Cum să utilizați WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS

125
Cum sa utilizati WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS Watch
Sursa foto: via tizenhelp.com

Acum puteți răspunde la fiecare mesaj WhatsApp primit pe smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch cu Wear OS. La fel ca smartphone-urile, puteți răspunde la acesta, puteți efectua un apel vocal sau pur și simplu îl puteți șterge. Singurul lucru care lipsea până acum este capacitatea de a începe o conversație, dar și alte câteva funcții. Totul s-a schimbat după ce Facebook a lansat oficial WhatsApp pentru ceasurile Wear OS.

Probabil că nici acum multă lume nu știe că WhatsApp este acum disponibil pentru ceasurile Samsung. Menționăm că este disponibil doar pe ceasurile inteligente cu Wear OS, deci pe Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classisc, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Și cei care au folosit aplicația WhatsApp pe Google Pixel Watch au fost încântați de această experiență. Puteți trimite mesaje simple, răspunde cu text și note vocale, folosi emoji, autocolante și chiar imagini.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch cu Wear OS

Este foarte simplu să utilizați WhatsApp pe ceasurile inteligente Galaxy Watch, Pixel Watch, Fossil Gen 6 sau TicWatch Pro 3. Mai jos, via TizenHelp, vă vom arăta cum să îl instalați aplicația de mesagerie pe ceasurile cu Wear OS. Urmați fiecare pas pentru a face acest lucru. Iată cum să instalați WhatsApp pe Galaxy Watch cu Wear OS:

  • Nu trebuie să faceți nimic diferit pentru a obține aplicația. Doar deschideți Play Store și actualizați aplicația la cea mai nouă versiune.
  • Mai târziu, reveniți la smartwatch și deschideți din nou Play Store.
  • Aici căutați WhatsApp Messenger și atingeți-l!
  • Acum descărcați-l pe Galaxy Watch și conectați-vă la el cu contul WhatsApp.
  • Vă va cere să vă verificați contul și să trimiteți un cod de verificare pe smartphone.
  • Deschideți linkul și introduceți codul de verificare.
  • După verificarea cu succes, va sincroniza toate contactele și conversațiile pe ceasul Wear OS. Lasă-l să se termine și ești gata să folosești aplicația.
  • După cum puteți vedea, putem începe conversația și trimite un mesaj cu text, imagine, audio sau alte intrări.

Aplicația este în stadiu incipient, așa că așteptați câteva actualizări pentru a obține mai multe funcții.