Seria Samsung Galaxy S20 – Preț, Păreri și Specificații

4666
Seria Samsung Galaxy S20 – Pret Pareri si Specificatii
Seria Samsung Galaxy S20 – Pret Pareri si Specificatii

Seria Galaxy S20 este formată din modele Galaxy S20 și Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra. Sunt diferențiate în principal de dimensiunea ecranului, precum și prin camerele foto la modelul Ultra. Față de seria Galaxy S20, pe lângă specificațiile îmbunătățite, primim și un afișaj cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, camere mai bune care acceptă înregistrarea video de 8K și un zoom cu rezoluție superioară de 30–100×, în funcție de model.

Cele trei smartphone-uri care compun seria Galaxy S20 vin cu specificații relativ apropiate și vom aborda în acest review la general seria Galaxy S20. Vom specifica în mod special diferențele notabile dintre cele trei telefoane.


Caracteristici importante la Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra

 • Afișaj Infinity Dynamic AMOLED de 6,2 inch pe S20, de 6,7 inch pe S20+ și 6,9 inch pe Ultra
 • Procesor Exynos 990 sau Snapdragon 865
 • Memorie 8 / 12 / 16GB de RAM cu 128 /256 / 512GB stocare pe cele trei modele în funcție de rețeaua 4G sau 5G
 • Baterie de 4.000 mAh pe S20 și 4.500 mAh ambele cu încărcare rapidă de 25W și baterie de 5.000W pe S20 Ultra cu încărcare rapidă de 45W
 • Triple-camera spate pe Galaxy S20 și quad-camera pe S20 și S20 Ultra

Ce primim în cutie când cumpărăm un telefon din seria Galaxy S20?

Tot ce găsiți în cutie este identic pentru toate cele trei modele din serie, excepție face telefonul și dimensiunea cutiei. Atenție! Cutia trebuie să fie sigilată!

 • Telefonul Galaxy S20, Galaxy S20+ sau Galaxy S20 Ultra
 • Cablu USB de tip C pentru transferul și încărcarea datelor
 • Adaptor de alimentare USB tip C de 25W pentru încărcare rapidă
 • Căști AKG cu port USB-C special. Modelele S20 nu au mufă pentru căști de 3,5 mm
 • Cheiță de ejectare pentru sloturi
 • Manșoane de silicon pentru căști, pentru urechi
 • Ghid de inițiere rapidă
 • O broșură cu informații despre Termeni și condiții pentru utilizarea telefonului
 • Manual de utilizare și alte pliante

Atenție să nu aruncați accidental un accesoriu esențial! Asigurați-vă că scoateți totul din cutia în care vine seria S20. Accesoriile din cutie sunt aproape la fel de importante ca și telefonul în sine. Accesoriile disponibile pot varia în funcție de modelul, operatorul de telefonie și regiunea în care locuiți.


Design-ul seriei Samsung Galaxy S20

Designul seriei Galaxy S20 este destul de similar cu al seriei Note 10. Frontal este impunătorul ecran Dynamic AMOLED Infinity-O. O capodoperă a companiei Samsung! O schimbare față de serile Galaxy S anterioare este modulul camerelor spate. Este puțin proeminent, amplasat în stânga sus la spate și conține trei sau patru camere în funcție de model. Modulul lui Galaxy S20 Ultra este mai mare, conține patru camere și un bliț LED. Toate modelele se simt perfect, atât din punct de vedere al utilizabilității, cât și din punct de vedere estetic. Poate în utilizare modelul Ultra este cam mare pentru unii utilizatori, dar acest lucru este relativ în funcție de preferințele fiecăruia. Partea din spate a telefonului este din sticlă și simte mai premium decât oricând.

Tot aici trebuie să specificăm lipsa mufei de 3,5 mm. Samsung a eliminat-o de pe toate cele trei modele. De asemenea opțiunile de culoare nu sunt extrem de interesante. Primim la S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White și Aura Red; la Galaxy S21+: Cosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud White și Aura Red, Aura Blue; la Galaxy S20 Ultra, cele mai puține: Cosmic Grey, Cosmic Black și Cloud White. Culorile pot varia în funcție de regiune. Aura Red este cea mai îndrăzneață culoare, dar este una dintre versiunile mai greu de găsit.


Display-ul la seria Samsung Galaxy S20

Mai mult ecran, mai puțin cadru și nici o crestătură – doar o gaură mică a camerei selfie. Afișajul HDR10+ Infinity-O oferă o vizualizare mare, captivantă, cu întreruperi limitate pe ecran, ceea ce înseamnă că imaginile nu vor fi spălate și aveți parte de culori incredibil de vii, indiferent de nivelurile diferite de luminozitate.

