Acasă Cum sa... Cum să faceți fotografii superbe cu animalele preferate cu Galaxy Note 20

Cum să faceți fotografii superbe cu animalele preferate cu Galaxy Note 20

Animalele de companie aduc bucurie vieții noastre, iar Galaxy Note 20 Ultra este companionul perfect pentru înregistrarea momentelor uimitoare pe care le petreceți cu ele. Nimeni nu vrea să rateze înregistrarea unui moment prețios, mai ales când vine vorba despre animalele noastre preferate. Din fericire, acum, cu smartphone-ul la îndemână, puteți înregistra cele mai memorabile momente ale animalului dvs. de companie.

Samsung a lansat în august o excelentă serie Galaxy Note 20. Aceasta vine cu funcții de fotografie și video incredibile. Galaxy Note 20 Ultra are o cameră principală de 108 MP cu deschiderea de  f/1.8. Camera are PDAF (autofocus cu detectarea automată a fazelor), autofocus cu laser și OIS. Această cameră de pe  Galaxy Note 20 Ultra este perfectă pentru a surprinde fotografii uimitoare ale animalelor de companie.

Fotografii de calitate profesională cu animalele de companie

Mulți proprietari de animale de companie merg la fotografi profesioniști pentru a face fotografii cu animalele lor. Cu toate acestea, este provocator și fascinant să-ți faci animalul de companie să arate natural și confortabil într-un cadru necunoscut. Cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra, puteți face acum portrete de înaltă calitate pentru animale de companie. Puteți, de asemenea, să faceți înregistrări video uimitoare ale prietenului vostru din confortul casei tale.

Aveți nevoie doar de trei articole pentru a crea fotografii incredibile pentru animale de companie – un fundal adecvat, un trepied și Galaxy Note 20 Ultra. Un tapet colorat acasă este excelent ca fundal. Alternativ, puteți achiziționa niște hârtie colorată în tonul preferat și fixați-o cu atenție pe perete pentru a vă stabili fundalul. Un alt truc este să adăugați recuzită drăguță și să faceți fotografii din mai multe unghiuri pentru a da varietate și caracter portretelor animalelor de companie. Galaxy Note 20 Ultra poate surprinde detalii și texturi uimitoare, precum modele în blană sau culoarea ochilor animalelor de companie.

Înregistrați momente speciale în 8K cu Galaxy Note 20 Ultra

Filmarea unui videoclip este cel mai bun mod de a înregistra caracteristicile unice ale animalelor de companie. Galaxy Note 20 Ultra vă permite să surprindeți momente memorabile cu animalele dvs. de companie într-un videoclip UHD de 8K.

Este ușor să ratezi oportunitățile de fotografie atunci când ești ocupat să te distrezi cu animalele de companie. Cu Galaxy Note20 Ultra, puteți transforma cu ușurință scenele preferate dintr-un videoclip în fotografii de înaltă rezoluție. Capturile de ecran făcute cu funcția video 8K ale dispozitivului sunt vii și extrem de detaliate, ceea ce înseamnă că puteți izola imagini memorabile din videoclipuri mai lungi.

Transformă scenele obișnuite în momente epice

Unele momente cu animalele de companie pot fi capturate corect numai atunci când acestea sunt încetinite. Funcția Super Slow-mo a lui Galaxy Note 20 Ultra vă permite transformarea scenelor trecătoare în videoclipuri epice. Cu această caracteristică, puteți surprinde fiecare detaliu al animalelor dvs. de companie stropind în apă sau chiar puteți transforma scene obișnuite, cum ar fi să-i faceți o baie sau să îi uscați părul, în experiențe distractive și memorabile.

Puteți încerca, de asemenea, să inserați un clip Super Slow-mo într-unul dintre videoclipurile dvs. de 8K pentru a face videoclipurile pentru animale de companie să iasă și mai mult în evidență.

Înregistrați totul dintr-o dată 

Pentru cei cărora le place să-și înregistreze animalele de companie, dar nu au inspirație în acel moment, Note 20 Ultra are o soluție sub forma funcției Single Take alimentată de AI. Single Take vă oferă o gamă largă de rezultate în mod foto și video, bazate pe o singură fotografie. Odată ce ați selectat modul și ați captat un clip scurt, Single Take utilizează AI pentru a analiza fundalul și subiectul pentru a recomanda cel mai bun stop-cadru al videoclipului, eliminând necesitatea derulării manuale.

Single Take surprinde diferitele părți ale animalului preferat, oferind o gamă largă de opțiuni de imagine. „Cea mai bună tăietură” este mărită în partea de sus a ecranului sau evidențiată cu o coroană. Funcții precum Single Take sunt deosebit de utile pentru cei care vor să filmeze, conform Samsung Newsroom. Single Take oferă, de asemenea, rezultate care aplică muzică de fundal și efecte video captivante pentru o senzație profesională. De exemplu, aplicarea unei melodii vii în plus față de efectul time-lapse schimbă complet senzația clipului. Combinația tuturor acestor efecte poate spori experiența de a revedea unele dintre momentele tale preferate.

Și nu numai atât. Utilizatorii de Galaxy Ultra Note 20 pot folosi diferite caracteristici și celelalte camere, inclusiv ultra-wide, live Focus în timp ce filmează. De acolo, ei pot alege rezultatele preferate dintr-o gamă largă de rezultate. Cei care preferă încă tăieturi pot alege imagini individuale, în timp ce cei cărora le place să urmărească clipuri scurte de câini cu aspect drăguț pot aplica alte efecte demne de o înregistrare de excepție.

Stiri

Samsung Galaxy A82: primele imagini cu noul smartphone glisant

Samsung pare să lucreze nu numai pe noile smartphone-uri mid-range și pliabile, ci și să reînvie un model lansat în urmă cu...

Exynos 2200 cu GPU AMD poate debuta pe un laptop în acest an

Primul procesor Exynos de generația următoare, cu GPU AMD, va debuta la sfârșitul acestui an cu numele Samsung Exynos 2200. Informația provine...

Samsung colaborează cu Kvadrat pentru carcase la Galaxy S21+

Într-un efort binevenit pentru a deveni mai ecologic, Samsung a încheiat din nou un parteneriat cu Kvadrat. Aceasta este companie daneză de...

Galaxy Buds Live primește funcția de comutare automată și aparat auditiv

Funcțiile de comutare automată și aparat auditiv vin acum la Samsung Galaxy Buds Live. Ambele funcții au fost introduse pentru prima dată...

Samsung Galaxy A52 va fi într-adevăr rezistent la apă și praf

Da, Samsung face smartphone-ul Galaxy A52 rezistent la apă cu o certificare IP67. Zvonurile din ultimul timp în această privință s-au adeverit. Acum...

Galaxy M62, un Galaxy F62 redenumit, va fi lansat în mai multe țări

Samsung este pregătit să lanseze smartphone-ul Galaxy M62 în Malaezia, iar data lansării a fost dezvăluită. Este destul de evident că viitorul...

Samsung Galaxy Z Fold 3 este succesorul spiritual al Galaxy Note 20

Samsung, încălcând tradiția, a început să ofere stiloul S Pen cu telefoanele din seria S, începând cu gama Galaxy S21. Acum și...