Acasă Stiri Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic: O nouă experiență smartwatch

Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic: O nouă experiență smartwatch

Alături de Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung a lansat și două ceasuri inteligente. Seria Galaxy Watch4 oferă o suită holistică de funcții de sănătate, un sistem de operare și o interfață de utilizare complet noi și performanțe hardware îmbunătățite. Samsung Galaxy Watch4 și Samsung Galaxy Watch4 Classic sunt gata de acțiune.

Cu aceste două modele de ceasuri inteligente Samsung Electronics marchează o nouă eră în inovația smartwatch-ului. Sunt primele ceasuri inteligente cu noul sistem de operare Wear OS oferit de Samsung împreună cu Google. Ambele modele au și noua interfață One UI Watch. Seria Galaxy Watch4 este îmbunătățită cu performanțe hardware avansate și oferă o experiență de utilizator mai simplă și mai conectată ca niciodată. Aceste dispozitive au fost complet reproiectate pentru a oferi consumatorilor cele mai bune instrumente pentru a-și gestiona starea de bine.

Cea mai avansată suită de funcții de sănătate și wellness de la Samsung

Galaxy Watch4 este echipat cu senzorul BioActive revoluționar Samsung, conform SamsungNewsroom. Acesta are un design mai mic și mai compact, care nu aduce atingere preciziei măsurătorilor. Acest nou senzor 3-în-1 folosește un singur cip pentru a rula cu precizie trei senzori puternici de sănătate. Astfel utilizatorii pot să-și poată monitoriza tensiunea arterială, bătăile neregulate ale inimii AFib și să-și măsoare nivelul de oxigen din sânge.

În plus pentru prima dată utilizatorii își pot măsura grăsimea corpului. Noul instrument de măsurare a compoziției corporale oferă utilizatorilor o înțelegere mai profundă a stării lor generale de sănătate și fitness. Acesta poate face măsurători cheie cum ar fi mușchii, rata metabolică bazală, procentul de apă corporală și de grăsime corporală. Acum, puteți verifica cu ușurință compoziția corpului de la încheietura mâinii cu doar două degete. În aproximativ 15 secunde, senzorul ceasului dvs. va capta 2.400 de puncte de date.

Ambele ceasuri inteligente sunt dotate cu o serie de funcții de wellness pentru a vă urmări activitățile zilnice. Alegeți dintr-o gamă largă de antrenamente ghidate, bucurați-vă de Provocări de grup cu prietenii și familia sau configurați o sală de gimnastică acasă conectând unul dintre cele două ceasuri Galaxy Watch4 la un Samsung Smart TV compatibil. Astfel pe ecran va apărea numărul de calorii și valorile ritmului cardiac. Și când sunteți gata să vă odihniți, seria Galaxy Watch4 vă oferă cea mai completă imagine a modelelor dvs. de somn. Se pot vedea mult mai multe detalii ca înainte. Smartphone-ul compatibil detectează sforăitul, în timp ce ceasul inteligent vă măsoară nivelul de oxigen din sânge când dormiți. Împreună cu Scorurile avansate de somn, puteți afla mai multe despre tiparele de somn pentru a vă odihni mai bine.

Experiența mobilă finală, cu UI Watch și Wear OS

Simplitatea, ușurința și eficiența sunt semnele distinctive ale platformei Galaxy Watch. Cu noile ceasuri, cu One UI Watch și Wear OS experiența Galaxy Watch atinge noi culmi. Cu One UI Watch, aplicațiile compatibile sunt instalate automat pe ceas atunci când sunt descărcate pe telefon. În același timp și setările importante – cum ar fi să nu deranjeze orele și apelanții blocați – sunt sincronizate instantaneu. Comutatorul automat poate comuta sunetul între telefon și ceas, în funcție de utilizare. De asemenea, vă puteți controla fără efort experiența mobilă cu Bixby Voice, rama și comenzile gestuale. Mutați antebrațul în sus și în jos de două ori pentru a primi apeluri și rotiți încheietura mâinii de două ori pentru a le respinge – sau pentru a respinge notificările și alarmele.