Ecranul Dynamic AMOLED Infinity-O cu rezoluție (3200 X 1440 pixeli), HDR10+ și suport 120Hz este prezentat pe toate cele trei modele. Samsung Galaxy S20 are un ecran cu diagonala de 6,2 inch (15,75 centimetri), Galaxy S20 + are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm) în timp ce S20 Ultra are un ecran de 6,9 ​​inch (17,53 centimetri). Ecranele au marginile laterale curbate și curg frumos spre marginile telefonului. Același raport de aspect de 20: 9 este utilizat pe toate cele trei modele și utilizează un senzor de amprentă digitală pe ecran. Noua rată de reîmprospătare de 120Hz nu este compatibilă cu WQHD+. Înseamnă că trebuie să alegeți dacă doriți afișajul cu rezoluție mai mare sau imaginea de încărcare mai rapidă.

Samsung oferă în continuare o rezoluție implicită Full HD+ (2220 x 1080), care arată mai mult decât suficient de clară pentru majoritatea sarcinilor și economisește bateria; va trebui să accesați setările pentru a trece la rezoluția mai mare.


Software-ul și hardware-ul la Samsung Galaxy S20

Sub capotă se află un nou procesor puternic, fie un Qualcomm Snapdragon 865, fie Exynos 990, depinde unde locuiți și 8GB sau 12GB de RAM, în funcție de conectivitate 4G sau 5G. Ambele sunt procesoare puternice și duc la îndeplinire orice fel de sarcini, de muncă sau productivitate la jocuri intense.

Sunteți limitat la doar 128 GB spațiu de stocare pe mezinul Galaxy S20 – nu există o opțiune mai mare. Este mai mult decât suficient spațiu pentru utilizatorul mediu. Dacă intenționați să înregistrați multe videoclipuri 4K, puteți utilizați slotul pentru card Micro-SD. Galaxy S20 acceptă carduri de până la 1TB. Dacă vreți mai mult spațiu de stocare intern Samsung Galaxy S20 Ultra oferă opțiuni de 256 / 512GB de stocare cu 12GB RAM sau o variantă de 16GB de memorie RAM cu 512GB stocare. Modelul Galaxy S20+  oferă opțiuni de 256GB și 512GB.

Toate cele trei modele au un senzor de amprente în-display și opțiunea de deblocare cu fața. Senzorul de amprente din ecran își face treaba, dar cam lasă de dorit! Smarphone-urile sunt în variante single-SIM și dual-SIM. Modulul de formă dreptunghiulară al camerelor foto spate este amplasat în partea stângă sus. Este puțin ieșit peste nivelul sticlei din spate și atunci când puneți telefonul pe o masă sau o suprafață plană, acesta nu se culcă perfect. Butoanele de volum și de pornire sunt pe partea dreaptă, un slot pentru nano-SIM și micro-SD este pe marginea laterală de sus iar jos este conectorul USB Tip C și microfonul. Atenție la tăvița pentru SIM, este destul de fragilă, ca la majoritatea telefoanelor, dar în caz de nevoie există așa ceva de schimb pe piață.


Camerele foto pe seria Samsung Galaxy 20

Departamentul foto este un alt punct culminant al acestei serii Samsung. Compania a îmbunătățit camerele cu mai multe specificații în special modelul port-drapel, Galaxy S20 Ultra. Toate cele trei camere principale au fost îmbunătățite (inclusiv dimensiuni crescute ale pixelilor pentru a îmbunătăți fotografia pe timp de noapte, permițând să pătrundă mai multă lumină). Există, de asemenea, câteva modificări software pentru a îmbunătăți experiența generală.

Camera cu teleobiectiv este chiar mai bună decât ce avem pe seria Samsung Galaxy S10. Pe noile modele puteți să realizați fotografii cu zoom optic de 3x de înaltă calitate sau să vă extindeți până la un zoom digital de 30x. Ultra are în general specificații mai bune ale camerei, dar majoritatea oamenilor vor fi mai mult decât mulțumiți de shooter-ul de pe acest telefon.

Telefoanele Galaxy S20+ și Ultra au un senzor de timp de zbor (ToF) care lipsește de pe modelul mai mic Galaxy S20. Chiar și fără el, S20 este capabil să facă niște fotografii cu aspect fantastic.

