Galaxy Buds / Buds+ / Live / Pro nu pornesc? Iată ce să faceți!

793
Galaxy Buds Live Pro au murit aleatoriu
Sursa Foto: xda-developers.com

Seturile wireless Samsung Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Live Pro se poate întâmpla să nu mai pornească, efectiv au murit. Chiar dacă sunt câteva ciudățenii la fiecare dintre acestea, aceste căști Samsung sunt unele dintre cele bune de pe piață și mai sigure pentru utilizatori.

Dar, uneori, destul de rar, se întâmplă și accidente. Este posibil să fiți într-o situație în care una sau ambele căști nu mai funcționează, nu mai apar pe aplicația Galaxy Wearable. Dacă vă aflați în această situație cu Galaxy Buds, Buds+, Buds Live sau Buds Pro, vă prezentăm mai jos soluția.

Dacă nu utilizați căștile Galaxy Buds mai mult timp, este posibil să ajungeți într-o situație în care mugurii nu pornesc. Căștile par moarte, fără nicio reacție atunci când le scoateți din carcasă sau le introduceți din nou. Aplicația Galaxy Wearable poate arăta o anumită încărcare a bateriei pe carcasă, dar nimic pentru muguri. Dacă ambele căști sunt moarte, atunci nici carcasa de încărcare nu ar trebui să apară în Galaxy Wearable. Carcasa nu comunică direct cu telefonul și are nevoie de căștile Buds în stare de funcționare pentru a comunica. Deși problema nu se întâmplă dacă utilizați în mod regulat Buds, se întâmplă aparent dacă nu ați folosit căștile o perioadă mai lungă de timp. Vedeți pe I❤️Samsung ce căști Galaxy Buds merită cumpărate în 2021!

Cum procedați dacă Galaxy Buds / Buds+ / Live / Pro nu pornesc

Un ghid de pe Reddit via XDA-Developers a prezentat instrucțiuni despre cum să remediați un set Galaxy Buds mort. Încercând pașii de mai jos căștile Galaxy Buds / Buds+ / Live / Pro vor redeveni funcționale. Iată pașii care trebuie urmați pentru a revigora căștile moarte Galaxy Buds:

1. Asigurați-vă că există suficientă încărcare în carcasă. Carcasa are un LED exterior și ar trebui să lumineze în verde atunci când vă conectați la o sursă de alimentare (cu fir / fără fir). Culoarea verde indică bateria încărcată, dar procesul ar trebui să funcționeze atâta timp cât știți că există curent suficient în carcasă.

2. Deschideți capacul carcasei.

  • Dacă una dintre căști funcționează, asigurați-vă că are suficientă încărcare (în mod ideal 100%) și scoateți-o din carcasă. În acest fel, casca funcțională nu va interfera prin afișarea propriei stări de încărcare, iar carcasa va raporta starea de încărcare numai pentru casca moartă.
  • Dacă ambele căști sunt moarte, alegeți una pentru a o revigora mai întâi și repetați procesul cu cealaltă mai târziu.

3. Așezați casca moartă în carcasă și închideți carcasa.

4. Când așezați castile / casca moartă în carcasă, LED-ul carcasei va trece pe roșu, pentru a indica „încărcarea în curs”. Apoi va deveni verde, pentru a indica „încărcarea completă”.

5. Când LED-ul din interiorul carcasei devine verde, repoziționați căștile moarte, astfel încât LED-ul să devină din nou roșu. Va rămâne din nou roșu doar câteva secunde înainte de a deveni verde.

6. Repetați pasul 4 din nou și din nou până când veți obține un LED roșu continuu care rămâne roșu pentru o perioadă mai lungă de timp. Ori de câte ori devine verde în câteva secunde, repetați pasul 4.

Mai sunt și alte posibilități de a porni căștile Buds

Este posibil să trebuiască să faceți pasul 4 de peste 30 de ori pe căștile moarte. Dar, în cele din urmă, LED-ul va rămâne roșu o perioadă lungă de timp. Apoi, ceva mai târziu, căștile moarte vor apărea pe aplicația Galaxy Wearable cu o încărcare de 1%.

După ce ați reînviat una dintre căști, o puteți lăsa să se încarce complet. Apoi repetați același proces din nou pe cealaltă cască. Acești pași au funcționat pentru mai mulți utilizatori, dar trebuie răbdare. Pașii au fost încercați cu Galaxy Buds+, dar ar trebui să funcționeze și pe Galaxy Buds, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro.

Dacă acest lucru încă nu remediază căștile moarte, puteți încerca alți câțiva pași. Puteți încerca să deconectați căștile de la un smartphone conectat înainte de a încerca pașii și să vă reconectați numai după ce aveți un LED roșu solid neîntrerupt timp de o oră. Puteți încerca, de asemenea, o resetare hard (deschideți carcasa, atingeți lung butoanele din carcasă, LED-ul din carcasă va clipi roșu, închide carcasa). De asemenea, puteți încerca să curățați contactele de încărcare, dar aveți grijă să nu le deteriorați în acest proces.

Dacă seturile Galaxy Buds / Buds+ / Buds Live / Buds Pro sunt tot moarte, singura opțiune este un centru de service. Dar înainte de a face acest lucru și a cheltui ceva bani, încercați pașii de mai sus, cu răbdare, dar merită.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.