Acasă Cum sa... Cum să utilizați PowerShare pe seria Samsung Galaxy S21

Cum să utilizați PowerShare pe seria Samsung Galaxy S21

Cele mai recente dispozitive Galaxy S21 oferă toate încărcarea fără fir inversă, pe care Samsung o numește PowerShare. Funcția în sine nu este nouă – Samsung a lansat-o inițial pe gama Galaxy S10. De atunci încărcarea wireless inversă a fost pusă de Samsung și pe alte dispozitive. Dar s-ar putea să vă întrebați cum să utilizați Galaxy S21 pentru a încărca smartwatch-ul sau iPhone-ul prietenilor, de exemplu.

Întrebarea care se pune de multe ori este: ce dispozitive pot fi încărcate folosind un model Galaxy S21? Orice dispozitiv – smartphone sau portabil – care acceptă încărcarea wireless PowerShare poate fi încărcat cu un telefon Galaxy S21. Sunt incluse aici iPhone-urile Apple de la iPhone 8 și versiuni mai noi, orice dispozitiv Android cu încărcare wireless, precum și Samsung Galaxy Buds sau Galaxy Watch 3, de exemplu.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum se încarcă un dispozitiv folosind PowerShare

Pentru a începe încărcarea unui dispozitiv prin PowerShare folosind Galaxy S21, va trebui să deblocați Galaxy S21. Apoi trageți în jos panoul Setări rapide din partea de sus a ecranului cu o glisare dublă.

Pictograma de partajare a energiei fără fir este o baterie cu o săgeată. Atingeți pictograma pentru a o transforma în albastru și dispozitivul dvs. Galaxy S21 este gata să transfere energie. Dacă nu aveți opțiunea în panoul de setări rapide, atunci o puteți adăuga editând butoanele din meniul din dreapta sus.

Odată pornit, așezați dispozitivul pe care doriți să îl încărcați pe spatele lui Galaxy S21 și încărcarea va începe. Veți primi un buzz haptic și un ton de confirmare pentru a ști că dispozitivul se află în locația corectă.

Sunt unele lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când încărcați un alt dispozitiv prin PowerShare. Pentru smartphone-uri, dispozitivele trebuie să fie spate-în-spate, în timp ce pentru ceasurile inteligente, va trebui să vă asigurați că partea inferioară a carcasei atinge sticla din spate a oricărui model din seria Galaxy S21. Va exista, de asemenea un buzz haptic și un sunet pentru a confirma că este așezat corect.

Cele două dispozitive trebuie să fie în contact tot timpul pentru a se încărca, conform Pocket-lint. Dacă eliminați contactul, încărcarea se va opri până când le veți reconecta. De asemenea, va trebui să aveți o încărcare de peste 30% în telefonul dvs. Galaxy înainte de a începe partajarea.

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...