Trebuie să scoate în evidență camera de 108MP aflată pe modelul Galaxy S20 Ultra. O cameră futuristă ce va declanșa pe piață un război al megapixelilor. Ultra face ceva extraordinar cu această cameră, ieșită din bucătăria tehnologică incredibilă a companiei Samsung. Ajută foarte mult și software-ul Samsung ca fotografiile efectuate să fie de super-clasă. În lumea reală, calitatea fotografiei provine dintr-un echilibru delicat de ingrediente și arome iar de rezoluția camerei de 108MP marea parte a utilizatorilor nu au nevoie. Dar e bine că o avem. Adevărata vedetă din seria S20 credem că este caracteristica software inovatoare Single Take. Acest mod înregistrează simultan o varietate de fotografii diferite – ultra-late, portrete, videoclipuri cu hiper-laps – timp de zece secunde, apoi vă permite să alegeți cele mai bune de acolo pentru o fotografie.


Bateriile pe seria Samsung Galaxy S20

Un alt punct culminant pe seria Galaxy S20 sunt bateriile, Galaxy S20 are una de 4.000 mAh. Este mai mare decât la S10 și durata de viață a bateriei este excelentă în utilizarea obișnuită. Nu va rezista mult mai mult decât o zi de utilizare normală, dar sunt puține smartphone-uri ce pot face acest lucru. Capacitatea mai mare a bateriei pe toate cele trei model a dus la eliminarea mufei de 3,5mm. Din considerente de spațiu intern în telefon. Același lucru este valabil și pentru S20+ (4.500mAh) și S20 Ultra (5.000mAh).

Toate modelele au încărcare rapidă de 25W, încărcare wireless rapidă de 15W și PowerShare 4,5W. Trebuie să specificăm că Ultra are încărcare rapidă de 45W.

Sigur că folosirea telefoanelor cu rata de actualizare de 12Hz duce la o descărcate mai rapidă a bateriei. Este prețul pe care îl plătim acestei rate de 120Hz. În general toate cele trei telefoane au o baterie cu o durată de viață bună, durată care mai depinde și de modul de folosire al fiecăruia.

Funcția de încărcare rapidă Samsung lucrează bine. Puteți ajunge de la zero la 100% în mai puțin de o oră. Există, de asemenea, o încărcare wireless de 15W, nu este la fel de rapidă ca prin fir, dar este întotdeauna o opțiune utilă. La fel ca telefoanele S10 de anul trecut, gama S20 are caracteristica de încărcare inversă fără fir PowerShare a companiei Samsung, care vă permite să utilizați S20 pentru a încărca alte gadgeturi care acceptă încărcarea Qi. Puteți încărca telefoane, smartwatch-uri, căști wireless sau chiar o periuță de dinți electrică. Nu primiți și pastă de dinți!


Conectivitate, culori și SAR pe seria Samsung Galaxy S20

În materie de conectivitate toate cele trei modele sunt impresionante. La poziționare globală dispune de toate cele patru sisteme de poziționare globală existente pe piață. Sunt mai multe pe piață, dar acestea sunt cele mai bune. Sunt acolo sistemul american GPS, chinezesc BDS (BEIDOU), rusesc GLONASS și european Galileo.

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot și Bluetooth   5.0 sunt pe toate modelele. Au USB Type-C 3.2 și USB On-The-Go sunt disponibile. USB On-The-Go permite altor dispozitive USB, cum ar fi unități flash USB, camere digitale, șoricei sau tastaturi să fie atașate la acesta.

În materie de culori sunt destul de multe, dar avem o nemulțumire că sunt puține variante pe modelul Ultra. Și tot un „of” la Ultra, așteptăm și culori mai vii, mai apetisante, chiar dacă prin natura lui este un telefon pentru oamenii de afaceri.

Ca de fiecare dată amintim și despre SAR – Specific Absorption Rate, considerăm că este foarte important. Este vorba despre radiațiile emise de telefon și absorbite de corpul nostru. Știm că smartphone-urile Samsung sunt printre cele mai bune în privința emisiei de radiații. Dar, considerăm că utilizatorii trebuie să știe la ce să se aștepte. În Uniunea Europeană cantitatea maximă de radiații emise, permisă de legislație, este de 2 W / kg.

Cu Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra nu aveți probleme în privința radiațiilor emise, excelează în acest domeniu.


