Acasă Cum sa... Cum să ștergeți lucruri din fotografii pe telefoanele Galaxy cu Object Eraser

Cum să ștergeți lucruri din fotografii pe telefoanele Galaxy cu Object Eraser

Cu noile tehnologii aproape orice este posibil. Acum puteți șterge diferite lucruri care apar într-o fotografie realizată și care nu vă plac. Puteți face acest lucru pe seria Samsung Galaxy S21, iar de la actualizarea cu One UI 3.1 și pe – printre altele – seria Galaxy S20. Mai jos puteți citi cum funcționează și ce dispozitive au deja funcția Object Eraser în acest moment.

Când a fost lansată cu seria Galaxy S21, această funcție de Radieră a fost ca un gadget distractive. Apoi funcția Object Eraser a devenit tot mai apreciată mai ales de amatorii de fotografii care voiau să le retușeze prin ștergerea unor lucruri neplăcute sau nedorite în fotografii.

Cu această funcție puteți indica persoanele sau obiectele pe care doriți să le eliminați dintr-o fotografie, și voilà! Factorul de interferență, persoana sau obiectul care vă creează discomfort în fotografie a dispărut. A dispărut mai mult sau mai puțin, pentru că, desigur, locul acestora nu este complet perfect.

Acest lucru nu modifică faptul că este o funcție foarte amuzantă, care nu mai este disponibilă exclusiv pe seria Galaxy S21. Pe o serie de telefoane Samsung, funcția face parte din actualizarea la One UI 3.1. Trebuie să căutați puțin înainte de a o putea găsi și folosi. În acest articol, prin amabilitatea GalaxyClub, puteți învăța cum să ștergeți persone sau obiecte dintr-o fotografie cu Object Eraser.

Cum folosiți Object Eraser pe telefoanele Samsung Galaxy

Funcția Object Eraser nu face parte din cameră, ci din din Photo Editor. Pur și simplu activați Object Eraser în aplicația Galerie pentru a începe editarea fotografiilor. Urmați ghidul de mai jos pentru instrucțiuni pas cu pas.

Cum se activează Object Eraser?

 • Deschideți aplicația Galerie.
 • Selectați o imagine cu un obiect pe care doriți să îl eliminați.
 • Atingeți pictograma Creion pentru a deschide editorul de imagini.
 • Atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al aplicației Galerie, apoi atingeți Labs.
 • Atingeți comutatorul Object Eraser pentru a activa funcția.

Cum se folosește Object Eraser?

 • Cu Object Eraser activat, mergeți înapoi într-o imagine cu un obiect pe care doriți să îl eliminați.
 • Derulați la punctul din dreapta al barei de instrumente din partea de jos a ecranului și atingeți noua pictogramă Eraser.
 • Atingeți obiectul pe care doriți să îl eliminați. Obiectul va fi evidențiat în violet; puteți atinge pentru a evidenția mai multe obiecte simultan.
 • Atingeți Ștergeți pentru a elimina fiecare obiect evidențiat din imagine.
 • Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, puteți utiliza butonul de anulare pentru a încerca din nou.
 • Odată ce sunteți mulțumit de imagine, atingeți bifa din colțul din dreapta jos al ecranului pentru a înlocui imaginea originală și a salva rezultatele.

Object Eraser vă analizează imaginea și înlătură inteligent obiectele pe care le-ați selectat. Acestea sunt înlocuite cu o imagine creată pe baza mediului înconjurător. Rezultatul este de cele mai multe ori foarte bun. Câteodată nu este chiar perfect și, dacă măriți imaginea, probabil veți putea vedea acest lucru. Important este că scopul a fost atins.

Telefoane Samsung Galaxy cu funcția Radieră

Object Eraser face parte din interfața One UI 3.1. Dar funcția nu este disponibilă chiar pe toate telefoanele Samsung Galaxy cu One UI 3.1. Puteți să utilizați guma de șters cel puțin pe următoarele smartphone-uri Samsung:

Opțiunea nu este disponibilă momentan pe telefoane precum seria Galaxy S10, seria Note 10 și Samsung Galaxy A51. Asta, în ciuda faptului că cea mai recentă versiune a aplicației Photo Editor de pe aceste dispozitive este identică. Nu îndrăznim să spunem dacă funcția va fi activată pe aceste dispozitive la o dată ulterioară.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...