabil în Mystic Bronze. Este același flagship pliabil ca înainte, însă cutia de vânzare cu amănuntul include o mână de bunătăți și stimulente, conform SamMobile. Galaxy Z Fold 2 Limited Edition Collection – Spring 2021 va fi disponibil doar în culoarea Mystic Bronze.

Cumpărătorilor din Vietnam li se oferă cardul Galaxy Z Elite Privilege, anterior rezervat doar clienților care au făcut precomenzi în Vietnam. Acum acest card este inclus în cutia ediției limitate și este valabil până la 25 septembrie 2021. Cei care dețin acest card vor beneficia de diverse avantaje precum reduceri de până la 35% la telefoanele Galaxy non-pliabile și reducere de până la 45% la electronice de consum, cu excepția televizoarelor QLED 8K.

Vietnam se numește oficial Republica Socialistă Vietnam! Cu toate acestea este una dintre cele mai capitaliste state din zonă. Vietnam este al doilea exportator de cafea din lume, după Brazilia și al doilea exportator de orez din lume după Thailanda.

În plus, Galaxy Z Fold 2 – Spring 2021 include o husă premium din piele. Smartphone-ul va beneficia și de garanție extinsă Samsung Care+, de asemenea, clienții vor putea să-și aleagă culoarea balamalei. Toate aceste bunătăți sunt învelite într-o nouă cutie de vânzare cu amănuntul mai specială, împodobită cu flori de lotus.

Lotusul este floarea națională a Vietnamului și este considerat un simbol al purității, angajamentului, seninătății și optimismului. Dacă modelul original Fold 2 a avut un succes nescontat, probabil modelul Spring 2021 se va vinde și mai bine. Nu trebuie să uităm că în Vietnam Samsung are foarte mari capacități de producție pentru smartphone-uri. Alături de Coreea de Sud, Samsung Galaxy Z Fold 2 se fabrică și în Vietnam.