Pro și Contra la seria Samsung Galaxy S20

Pro

 • Design superb și rezistent la apă cu IP68
 • Calitate a construcției la nivel de artă
 • Un display fantastic de 120Hz pe toate modelele
 • Camere versatile cu performanțe excelente
 • Multă memorie
 • Sistem audio de super-clasă

Contra

 • Prețul este mai mare, în special pentru 5G
 • Senzorul de amprente in-display lasă de dorit
 • Baterii bune, dar așteptam mai mult
 • Nu acceptă toate rețelele 5G

Specificații Samsung Galaxy S20 și Galaxy S20+

 Samsung Galaxy S20Samsung Galaxy S20+
Display6,2 inch │ Quad HD+ Dynamic AMOLED │ Infinity-O │ rezoluție (3200 X 1440 pixeli) │HDR10+ │ suport 120Hz6,7 inch │ Quad HD+ Dynamic AMOLED │ Infinity-O │ rezoluție (3200 X 1440 pixeli) │HDR10+ │ suport 120Hz
ProcesorExynos 990 / Snapdragon 865Exynos 990 / Snapdragon 865
OSAndroid 10Android 10
Memorie5G:
12GB RAM / 128GB
4G:
8GB RAM / 128GB
5G:
12GB RAM / 512GB
12GB RAM / 256GB
12GB RAM / 128GB
4G:
8GB RAM / 128GB
CamereFață:
10MP, F/2.2
Spate:
12MP, F/2,2(120˚)
12MP, F/1,8 (79˚)
64MP, F/2,0(76˚) telefoto
Față:
10MP, F/2,2
Spate:
12MP, F/2,2 (120˚)
12MP, F/1,8 (79˚)
64MP, F/2,0 (76˚) telephoto
0,3MP DepthVision (adâncime)
ConectivitateWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ ax 2.4G │ Bluetooth v 5.0 │ANT+ │ USB tip C │ NFC │ Locație (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ ax 2.4G │ Bluetooth v 5.0 │ANT+ │ USB tip C │ NFC │ Locație (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
SenzoriAmprentă in-display │ accelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │ Senzor Hall │ proximitate │ senzor de lumină RGBAmprentă in-display │ accelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │ Senzor Hall │ proximitate │ senzor de lumină RGB
AutentificareTip blocare: model, PIN, parolă Tip blocare biometrică: senzor de amprente in-display│ recunoașterea fețeiTip blocare: model, PIN, parolă Tip blocare biometrică: senzor de amprente in-display │recunoașterea feței
AudioDifuzoare stereo și căști AKG │ Sunet Surround cu tehnologie Dolby AtmosDifuzoare stereo și căști AKG │ Sunet Surround cu tehnologie Dolby Atmos
Baterie4.000mAh │Încărcare rapidă 25W │ Încărcare wireless rapidă 15W │ PowerShare 4,5W4.500mAh│Încărcare rapidă 25W │ Încărcare wireless rapidă 15W │ PowerShare 4,5W
Dimensiuni și Greutate151,7 × 69,1 × 7,9mm, 163g161,9 × 73,7 × 7,8 mm, 186g
CuloriCosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White, Aura RedCosmic Black, Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud White, Aura Red, Aura Blue
SAR0,28 W/kg (cap) │ 1,52 W/kg (corp)0,38 W/kg (cap) │1,57 W/kg (corp)


Specificații Samsung Galaxy S20 Ultra

 Samsung Galaxy S20 Ultra
DisplayQuad HD de 6,9 ​​inch, Dynamic AMOLED, Ecran Infinity-O, rezoluție (3200 X 1440), HDR10+
ProcesorExynos 990 / Snapdragon 865
Memorie5G / 4G
16GB RAM / 512GB
12GB RAM / 256GB
12GB RAM / 128GB
Sistem operareAndroid 10
ConectivitateWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G + 5GHz │ HE80 │ MIMO │ Bluetooth v 5.0 │ ANT+ │ USB tip C │ NFC │ Locație (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
SenzoriSenzor amprentă in-display │ accelerometru │ barometru, gyroscop │ geomagnetic │senzor Hall │ proximitate │ de lumină RGB
AutentificareTip blocare: model, PIN, parolă
Tip blocare biometrică: amprentă digitală │ recunoașterea feței
PlatăNFC │MST
CamereFață:
40MP, F/2,2 (80˚)
Spate:
108MP, F/1,8 (79˚)
12MP, F/2,2 (120˚)
48MP Cameră
0,3MP DepthVision (adâncime)
Dimensiuni și Greutate166,9 × 76,0 x 8,8 mm / Greutate: 220g
Baterie5.000mAh │ Încărcare rapidă 45W │ Încărcare wireless rapidă 15W │ PowerShare 4,5W
AudioDifuzoare stereo cu sunet reglat de AKG │ Sunet Surround cu tehnologie Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)
CuloriCosmic Grey │ Cosmic Black │ Cloud White
SAR0,32 W/kg (cap) │ 1,56 W/kg (corp)

Întrebări frecvente (Î) și răspunsuri rapide (R) referitoare la Samsung Galaxy S20

Întrebări frecvente despre Samsung Galaxy S20

Întrebare: Care sunt dimensiunile la Galaxy S20?

