Cum să activați cu One UI 6.1 funcția de intrare vocală pe tastatură

164
Cum sa activati cu One UI 6 intrarea vocala pe tastatura
Sursa foto: sammyfans.com

Odată cu lansarea One UI 6.1 cu seria Galaxy S24, Samsung a introdus o modificare ușoară, dar semnificativă, în interfața tastaturii. Este vorba în principal de caracteristica de intrare vocală pe tastatură. Utilizatorii care sunt familiarizați cu acest buton de funcție ar putea fi acum nedumeriți de noua sa locație.

Butonul de introducere vocală pe tastatură este un instrument util pentru dictarea mesajelor text sau a comenzilor. Cu interfața Samsung One UI 6.1 acest buton a fost mutat în partea stângă a barei de navigare, potrivit SammyFans. Dacă vă străduiți să-l găsiți, atunci urmând câțiva pași vă veți restabili capacitățile de tastare vocală.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Această modificare minoră face parte din eforturile continue ale Samsung de a îmbunătăți experiența utilizatorului prin optimizarea accesibilității și a confortului. Dacă aveți un Galaxy S24, Galaxy S24+ sau un Galaxy S24 Ultra, momentan doar acestea au One UI 6.1, urmați pașii de mai jos și vă puteți bucura de funcționalitatea perfectă a introducerii vocale pe tastatura telefoanelor din seria Galaxy S24.

Este foarte ușor și extrem de intuitive tot ce trebuie să faceți. Mai întâi, asigurați-vă că afișarea butonului de la tastatură este activată. Pentru a face acest lucru urmați pașii de mai jos:

  • Mergeți la meniul Setări
  • Apoi la Gestionare generală
  • Acum apăsați Lista tastaturii și implicit
  • Apăsați butonul Tastatură din bara de navigare
  • Atingeți comutatorul pentru a activa funcția de intrare vocală pe tastatură

Odată ce butonul de la tastatură apare pe bara de navigare, puteți comuta cu ușurință la intrarea vocală. Pur și simplu deschideți fereastra de introducere a tastaturii, atingeți pictograma tastaturii din bara de navigare și selectați „Introducere vocală” dintre opțiunile disponibile.