Cum să profiți la maxim de ecranul mic aflat pe Galaxy Z Flip 3

269
Cum sa profiti la maximum de ecranul mic a lui Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: androidcentral.com

Telefonul pliabil Galaxy Z Flip 3 de la Samsung este o piesă hardware uimitoare. Pliabilă în sine, smartphone-ul se poate transform dintr-un mic model de ținut în buzunar într-un smartphone mare incredibil. Dar Samsung nu s-a oprit la un hardware uimitor. De asemenea, a împachetat un software incredibil în telefon, care vă permite să faceți mai mult ca niciodată cu acel dispozitiv frumos în mână.

Toate acestea au dus la vânzări incredibile pentru Galaxy Z Flip 3, mult peste estimările companiei Samsung. Dacă modelul original Samsung Galaxy Z Flip a avut un ecran exterior mic, cu Galaxy Z Flip 3 se schimbă situația. Toți utilizatorii sunt încântați de acest ecran, este Super AMOLED și are diagonala de 1,9 inch (4,83 cm). Acum, prin intermediul AndroidCentral, avem câteva sfaturi și trucuri despre cum să folosiți ecranul exterior de pe Galaxy Z Flip 3 pentru a vă  îmbunătăți experiența.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Profitați de ecranul exterior aflat pe Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 are un ecran exterior de 4 ori mai mare decât cel de pe originalul Samsung Galaxy Z Flip. Deși nu este suficient de mare pentru a fi folosit ca un ecran normal de smartphone, Samsung a inclus mai multe widget-uri care ar putea fi utile atunci când doriți doar să verificați notificările, să porniți un temporizator sau chiar să controlați orice muzică redată.

Pentru a activa micul ecran, puteți fie să apăsați de două ori pe acesta, fie să apăsați butonul de pornire când telefonul este închis. Odată ce deschideți telefonul, acest ecran este oprit și nu poate fi interacționat cu el. După activarea ecranului, puteți efectua următoarele acțiuni:

 • Glisați spre dreapta pentru a vedea cele mai recente notificări.
 • Glisați spre stânga pentru a vizualiza widget-uri. Continuați să glisați spre stânga pentru a derula prin carusel pentru a vedea toate widget-urile dvs.
 • Glisați în jos pentru a modifica luminozitatea ecranului mic sau volumul telefonului.
 • Glisați în sus pentru a accesa camerele de lângă lângă ecran.

Dacă widget-urile implicite nu se potrivesc nevoilor dvs., puteți oricând să rearanjați sau să adăugați widget-uri noi. Iată cum să faci asta:

 • Treziți micul ecran printr-o atingere dublă sau apăsând butonul de pornire.
 • Glisați spre stânga până ajungeți la semnul plus.
 • Selectați semnul plus pentru a adăuga widget-uri.
 • Pentru a edita sau rearanja widget-urile, apăsați săgeata înapoi din colțul din stânga sus după finalizarea pasului 3.
 • Din ecranul de aranjare, apăsați pictograma minus din colțul din dreapta sus al unui widget pentru a o elimina.
 • Pentru a rearanja ordinea widget-urilor, țineți apăsat pe un widget, apoi trageți widget-ul în poziția dorită.

Cum să personalizați ceasul de pe ecranul lui Flip 3

Acum că widget-urile sunt configurate, ultima piesă a puzzle-ului este să personalizezi ceasul de pe afișajul frontal. Deschideți și deblocați telefonul, apoi urmați aceste instrucțiuni pentru a personaliza ceasul ecranului de acoperire.

 • Deschideți setările sistemului trăgând în jos bara de notificări din partea de sus a telefonului și făcând clic pe pictograma roată din dreapta sus. Alternativ, puteți lansa setările din sertarul de aplicații de pe ecranul de pornire.
 • Derulați în jos și selectați ecranul de acoperire.
 • Selectați stilul ceasului.
 • De aici, selectați stilul pe care îl preferați, precum și culoarea preferată.
 • Alternativ, puteți chiar să selectați un fundal personalizat pentru ceas, alegând imaginea de fundal din partea de jos a acestei pagini.
 • Când ați terminat de personalizat ceasul ecranului de acoperire, asigurați-vă că ați selectat Terminat pentru a vă salva munca.

Samsung Galaxy Z Flip 3 este un telefon pliabil care se potrivește în buzunarele noastre și, cu portofelele noastre. Smartphone-ul are un ecran exterior mare, rezistență la apă și specificațiile de care are nevoie pentru a sări între aplicații, dar cele mai atrăgătoare aspecte ale Z Flip 3 rămân prețul și stilul său. Disponibil în șapte culori, inclusiv o lavandă delicioasă, Samsung a făcut acest telefon pliabil accesibil pentru toată lumea.