Acasă Cum sa... Cum să faceți fotografii superbe cu animalele preferate cu Galaxy Note 20

Cum să faceți fotografii superbe cu animalele preferate cu Galaxy Note 20

Animalele de companie aduc bucurie vieții noastre, iar Galaxy Note 20 Ultra este companionul perfect pentru înregistrarea momentelor uimitoare pe care le petreceți cu ele. Nimeni nu vrea să rateze înregistrarea unui moment prețios, mai ales când vine vorba despre animalele noastre preferate. Din fericire, acum, cu smartphone-ul la îndemână, puteți înregistra cele mai memorabile momente ale animalului dvs. de companie.

Samsung a lansat în august o excelentă serie Galaxy Note 20. Aceasta vine cu funcții de fotografie și video incredibile. Galaxy Note 20 Ultra are o cameră principală de 108 MP cu deschiderea de  f/1.8. Camera are PDAF (autofocus cu detectarea automată a fazelor), autofocus cu laser și OIS. Această cameră de pe  Galaxy Note 20 Ultra este perfectă pentru a surprinde fotografii uimitoare ale animalelor de companie.

Fotografii de calitate profesională cu animalele de companie

Mulți proprietari de animale de companie merg la fotografi profesioniști pentru a face fotografii cu animalele lor. Cu toate acestea, este provocator și fascinant să-ți faci animalul de companie să arate natural și confortabil într-un cadru necunoscut. Cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra, puteți face acum portrete de înaltă calitate pentru animale de companie. Puteți, de asemenea, să faceți înregistrări video uimitoare ale prietenului vostru din confortul casei tale.

Aveți nevoie doar de trei articole pentru a crea fotografii incredibile pentru animale de companie – un fundal adecvat, un trepied și Galaxy Note 20 Ultra. Un tapet colorat acasă este excelent ca fundal. Alternativ, puteți achiziționa niște hârtie colorată în tonul preferat și fixați-o cu atenție pe perete pentru a vă stabili fundalul. Un alt truc este să adăugați recuzită drăguță și să faceți fotografii din mai multe unghiuri pentru a da varietate și caracter portretelor animalelor de companie. Galaxy Note 20 Ultra poate surprinde detalii și texturi uimitoare, precum modele în blană sau culoarea ochilor animalelor de companie.

Înregistrați momente speciale în 8K cu Galaxy Note 20 Ultra

Filmarea unui videoclip este cel mai bun mod de a înregistra caracteristicile unice ale animalelor de companie. Galaxy Note 20 Ultra vă permite să surprindeți momente memorabile cu animalele dvs. de companie într-un videoclip UHD de 8K.

Este ușor să ratezi oportunitățile de fotografie atunci când ești ocupat să te distrezi cu animalele de companie. Cu Galaxy Note20 Ultra, puteți transforma cu ușurință scenele preferate dintr-un videoclip în fotografii de înaltă rezoluție. Capturile de ecran făcute cu funcția video 8K ale dispozitivului sunt vii și extrem de detaliate, ceea ce înseamnă că puteți izola imagini memorabile din videoclipuri mai lungi.

Transformă scenele obișnuite în momente epice

Unele momente cu animalele de companie pot fi capturate corect numai atunci când acestea sunt încetinite. Funcția Super Slow-mo a lui Galaxy Note 20 Ultra vă permite transformarea scenelor trecătoare în videoclipuri epice. Cu această caracteristică, puteți surprinde fiecare detaliu al animalelor dvs. de companie stropind în apă sau chiar puteți transforma scene obișnuite, cum ar fi să-i faceți o baie sau să îi uscați părul, în experiențe distractive și memorabile.

Puteți încerca, de asemenea, să inserați un clip Super Slow-mo într-unul dintre videoclipurile dvs. de 8K pentru a face videoclipurile pentru animale de companie să iasă și mai mult în evidență.

Înregistrați totul dintr-o dată 

Pentru cei cărora le place să-și înregistreze animalele de companie, dar nu au inspirație în acel moment, Note 20 Ultra are o soluție sub forma funcției Single Take alimentată de AI. Single Take vă oferă o gamă largă de rezultate în mod foto și video, bazate pe o singură fotografie. Odată ce ați selectat modul și ați captat un clip scurt, Single Take utilizează AI pentru a analiza fundalul și subiectul pentru a recomanda cel mai bun stop-cadru al videoclipului, eliminând necesitatea derulării manuale.

Single Take surprinde diferitele părți ale animalului preferat, oferind o gamă largă de opțiuni de imagine. „Cea mai bună tăietură” este mărită în partea de sus a ecranului sau evidențiată cu o coroană. Funcții precum Single Take sunt deosebit de utile pentru cei care vor să filmeze, conform Samsung Newsroom. Single Take oferă, de asemenea, rezultate care aplică muzică de fundal și efecte video captivante pentru o senzație profesională. De exemplu, aplicarea unei melodii vii în plus față de efectul time-lapse schimbă complet senzația clipului. Combinația tuturor acestor efecte poate spori experiența de a revedea unele dintre momentele tale preferate.

Și nu numai atât. Utilizatorii de Galaxy Ultra Note 20 pot folosi diferite caracteristici și celelalte camere, inclusiv ultra-wide, live Focus în timp ce filmează. De acolo, ei pot alege rezultatele preferate dintr-o gamă largă de rezultate. Cei care preferă încă tăieturi pot alege imagini individuale, în timp ce cei cărora le place să urmărească clipuri scurte de câini cu aspect drăguț pot aplica alte efecte demne de o înregistrare de excepție.

Stiri

Galaxy Chromebook 2, un puternic laptop Samsung în lucru

Samsung lucrează la o continuare directă a excelentului său Galaxy Chromebook. Detalii foarte multe lipsesc în prezent, dar este pentru prima dată...

Samsung a brevetat un inel care poate încărca wireless cu energie

Se știe că oamenii se gândesc întotdeauna la lucruri noi mai ales când este vorba de Samsung. Compania este în topul mondial...

Actualizarea One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 lansată în Europa

Samsung a făcut ieri un anunț oficial cu privire la lansarea oficială a actualizării seriei Galaxy S20 cu One UI 3.0. Firmware-ul...

Datele când telefoanele Galaxy vor primi One UI 3.0 bazată pe Android 11

Samsung a lansat foaia de parcurs completă pentru actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pentru dispozitivele Galaxy. Probabil că nu...

Samsung Internet 13.0 duce experiența de navigare la nivelul următor

Samsung a anunțat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web rapid, ușor de utilizat și de încredere. Samsung Internet 13.0...

Cele mai bune fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

Unul dintre punctele forte ale trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit 2 este prețul său excelent. Nu credem că am văzut un...

Noul Bixby cu o experiență simplificată și funcții solicitate de utilizatori

De la prima lansare în 2017, Samsung a îmbunătățit permanent pe Bixby. A făcut din el un asistent mai inteligent pentru ai...