Cum efectuezi sau răspunzi la apeluri cu un ceas din seria Galaxy Watch 6

101
galaxy-watch-6
Sursă foto: Gamestar

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic sunt cele mai recente ceasuri Samsung de pe piață. Ambele modele au specificații puternice și un design elegant. Oferă caracteristici impresionante care vă fac viața de zi cu zi mai ușoară. Printre acestea se numără și capacitatea de a plasa și de a răspunde la apeluri de la încheietura mâinii. În funcție de versiunea ceasului din seria Galaxy Watch 6, este posibil să nu aveți nevoie de acces la telefon pentru aceste apeluri.

Ceasurile din seria Galaxy Watch trebuie să se conecteze la telefon pentru a efectua apeluri. Indiferent dacă aveți un Galaxy Watch 6, un Galaxy Watch 6 Classic sau un model mai vechi, puteți utiliza difuzorul și microfonul, încorporate în ceas, pentru a răspunde și a efectua apeluri. În funcție de versiune, potrivit AndroidPolice, lucrurile sunt ușor diferite. Vedeți pe I❤️Samsung cum să personalizați tasta Acasă pe seria Galaxy Watch 6!

Când utilizați o versiune numai pentru Wi-Fi, ceasul necesită o conexiune activă la telefon. Aceasta poate fi o legătură Bluetooth, care este standardul între cele două dispozitive. Poate fi, de asemenea, una la distanță care utilizează Wi-Fi, conectându-vă ceasul la receptor prin internet pentru a efectua și primi apeluri. Opțiunea Conexiune la distanță este disponibilă numai pe telefoanele Samsung, așa că veți folosi Bluetooth în alte cazuri. În cazul unui smartwatch LTE, dispozitivul dvs. are o legătură directă la rețea. Când utilizați un eSIM compatibil, ceasul poate efectua și primi apeluri fără o conexiune activă cu telefonul.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum să efectuați apeluri cu un ceas din seria Galaxy Watch 6. Acum că știți dacă apelurile vor fi efectuate prin telefon sau folosind conectivitatea celulară încorporată a ceasului, să vedem ce trebuie să faceți:

 • Glisați în sus de pe ecranul de pornire pe ceasul Samsung Galaxy și atingeți pictograma Telefon.
 • Atingeți pictograma portocalie de contact pentru a apela o anumită persoană. Atingeți pictograma verde de la tastatură pentru a forma un număr nou. Alternativ, derulați în jos pentru a examina jurnalul de apeluri și a reapela un număr recent.
 • După ce ați format numărul sau ați selectat persoana de contact pe care doriți să-l apelați, atingeți pictograma verde a telefonului pentru a efectua apelul.

Cum să răspundeți la apeluri pe ceasul inteligent Samsung Galaxy. Acum că ceasul dvs. poate efectua apeluri, poate și primi. Conectivitatea funcționează la fel, adică ceasul tău primește apeluri dacă este o versiune LTE sau dacă afișează și îți permite să răspunzi la apelurile primite de pe telefon. Indiferent de versiune, răspunsul la apeluri de pe ceas este același.

 • Când primește un apel pe ceas, pe ecran apar pictograme verzi și roșii.
 • Pentru a răspunde, glisați pictograma verde în sus și la dreapta.
 • Pentru a refuza un apel, glisați pictograma roșie spre stânga și spre stânga.
Sursă foto: Android Police

Funcția Remote Calling – Apel de la distanță funcționează numai dacă ceasul este asociat cu un smartphone Galaxy. Dacă ceasul nu este o versiune LTE, se poate conecta în continuare la telefon de la distanță și vă permite să răspundeți la apeluri, chiar și atunci când receptorul se află în altă locație. Funcționează doar pe telefoanele Samsung. Trebuie să vă asociați Galaxy Watch cu un telefon Samsung Galaxy pentru ca funcția să funcționeze.

Ceasul necesită o conexiune Wi-Fi activă, iar telefonul trebuie să fie conectat la internet prin Wi-Fi sau prin date mobile. Iată cum să activați și să utilizați această funcție:

 • Pe smartphone-ul Galaxy, deschideți aplicația Galaxy Wearable.
 • Atingeți numele ceasului și selectați Setări ceas.
 • Derulați în jos și navigați la Funcții avansate.
 • Derulați în jos și atingeți Conexiune la distanță – Remote connection.
 • Activați Conexiunea la distanță și Apelați pe alte dispozitive.
 • Dacă vedeți Dezactivat pe telefon sub Apel pe alte dispozitive, un mesaj scurt pe ecran va spune: „Activați Apel și trimite mesaje pe alte dispozitive în setările telefonului pentru a apela de pe ceas”. Atingeți linkul albastru Apel și text pe alte dispozitive!
 • Este posibil să vedeți un ecran de introducere care explică această caracteristică dacă nu ați folosit-o înainte. Atingeți butonul albastru Continuare.
 • Pe următorul ecran, activați Apel pe alte dispozitive și Text pe alte dispozitive.
 • Verificați dacă numărul de telefon indicat este cel corect.
 • Selectați rețele Wi-Fi sau mobile sub Conectați dispozitive folosind pentru a evita pierderea conectivității atunci când telefonul nu este conectat la Wi-Fi.

Ți-ai conectat telefonul și ceasul. Acum puteți efectua și răspunde la apeluri chiar dacă ceasul și telefonul nu sunt în aceeași cameră. Ceasul are nevoie în continuare de o conexiune activă la internet prin Wi-Fi, iar telefonul are nevoie fie de date mobile, fie de Wi-Fi.