Cum să utilizați funcțiile AI Energy Mode pe televizoarele Samsung

285
AI Energy Mode pe televizoarele Samsung
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

În calitate de lider de piață în domeniul TV timp de 17 ani consecutiv, Samsung își propune să fie lider de piața și în continuare cu diferite funcții inteligente. Noul SmartThings AI Energy Mode este un bun exemplu al angajamentului Samsung de a face viața de zi cu zi a utilizatorilor săi mai conștientă de resurse și de economisire a energiei.

Pe lângă utilizarea sa în aparatele electrocasnice, AI Energy Mode este acum disponibil și în modelele de televizoare din 2023. Modul AI Energy este disponibil pe modelele Samsung SmartTV lansate în 2023 (CU7000 sau mai mult). Este disponibil și pe modelele Lifestyle TV lansate în 2023 (LS03C sau mai mare). Caracteristica poate ajusta inteligent consumul de energie al dispozitivelor utilizând inteligent procesorul și senzorii. AI ajustează automat luminozitatea imaginii în funcție de condițiile de iluminare și de viteza scenelor imaginii pentru a reduce consumul de energie.

AI Energy Mode pe televizoarele Samsung

De acum veți fi mult mai liniștiți cu AI Energy Mode al televizorului Samsung în privința consumului de energie. Puteți reduce consumul de energie cu până la 12% cu noul mod AI Energy. Samsung a introdus această funcție pentru a vă ajuta să economisiți bani, televizorul detectând inteligent dacă vă aflați în cameră sau nu și procedează în consecință.

Rata de economisire de 12% este măsurată în mediul de iluminare ambientală de 100 lux, iar într-un mediu care depășește 120 lux, unele dintre funcțiile de economisire a energiei Al pot funcționa, ceea ce poate reduce rata de economisire a energiei.

Pe măsură ce mai mulți oameni devin conștienți de energie, consumatorii caută noi modalități de a fi atenți la impactul lor asupra mediului, de a-și reduce amprenta de carbon și de a economisi bani acolo unde pot. Această caracteristică simplă poate însemna economii serioase pe factura de energie.

Samsung, lider global în industria televizoarelor, își respectă angajamentul față de tehnologia durabilă prin funcții noi, inclusiv modul AI Energy. Caracteristica AI Energy Mode poate fi accesată cu ușurință prin aplicația SmartThings, controlerul integrat și extins al ecosistemului Samsung cu mai multe dispozitive, astfel încât utilizatorii să își poată reduce cu ușurință consumul de energie și să monitorizeze consumul de energie al caselor lor – începând cu televizorul.

Ce este AI Energy Mode și cum să îl folosești?

Ce este AI Energy Mode?

  • Este o funcție inteligentă de economisire a energiei care monitorizează consumul de energie în timp real. Funcționează folosind procesorul și senzorii încorporați ai televizorului. Aceștia vor analiza mediile de vizionare și lumina ambientală și ajustează automat setările relevante pentru a economisi energie.

Cum să folosiți modul AI Energy?

  • Funcția va fi alimentată de aplicația Samsung SmartThings, care servește drept telecomandă pentru întreaga casă. Pur și simplu deschideți aplicația SmartThings, activați modul AI Energy și procesorul AI al televizorului se ocupe de restul.
  • În plus, vizualizarea captivantă a hărții 3D din aplicația SmartThings arată o vedere de sus a casei, astfel încât utilizatorii să își poată vedea cu ușurință dispozitivele dintr-o privire pentru a supraveghea și gestiona consumul de energie. Este necesar să aveți dispozitive compatibile cu aplicația Samsung SmartThings.

Ce face și care sunt beneficiile modului AI Energy

Ce face AI Energy Mode? Economia de energie poate varia în funcție de modelul de televizor, condiții de vizualizare sau tipuri de conținut. Nu funcționează cu modul de joc sau de vizualizare prioritară, potrivit SamsungNewsroom. Necesită aplicația SmartThings, conexiune la internet și dispozitive compatibile SmartThings. Luminozitatea adaptivă nu va funcționa în medii care depășesc 80 lux.

  • Luminozitate adaptabilă mediului: Senzorul de lumină încorporat ajustează automat luminozitatea ecranului în funcție de condițiile de lumină din jur. Folosind senzorul de mișcare televizorul reduce luminozitatea atunci când nu detectează niciun spectator activ pentru mai mult de două ore.
  • Luminozitate adaptivă a conținutului: folosind tehnologia avansată AI, procesorul televizorului analizează mișcarea de pe ecran și ajustează dinamic luminozitatea scenei.

Care sunt beneficiile?

  • Modul Al Energy poate reduce consumul de energie cu 12%. Modul AI Energy este disponibil pe modelele SmartTV lansate în 2023 (CU7000 sau mai mult) și modelele Lifestyle TV lansate în 2023 (LS03C sau mai mare).
  • Generați în timp real înregistrări orare, zilnice și lunare ale consumului de energie și costului pentru intervalul de timp specificat. De asemenea, utilizatorii pot diagnostica modelele de utilizare ale televizorului și pot detecta situațiile în care risipesc energie sau depășesc un buget anume stabilit.