Răspuns: Are 151,7 × 69,1 × 7,9mm, (Înălțime x Lățime x Grosime).

Î: Care este greutatea telefonului Galaxy S20?

R: 163 grame.

Î: Are Galaxy S20 corpul din sticlă și metal?

R: Da, are corpul din sticlă cu rama laterală din aluminiu.

Î: Are Galaxy S20 scaner de amprente în afișaj?

R: Da, Galaxy S20 are scaner de amprente în ecran.

Î: Galaxy S20 este rezistent la apă și praf?

R: Da, Samsung Galaxy S20 este rezistent la apă și praf. Este certificat IP68 cu rezistență la praf / apă.

Î: Ce raportul de aspect are Samsung Galaxy S20?

R: Galaxy S20 are un raport de aspect 20: 9.

Î: Samsung Galaxy S20 acceptă HDR10+?

R: Da, acceptă HDR10+.

Î: Samsung Galaxy S20 are mufa audio de 3,5 mm?

R: Nu, vine cu mufa audio de 3,5 mm.

Î: Samsung Galaxy S20 are difuzoare stereo?

R: Da, Galaxy S20 are difuzoare stereo AKG. Sunetul este puternic și clar.

Î: Samsung Galaxy S20 are Dolby Atmos?

R: Da, Galaxy S20 are sunet Dolby Atmos.


Întrebări frecvente despre Samsung Galaxy S20+

Întrebare: Care sunt dimensiunile lui Galaxy S20+?

Răspuns: Are 161,9 × 73,7 × 7,8 mm (Înălțime x Lățime x Grosime).

Î: Care este greutatea telefonului Galaxy S20?

R: 186 grame.

Î: Are Galaxy S20+ corpul din sticlă și metal?

R: Da, are corpul din sticlă cu rama laterală din aluminiu.

Î: Are Galaxy S20+ scaner de amprente în afișaj?

R: Da, Galaxy S20+ scaner de amprente în ecran.

Î: Galaxy S20+ este rezistent la apă și praf?

R: Da, Galaxy S20+ este rezistent la apă și praf. Este certificat IP68.

Î: Ce raportul de aspect are Samsung Galaxy S20+?

R: Galaxy S20+ are un raport de aspect 20: 9.

Î: Samsung Galaxy S20+ acceptă HDR10+?

R: Da, acceptă HDR10+.

Î: Samsung Galaxy S20+ are mufa audio de 3,5 mm?

R: Nu, vine cu mufa audio de 3,5 mm.

Î: Samsung Galaxy S20+ are difuzoare stereo?

R: Da, S20+ are difuzoare stereo AKG.

Î: Samsung Galaxy S20+ are Dolby Atmos?

R: Da, Galaxy S20+ are sunet Dolby Atmos.


Întrebări frecvente despre Samsung Galaxy S20 Utra

Întrebare: Care sunt dimensiunile lui Galaxy S20 Ultra?

Răspuns: Are 166,9 × 76,0 x 8,8 mm (Înălțime x Lățime x Grosime).

Î: Care este greutatea lui Galaxy S20 Ultra?

R: 220 grame.

Î: Are Galaxy S20 Ultra corpul din sticlă și metal?

R: Da, are corpul din sticlă cu rama laterală din aluminiu.

Î: Are Galaxy S20 Ultra scaner de amprente în afișaj?

R: Da, S20 Ultra scaner de amprente în ecran.

Î: Galaxy S20 Ultra este rezistent la apă și praf?

R: Da, Samsung Galaxy S20 Ultra este rezistent la apă și praf. Este certificat IP68.

Î: Ce raportul de aspect are Samsung Galaxy S20 Ultra?

R: S20 Ultra are un raport de aspect 20: 9.

Î: Samsung Galaxy S20 Ultra acceptă HDR10+?

R: Da, acceptă HDR10+.

Î: Samsung Galaxy S20 Ultra are mufa audio de 3,5 mm?

R: Nu, vine cu mufa audio de 3,5 mm.

Î: Galaxy S20 Ultra are difuzoare stereo?

R: Da, S20 Ultra are difuzoare stereo AKG.

Î: Samsung Galaxy S20 Ultra are Dolby Atmos?

R: Da, Galaxy S20 are sunet Dolby Atmos cu Dolby Digital și Dolby Digital Plus.

Î: Câte camere are la spate Galaxy S20 Ultra?

R: Galaxy S20 Ultra are patru camere spate: 108MP + 12MP + 48MP + DepthVision.

Î: Are Samsung Galaxy S20 Ultra PowerShare?

R: De Galaxy S20 Ultra are PowerShare cu încărcare de 4,5W.