Cum să partajați rețele Wi-Fi folosind codul QR pe ​​Android Pie cu One UI

218
Sursa Foto: via SamMobile.com

Știați că puteți împărți rețeaua Wi-Fi cu prietenii și familia? O puteți face lăsându-i să scaneze un cod QR pe ​​smartphone-ul sau tableta voastră Samsung Galaxy Aceasta este o caracteristică pe care Samsung a introdus-o cu Android Pie și interfața One UI și este extrem de utilă. Dacă telefonul sau tableta este conectată la rețeaua Wi-Fi de acasă sau de la birou, un prieten sau o familie se poate conecta la acesta, prin simpla scanare a Codul QR afișat pe dispozitivul personal.

Nu, această caracteristică nu vă permite să păstrați parola Wi-Fi în secret! Acesta face ca procesul de conectare la o rețea Wi-Fi securizată să fie doar mai convenabil, eliminând nevoia de a introduce manual parola. Cine scanează codul QR de pe dispozitivul dvs. va putea vedea care este parola după ce codul QR a fost detectat, cel puțin pe dispozitivele Samsung Galaxy.

Împărțiți rețeaua Wi-Fi prin scanarea codului QR

Și dacă orice persoană la care împărtășești rețeaua are un smartphone Galaxy recent, sau orice alt telefon emblematic Galaxy din ultimii doi ani, un Samsung Galaxy S9/S9+, Galaxy Note 9, seria Galaxy S10 sau Note 10, care rulează Android Pie, trebuie doar să îndrepte camera telefonului lor către codul QR pentru a-l scana. Această caracteristică Scan QR a fost introdusă de Samsung pe dispozitivele sale cu actualizări ulterioare de software.

Aplicațiile care pot scana coduri QR de la terțe părți funcționează la fel de bine în acest caz, conform SamMobile. De asemenea, puteți să vă partajați rețeaua Wi-Fi prin intermediul codului QR cu prietenii care au un Apple iPhone.

Iată cum puteți găsi codul QR pentru rețeaua Wi-Fi pentru partajarea acestuia cu alții:

  • Pasul 1 : În primul rând, trebuie să vă asigurați că telefonul sau tableta dvs. este conectată la rețeaua Wireless pe care doriți să o partajați.
  • Pasul 2 : Acum, deschideți aplicația Setări a dispozitivului, atingeți Conexiuni, apoi atingeți Wi-Fi pentru a vedea o listă a rețelelor Wi-Fi.
  • Pasul 3 : Aici, atingeți rețeaua la care este conectat dispozitivul dvs. și veți vedea afișarea pe ecran a codului QR. Solicitați celeilalte persoane să scaneze acest cod pentru a se conecta la aceeași rețea Wi-Fi.

Simplu și foarte ușor!