Cum să configurați ceasurile din seria Galaxy Watch 5

184
Cum sa configurati ceasurile din seria Galaxy Watch 5
Sursa foto: via androidcentral.com

Cele două modele din seria Galaxy Watch 5 sunt cele mai bune ceasuri Android aflate la ora actuală pe piață. Ele pot fi folosite de toți posesori de telefoane inteligente cu sistemul de operare Google Android. Ceasurile sunt extrem de durabile, cu o reproiectare care vă oferă citiri mai precise decât ultima generație, iar actualizarea Wear OS 3.5 le face o plăcere de utilizat. Au o gamă largă de date de sănătate asociate cu instrumente de fitness excelente.

Samsung Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au fost unele dintre cele mai așteptate ceasuri inteligente din 2022. Sunt multe de care suntem entuziasmați la seria Galaxy Watch 5, de la durată de viață mai lungă a bateriei până la o mai bună urmărire a sănătății și a fitness-ului, împreună cu o încărcare mai rapidă. Dacă te-ai hotărât să-ți iei un nou purtabil, procesul de configurare a Galaxy Watch 5 nu ar putea fi cu adevărat mai ușor, iar în acest articol, via AndroidCentral, te vom ghida cum să faci acest lucru.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Cum se configurează un ceas din seria Galaxy Watch 5

La fel ca un smartphone și un ceas inteligent trebuie mai întâi configurat. Este un lucru esențial în buna funcționare a unui Galaxy A53, a unui model din seria Galaxy S22 sau a unui Galaxy Z Fold 4. Deci Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro trebuie mai întâi configurate. Iată cum:

1. Conectați-vă mai întâi Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 5 Pro la încărcătorul inclus.

2. Apăsați butonul din dreapta sus de pe rama laterală pentru a porni Galaxy Watch 5.

3. De pe telefonul Android, deschideți aplicația Galaxy Wearable.

4. Atingeți butonul Start din partea de jos a aplicației Galaxy Wearable.

5. Când vi se solicită, atingeți butonul Confirmare pentru a verifica dacă codul care apare pe Galaxy Watch 5 este același cu codul de pe telefon.

6. Creați sau conectați-vă la contul dvs. Samsung, dacă este necesar.

7. Când vi se solicită, oferiți acces la aplicația Galaxy Wearable, astfel încât să vă poată localiza Watch 5.

8. Din pagina Pentru revizuirea dvs. – For your review, citiți Termenii și condițiile Samsung și Notificarea de confidențialitate Samsung.

9. Atingeți opțiunea pentru a activa și a dezactiva capacitatea dispozitivului dvs. de a trimite „date de diagnosticare”.

10. Odată selectat, atingeți butonul De acord din colțul din dreapta jos.

11. Când vi se solicită, atingeți butonul OK pentru a conecta pluginul Galaxy Watch 5 cu Galaxy Watch 5

12. Atingeți Permite sau Interzice pentru a oferi acces la persoanele de contact.

13. Atingeți Permite sau Respinge pentru a oferi posibilitatea de a „efectua și gestiona apeluri telefonice”.

14. Atingeți Permite sau Interzice pentru a oferi acces la calendarul dvs.

15. Atingeți Permite sau Interzice pentru a oferi acces la „jurnalele de apeluri telefonice”.

Continuați să configurați Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro

16. Atingeți Permite sau Interzice pentru a oferi acces la „fotografiile, media și fișierele de pe dispozitivul dvs.”

17. Atingeți Permite sau Respinge pentru a permite pluginului să trimită și să vizualizeze mesaje SMS.

18. Citiți Termenii și condițiile Google și Politica de confidențialitate.

19. Atingeți comutatorul pentru ca Galaxy Watch 5 să utilizeze Google Cloud Sync.

20. Atingeți comutatorul pentru a furniza rapoarte de utilizare și diagnosticare pentru Wear OS

21. Atingeți comutatorul pentru a oferi acces la locație pentru Wear OS.

22. Odată examinat, atingeți butonul Continuare din colțul din dreapta jos.

23. Când vi se solicită, selectați contul Google pe care doriți să îl utilizați cu Galaxy Watch 5. În mod alternativ, puteți sări peste această opțiune dacă nu doriți să adăugați un cont Google la ceasul inteligent.

24. Dacă ați optat pentru adăugarea contului dvs. Google, atingeți butonul Copiere pentru a copia contul pe ceas.

25. Verificați-vă identitatea utilizând codul PIN al telefonului sau scanerul biometric.

26. Dacă doriți să restaurați dintr-o copie de rezervă pe un smartwatch anterior, atingeți butonul Următorul din colțul din dreapta jos. În caz contrar, atingeți butonul Omiteți din colțul din stânga jos.

27. Așteptați ca telefonul și Galaxy Watch 5 să finalizeze procesul de configurare.

Vă sfătuim să acordați permisiunile la cele solicitate pentru a putea să vă bucurați de Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro la întregul potențial. Vedeți pe I❤️Samsung ce este senzorul de temperatură pe seria Galaxy Watch 5 și ce face?

Finalizarea procesului de configurare Galaxy Watch 5 pe Galaxy S21 FE

După câteva momente, ecranul de pe Galaxy Watch 5 va începe să vă ghideze prin tutorialul de gesturi, explicând cum să vă accesați notificările, comutările rapide și aplicațiile instalate. Urmăriți-l!

Apoi, vă puteți scufunda în diferitele setări ale aplicației Galaxy Wearable pentru a vă obișnui cu diferitele opțiuni și funcții pe care le aveți la dispoziție. Aceasta include adăugarea de noi fețe de ceas, modificarea setărilor de notificare și puteți chiar să utilizați aplicația Galaxy Wearable pentru a vă găsi ceasul dacă l-ați rătăcit.

În ceea ce privește cel mai bun ceas inteligent Android, nu există motive să ne îndoim că Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro vor fi alegeri de top. Chiar și acum că Google Pixel Watch a sosit și mai multe ceasuri inteligente Wear OS 3 ajung pe piață, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro sunt incredibile.

Singura ciudățenie aici, și pentru toate ceasurile Wear OS 3 aparent, este că nu veți folosi de fapt propria aplicație Wear OS a Google pentru a configura totul și a vă gestiona setările sau aplicațiile.

În schimb, va trebui să vă bazați doar pe aplicația Samsung Wearable pentru cele mai recente oferte ale companiei. Din fericire, procesul de configurare la seria Galaxy Watch 5 este foarte ușor, chiar dacă nu utilizați un telefon Samsung.