Cum să măsurați valorile ECG și BP pe seria Galaxy Watch 5

546
Cum se masoara ECG si BP pe Seria Galaxy Watch 5
Sursa foto: via tizenhelp.com

Cu Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro, Samsung a îmbunătățit funcțiile ECG și tensiune arterială (BP – Blood pressure). Caracteristicile înseamnă mult pentru utilizatori și toți doresc să le aibă. După SpO2 și compoziția corporală, acestea sunt, de asemenea, instrumente esențiale de sănătate pe ceasurile inteligente. Samsung a adus aceste caracteristici cu Galaxy Watch Active 2 și, de atunci, și-a îmbunătățit continuu acuratețea. Senzorii de pe seria Galaxy Watch 5 sunt acum mai avansați, ceea ce vă va oferi rezultate precise.

Acum știm cu toții că utilizarea acestor funcții joacă un rol important în urmărirea stării noastre de sănătate. Dacă ați achiziționat recent un Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, atunci ați făcut o alegere excelentă. Dar, mulți utilizatori nu știu cum să folosească aceste instrumente vitale pentru sănătate pe noile lor ceasuri inteligente. Vă arătăm în acest articol, via TizenHelp, cum se măsoară ECG și BP pe seria Galaxy Watch 5.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Măsurarea ECG-ului și BP pe seria Galaxy Watch 5

Pentru a începe, aveți nevoie de un smartphone Samsung Galaxy și un Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 5 Pro. Aceste funcții, ECG și PB (blood pressure – tensiunea arterială) sunt acceptate numai cu telefoanele Samsung Galaxy din țările acceptate. Trebuie să țineți cont de acest lucru! Aceste măsurători sunt disponibile și în România. Când parcurgeți toți pașii, atunci veți ști cum să măsurați ECG și BP pe Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro.

1. Descărcați Samsung Health Monitor. Pentru a începe, mai întâi, trebuie să descărcați aplicația Samsung Health Monitor din Galaxy Store. Aplicația este disponibilă numai în Galaxy Store. Într-o nouă actualizare, Samsung va elimina aplicația din Galaxy Store și, în schimb, se va instala automat pe telefon, odată ce împerecheați un Galaxy Watch 5.

Sursă foto: via Tizenhelp

2. Deschideți aplicația. În aplicație, trebuie să acceptați mulți termeni și condiții, așa că deschideți aplicația.

3. Activați toate permisiunile. Vă va întreba în ce scop doriți să utilizați aplicația. Atât pentru ECG, cât și pentru TA (tensiunea arterială), trebuie să activați comutatorul Toate permisiunile pentru a măsura ambele citiri.

4. Creați-vă profilul. Pentru utilizatorii începători, trebuie să creeze un profil. Completați formularul cu numele, vârsta și sexul dvs.

5. Faceți clic pe Începeți. După ce ați furnizat informații personale, vă va trimite la primul ecran. Aici atingeți butonul Noțiuni introductive pentru a afla mai multe despre aceste funcții și avantajele lor.

Continuați cu pașii de mai jos

6. Alegeți mâna stângă sau dreaptă. În aplicație, ar trebui să alegeți la ce mână porți ceasul. După funcția modului stânga, mulți utilizatori își activează mâna preferată, așa că este necesar să o anunțați.

7. Deschideți Samsung Health Monitor pe ceas. Când îl instalați pe telefon, apoi se va instala automat pe ceasul inteligent. Găsiți aplicația ECG în lista de aplicații și deschideți-o.

8. Apăsați ECG sau BP. Dacă doriți să măsurați ECG, atingeți butonul ECG. Înainte de asta, asigurați-vă că respectați regulile.

Sursă foto: via TizenHelp

9. Atingeți butonul de măsurare și puneși degetul pe tasta ACASĂ timp de 30 de secunde. Este o etapă crucială și trebuie să o parcurgeți. Când apăsați pe butonul Măsoară trebuie să puneți mâna pe masă. În plus, nu mișcați mâna și puneți degetul pe tasta Acasă timp de 30 de secunde. Este necesar să obțineți rezultate precise.

10. Vedeți rezultatele. În cele din urmă, veți obține rezultatele. De asemenea, puteți deschide rezultatul pe telefon pentru a-l împărtăși medicului dumneavoastră.

11. Adăugați mai multe opțiuni. Când finalizați rezultatul, vă va întreba despre sănătatea dumneavoastră. Dacă vrei să adaugi mai multe despre corpul tău sau despre sănătatea ta, atunci le poți adăuga de aici. Doar atingeți butonul Adăugați și adăugați mai multe opțiuni.

Rezultatele sunt doar pentru măsurarea rapidă de la încheietura mâinii și sunt doar informative pentru dvs. Nu acționați, nu schimbați meditația sau medicamentele pe baza rezultatelor unui ceas inteligent. Mai întâi, consultați-vă cu medicul dumneavoastră și arătați-le rezultatele.