Ce căști wireless Samsung Galaxy Buds ar trebui să cumperi în 2021?

877
Ce casti fara fir Samsung Galaxy Buds ar trebui sa cumperi in 2021
Sursa Foto: androidpolice.com

Amatorii de căști wireless din partea Apple au parte de AirPod-uri dacă doresc o experiență audio integrate. Dar pe partea de Android avem seria de căști wireless Samsung Galaxy Buds. Dacă aveți un telefon Samsung, aceste căști fără fir funcționează ca un vis și sunt încă destul de bune și pe telefoanele non-Samsung cu aplicația Galaxy Wearables.

Samsung oferă chiar bonusuri atunci când cumpărați un telefon nou pentru a reduce prețurile accesoriilor, cum ar fi căștile wireless. Samsung a lansat noi modele de Galaxy Buds cu fiecare serie emblematică în ultimii ani și toate sunt încă în vânzare. Deci, care ar trebui să le cumpărați? Samsung are destul de multe, originalele Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live sau Galaxy Buds Pro.

Patru modele Samsung Galaxy Buds – caracteristici similare

Actuala gamă de căști wireless wireless Samsung este formată din Galaxy Buds, Galaxy Buds+, Galaxy Buds Live și Galaxy Buds Pro. Setul Samsung Galaxy Buds este cel mai „vechi”, lansat acum doi ani. Acestea sunt căști foarte ușor reparabile și vor dura aproximativ cinci ore la o încărcare. În plus, carcasa mai asigură încă două cicluri de încărcare. Acest set este cel mai ieftin dintre toate cele patru modele.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds+ a îmbunătățit durata de viață a bateriei și calitatea audio în comparație cu originalul. Dar acum nu mai sunt cele mai bune căști fără fir Samsung. Setul Buds+ a fost lansat la un an după Mugurii originali, adăugând dual-driver pentru un audio mai bun și o viață mult mai lungă a bateriei. Buds+ poate funcționa 10 – 11 ore fără reîncărcare, iar carcasa asigură încă un supliment de două încărcări. Căștile pot fi încărcate wireless sau prin încărcare cu fir rapidă. Sunt mai scumpe decât Buds original.

Fasolea este foarte confortabilă în urechi

Setul Samsung Galaxy Buds Live, de forma bobului de fasole, a fost lansat la doar câteva luni după Buds+. Buds Live sunt cele mai distincte ca design din gama actuală Samsung, deoarece nu sunt căști în canalul urechii, nu există un vârf de silicon care să intre în canalul urechii. Acestea oferă anularea zgomotului, dar lipsa unei etanșări perfecte face ca acest lucru să fie puțin util. Cu toate acestea, dacă folosiți aceste căști în formă de fasole sunt foarte confortabile în ureche.

Fasolea este cultivată pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Fasolea este originară din America de Sud, cele mai vechi boabe au fost descoperite în Peru. Cei mai mari producători mondiali de fasole uscată sunt: Myanmar, India, Brazilia și SUA.

Cel mai recent set wireless Samsung Galaxy Buds Pro a fost lansat la începutul anului alături de seria Galaxy S21. Acesta oferă în cele din urmă o anulare a zgomotului foarte utilă. Vârfurile din silicon se etanșează bine în canalul urechii, blocând lumea reală exterioară. Samsung a echipat, de asemenea, Buds Pro cu difuzoare reproiectate și mai multe microfoane. Pot funcționa timp de opt ore cu o încărcare fără ANC, iar carcasa conține încă două cicluri de încărcare în interior. Cu ANC ajunge la șase ore de funcționare cu o singură încărcare. Bineînțeles, carcasa Buds Pro are încărcare rapidă și încărcare wireless. Este cel mai scump set wireless Samsung dintre cele patru, potrivit AndroidPolice.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Ce Galaxy Buds ar trebui să cumpărați?

Sigur că răspunsul la această întrebare este dificil și ține în primul rând de gustul fiecărui utilizator. Toate sunt de calitate! Acum mai intrevine designul, specificațiile și mofturile. Pentru majoritatea oamenilor, Galaxy Buds Pro este setul preferat de cumpărare. Prețul cerut de companie este mai mult decât rezonabil pentru ceea ce obțineți. Aceste căști au primit 9 din 10 voturi pozitive de la utilizatori. Calitatea audio este îmbunătățită vizibil, iar ANC funcționează mult mai bine decât la Buds Live. Potrivirea este bună în urechi, dar unii utilizatori consider că nu stau foarte confortabil.

Sigur că urechile sunt diferite, dar dacă nu doriți vârfuri de silicon în urechi, Buds Live sunt o alegere excelentă. Sunetul nu are aceeași profunzime, datorită designului deschis, dar sunt foarte confortabile în urechi. Dacă le puteți obține cu reducere, s-ar putea să merite să optați pentru ele în balanță cu Buds Pro. Buds-urile originale nu mai prea mai merită să fie cumpărate, dar Buds+ ar putea fi foarte tentante dacă ajung la aproximativ jumătate din prețul inițial.