Galaxy S24 Ultra „Era of Dragon” placat cu aur de 24K

238
Galaxy S24 Ultra placat cu aur de 24K
Sursa foto: via newsbytesapp.com

Nu este prima dată când compania Caviar lansează modele emblematice Samsung placate cu aur de 24K. Acum Caviar a dezvăluit colecția „Era of Dragon” pentru cel mai recent flagship al Samsung, Galaxy S24 Ultra. Colecția „Era Dragonului” pentru Samsung Galaxy S24 Ultra continuă moștenirea Caviar de a combina tehnologia, arta și simbolismul cultural în produsele sale de lux.

Vedeta acestei colecții este modelul Galaxy S24 Ultra Yong, în valoare de 15.000 de dolari. Acest model are un corp din titan cu un strat PVD (Physical Vapour Deposition) negru și un basorelief din aur de 24 de carate al unui dragon coreean. Potrivit Newsbytes, acest dragon reprezintă puterea și prestigiul Samsung, onorându-și moștenirea coreeană. Dragonul, care face aluzie la „Anul Dragonului 2024”, este placat cu aur de 24 de karate.

Telefoanele din seria „Era of Dragon” au un ceas tourbillon și stele de diamant. Pe lângă corpul din titan și placarea cu aur, modelul Galaxy S24 Ultra Yong are și un CVR ELT3350A Tourbillon. Acesta este un mecanism complicat făcut manual cu 19 bijuterii, similar ceasurilor elvețiene de top. Acest ceas tourbillon CVR ELT3350A arată ora fără a fi nevoie să utilizați afișajul smartphone-ului.

Tourbillonul se rotește o dată pe minut, adăugând telefonului o notă de ceasornicărie sofisticată. În plus, telefonul afișează trei stele de diamant, simbolizând logo-ul original Samsung inspirat de numele său – Sam Sung, care înseamnă „Trei Stele” în coreeană.

Dragonul este o creatură legendară magică care apare în folclorul mai multor culturi din întreaga lume, în special în Asia. În mitologia românească dragonul este un balaur/zmeu, animal înfricoșător care zboară și aruncă flăcări pe nări.

Colecția „Era of Dragon” include și modele de constelații zodiacale. Pe lângă modelul emblematic Yong, colecția „Era Dragonului” oferă modele de constelații zodiacale începând de la 9.000 de dolari. Aceste modele îmbină elemente orientale și occidentale și simbolismul vedetei. În timp ce modelul emblematic Yong este limitat la 24 de unități, modelele zodiacale, precum Berbec, Pești, Vărsător și Taur, sunt limitate la 99 de unități fiecare.

Sursă foto: via notebookcheck

Această ediție limitată sporește atractivitatea acestor telefoane de lux. Caviar, cu o istorie de a crea modele extravagante de smartphone-uri, este renumit pentru modelele sale fastuoase pentru telefoanele emblematice. Caviar a lansat și alte modele Samsung placate cu aur. Amintim aici doar pe Galaxy S21 Ultra sau Samsung Galaxy Z Fold 4.