Cum se modifică orientarea ecranului Always On Display pe Galaxy S10

439

Galaxy S10 vine cu o opțiune care permite utilizatorilor să își schimbe orientarea ecranului pentru Always On Display. Cea mai recentă serie Samsung Galaxy a fost prima care a venit cu noua interfață  One UI 1.1 din cutie. Pentru comparație interfața One UI 1.0 este pe fiecare dispozitiv care a fost actualizat la Android Pie din Android 8.0 Oreo.

One UI 1.1 vine cu câteva noi caracteristici precum Digital Wellbeing și Bixby Routines, conform SamMobile. Sunt incluse și câteva modificări minore și îmbunătățiri ale caracteristicilor existente, cum ar fi capacitatea de a utiliza Always On Display în orientare peisaj.

Pe Galaxy S10 și smartphone-urile Galaxy A30 și Galaxy A50 care rulează One UI 1.1, puteți selecta orientarea ecranului pentru Always On Display (AOD) din setările acestei caracteristici. Opțiunea este puțin limitată: puteți selecta doar între peisaj și portret, iar setarea de orientare a ecranului la nivel de sistem nu se aplică la afișarea Always On. De asemenea, nu puteți atinge ecranul Always On Display atunci când este activ pentru a schimba orientarea. Trebuie întotdeauna să intrați în setările AOD pentru a face acest lucru.

Caracteristica Always On Display este ușor de schimbat în mod peisaj sau portret

Posibilitatea de a alege între portret și peisaj este utilă pentru mulți utilizatori în diferite situații. De exemplu, atunci când sunteți în pat și telefonul care se află lângă dvs. este la încărcat pe un încărcător fără fir în poziție orizontală. Deci, cum schimbați orientarea ecranului pentru Always On Display? Este ușor de realizat dacă urmați pașii de mai jos.

Cum să modificați orientarea ecranului Always On pe Galaxy S10:

Pasul 1 : Deschideți aplicația Setări telefon din sertarul de aplicații. Alternativ, glisați cu degetul în jos din partea de sus a ecranului, pentru a accesa zona de notificare și atingeți pictograma roată din stânga sus pentru a introduce setările telefonului.

Pasul 2 : Apăsați pe Lock screen – Blocare ecran, apoi apăsați  Always On Display pentru a intra în setările AOD.

Pasul 3 : Derulați în jos pentru a găsi opțiunea de orientare a ecranului. Apăsați pe acesta și apoi selectați Portrait – Portret sau Landscape – Peisaj, în funcție de orientarea dorită.

Asta e totul! Data viitoare când vreți să modificați orientarea pentru Always On Display, trebuie doar să urmați pașii de mai sus pentru a schimba acest mod.

Always On Display este o caracteristică a ecranelor Super AMOLED disponibilă pe anumite smartphone-uri Samsung. A fost introdusă cu Samsung Galaxy S7 în 2016. Funcția Always On Display consumă aproximativ 3% energia bateriei.