Seria Galaxy Watch4 este, de asemenea, prima generație de ceasuri inteligente care prezintă Wear OS Powered by Samsung. Este o nouă platformă care ridică fiecare aspect al experienței ceasurilor inteligente. Construită de Samsung și Google, această platformă de ultimă generație vă permite să intrați într-un ecosistem expansiv chiar de la încheietura mâinii. Aveți parte de aplicații Google populare precum Google Maps și servicii iubite Galaxy, precum Samsung Pay, SmartThings și Bixby. Noua platformă include, de asemenea, suport pentru aplicații de la terți, precum Adidas Running, Calm, Strava și Spotify disponibile de pe Google Play. Împreună cu hardware-ul avansat și interfața cu utilizatorul mai intuitivă, vă puteți bucura de experiențe integrate ușoare și convenabile cu Galaxy Watch. De exemplu, busola încorporată îmbunătățită funcționează în tandem cu Google Maps pentru a facilita explorarea mai ușoară. Din tot ce vedem ambele modele sunt peste Samsung Galaxy Watch 3.

Performanțe puternice la încheietura mâinii cu Galaxy Watch4

Această experiență incredibilă este susținută de upgrade-uri hardware serioase, inclusiv un nou procesor îmbunătățit și memorie extinsă. Seria Galaxy Watch4 se mândrește cu primul procesor de 5nm dintr-un Galaxy Watch. Este un procesor cu 20% mai rapid, cu 50% mai multă memorie RAM și un GPU de 10 ori mai rapid decât generația anterioară. Asta înseamnă că derularea și multitasking-ul pe seria Galaxy Watch4 sunt incredibile. Și cu o memorie impresionantă de 16GB, veți avea suficient spațiu de stocare pentru a descărca și stoca aplicațiile, muzica și fotografiile preferate. Totul este în siguranță datorită platformei de securitate Knox de la Samsung.

Experiența Samsung în tehnologia eSIM permite utilizatorilor să se bucure de libertatea de a-și putea lăsa telefonul în urmă, știind că smartwatch-ul lor se va sincroniza automat și va umple golul. Știm că o baterie fiabilă este esențială pentru smartwatch. Puteți avea până la 40 de ore de viață a bateriei, mai mult decât suficient pentru tot ce faceți cu un smartwatch. Când aveți nevoie rapid de mai multă baterie, 30 de minute de încărcare asigură până la 10 ore de baterie.

Prețuri și disponibilitate la Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic sunt disponibile pentru precomandă pe anumite piețe începând cu 11 august. Disponibilitatea cu amănuntul începe din 27 august. Ambele ceasuri prezintă o siluetă elegantă, iconică, cu carcase mai subțiri decât generațiile anterioare. Ceasurile vin cu o varietate de curele și fețe de ceas personalizabile pentru ca ceasul dvs. să fie unic.

Galaxy Watch4 este disponibil în variante de 40mm și 44mm, începând de la 249,99 USD pentru versiunile Bluetooth și 299,99 USD pentru modelele LTE. La lansare, varianta de 40 mm va fi disponibilă în negru, argintiu și roz auriu, în timp ce varianta de 44 mm va fi oferită în negru, argintiu și un verde sofisticat.

Pentru cei care caută un design premium, atemporal, Samsung Galaxy Watch4 Classic va începe de la 349,99 USD pentru versiunile Bluetooth și 399,99 USD pentru modelele LTE și va fi disponibil în variantele de 42 mm și 46 mm în negru și argintiu. O ediție limitată specială Galaxy Watch4 Classic Thom Browne placată cu rodiu va fi disponibilă la sfârșitul lunii septembrie.

Vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare model în parte în zilele următoare.

Stiri

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...

Samsung a fabricat peste 300 de milioane de smartphone-uri în 2021

S-ar putea crede că pandemia în curs și deficitul de componente care a urmat ar fi împiedicat capacitatea de fabricare a smartphone-urilor...

Seria Samsung Galaxy Tab S8: absolut toate informațiile

Cu Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra, Samsung se pregătește pentru lansarea noilor sale modele de tablete....

Aici Samsung Galaxy S21 FE îl bate pe Galaxy S22

La începutul acestui an compania Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy S21 FE. Cu toate acestea, dezvăluirea noii serii Galaxy S22 este deja...

Noul proiector Samsung Freestyle gata de lansare, precomenzile epuizate

Noul proiector portabil Samsung dezvăluit la Consumer Electronics Show săptămâna trecută, a început bine contactul cu piața. Compania Samsung a anunțat că...

Samsung Galaxy A52 5G primește actualizarea One UI 4.0 în Europa

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy A52 și Galaxy A52s 5G. Am...

Laptop Samsung Galaxy Book multi-pliabil brevetat de Samsung

Samsung este liderul incontestabil în materie de pliabile pe piață. Telefoanele inteligente din seria Galaxy Z sunt, de asemenea, foarte bine vândute...