Cum să folosiți un smartwatch din seria Galaxy Watch 4 ca walkie-talkie

325
Cum sa utilizati un Samsung Galaxy Watch 4 ca walkie-talkie
Sursa Foto: androidcentral.com

Noua serie Samsung Galaxy Watch 4 a fost lansată cu multe noutăți. De la noul procesor la senzorul BIA, Samsung a rămas foarte puțin dator utilizatorilor după ce a trecut la noul sistem de operare Wear OS. Da, mai sunt de făcut unele reglaje și vor mai fi noutăți în perioada următoare. Printre altele o nouă funcție a fost adăugată abia după ce noile ceasuri inteligente au fost lansate. Cu aceasta este posibilă utilizarea unui Galaxy Watch 4 ca un walkie-talkie.

Această funcție, walkie-talkie nu este o premieră introdusă de Samsung pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Apple Watch are această opțiune de ani de zile și, în cele din urmă, fanii Android primesc un ceas care oferă acest element distractiv. Așadar, prin amabilitatea AndroidCentral, vă prezentăm modul în care puteți utiliza noua funcție walkie-talkie cu seria Samsung Galaxy Watch 4.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum se utilizează un Galaxy Watch 4 ca walkie-talkie

Poate multă lume își amintește că în copilărie, sau chiar ca adult, a folosit un walkie-talkie. Dacă da, atunci știți cât de ușoară și rapidă poate fi comunicarea între două dispozitive. Înainte de a începe să utilizați noua funcție trebuie să instalați aplicația Walkie-Talkie pe ceasul cu Wear OS și să vă asigurați că sunteți conectat la contul dvs. Samsung de pe telefon. Apoi iată ce trebuie să faceți pentru a putea conversa prin walkie-talkie:

  • Deschideți aplicația Walkie-Talkie pe ceas
  • Apăsați pe Invitați
  • Alegeți Oameni din apropiere pentru a crea un canal și pentru a vorbi cu cei din apropiere. Apăsați pe Contacte pentru a alege pe cineva din lista dvs. de contacte cu care să vorbiți.
  • Apoi, țineți apăsată pictograma microfonului în timp ce vorbiți și eliberați pictograma când ați terminat de vorbit

Asta este tot ce trebuie să faceți, este foarte simplu. Este demn de remarcat faptul că, pentru ca opțiunea persoanelor din apropiere să configureze canalul, ambele persoane trebuie să se afle în raza de acțiune Bluetooth una față de cealaltă. De asemenea, trebuie să fiți conectat la telefon atunci când utilizați pentru prima dată aplicația walkie-talkie. În acest fel totul va putea fi inițializat corect. După aceea, veți putea folosi fie LTE dacă ceasul vă oferă sau Wi-Fi pentru a comunica prin intermediul aplicației.

Este regretabil faptul că funcția walkie-talkie funcționează numai cu dispozitive Galaxy Watch 4. Nu este clar dacă acest lucru va veni sau nu la alte ceasuri Samsung fără Wear OS. Deși noul dispozitiv portabil este deja unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente disponibile, nu toată lumea are unul. În acest fel nu veți putea discuta cu un prieten folosind această caracteristică decât dacă își cumpără un model din seria Galaxy Watch 4.