Cum să folosiți toate funcțiile pe Samsung Calculator

114
Samsung Calculator
Sursa Foto: via xdroidapps.com

Telefonul dvs. Galaxy include câteva aplicații importante, cum ar fi Samsung Calendar, Samsung Calculator și Samsung Ceas. Nu numai că aceste aplicații sunt ușor de utilizat, dar vă vor ajuta în sarcinile zilnice, cum ar fi urmărirea datelor viitoare, conversia măsurătorilor și setarea alarmelor.

Samsung Calculator este o aplicație excelentă pentru calculatoare creată de Samsung, care este preinstalată în fiecare smartphone Galaxy. Este un calculator cu o interfață sobră și simplă, perfect pentru tot felul de operațiuni oricând avem nevoie de ele. Această aplicație este foarte apreciată de utilizatori, indiferent dacă este vorba despre un calcul ușor sau complex și poate efectua atât estimări fundamentale, cât și științifice.

Cu toate acestea, trebuie să specificăm că aplicația este optimizată pentru telefoanele fabricate de Samsung. Astfel dacă folosiți o altă marcă precum Sony, Xiaomi sau Huawei ca să menționăm doar câteva, este posibil să aveți unele probleme în încercarea de a o pune în funcțiune.

Samsung Calculator poate fi folosit ca un calculator științific

Cel mai bun lucru la Samsung Calculator este că, pentru a trece de la un mod la altul, nu trebuie să accesați niciun meniu de opțiuni. Trebuie pur și simplu să schimbați orientarea dispozitivului: în modul vertical, veți avea un calculator de bază și în modul orizontal, cel științific.

În formatul vertical, Samsung Calculator este un calculator „normal”, îl puteți folosi pentru a efectua înmulțiri, adunări, scăderi și împărțiri. Dar, dacă înclinați smartphone-ul și îl plasați într-o poziție peisaj, Samsung Calculator se va transforma într-un calculator științific pe care îl puteți utiliza pentru a calcula ecuații mai complexe, cum ar fi ecuații, sinusuri, cosinus sau tangente. Cel mai vechi mecanism cunoscut care putea funcționa ca o mașină de calculat se consideră a fi mecanismul de la Antikythera, datând din anul 87 î.e.n.

Aplicația Samsung Calculator oferă atât funcții matematice de bază, cât și științifice, precum și un convertor de unități. Puteți utiliza aplicația Calculator în același mod în care ați folosi un calculator fizic. Pentru a accesa calculatorul Samsung mergeți la Aplicații, apoi atingeți Samsung Calculator. Pe lângă funcțiile sale de bază, puteți utiliza și următoarele opțiuni:

  • Istoric: atingeți pictograma Istoric (pare un ceas) pentru a vedea calculele anterioare pe care le-ați făcut.
  • Convertor de unități: atingeți pictograma Convertor de unități (pare o riglă) pentru a converti diferite măsurători. De exemplu, pentru greutate, temperatură, suprafață, distanță, etc.
  • Modul științific: atingeți pictograma Mod științific (pare o casetă cu simboluri numerice) pentru a afișa taste funcționale suplimentare.

Cea mai recentă versiune a calculatorului Samsung este 12.1.00.59 și a fost lansată în aprilie 2022. Este cea mai bună și perfectă aplicație de calculator pentru smartphone-uri! Mult mai performantă și versatilă decât pe celelalte telefoane de pe piață.