Cum să vă schimbați parola contului Samsung pe un dispozitiv Galaxy

194
Cum sa schimbati parola la contul Samsung pe un dispozitiv Galaxy
Sursa foto: via slashgear.com

Samsung are cea mai mare cotă de piață a dispozitivelor Android. În acest fel este o probabilitate foarte mare să dețineți telefoane sau tablete Samsung Galaxy. Nu veți regreta niciun moment alegerea făcută. Dar Samsung are și propriul mod de a face lucrurile mai bune, suprapune interfața sa One UI peste sistemul Android. Asta înseamnă că trebuie să interacționezi cu ecosistemul Samsung, care este legat împreună cu un cont Samsung. Aici parola contului Samsung este foarte importantă. Când configurați un dispozitiv Galaxy, vi se va solicita nu numai să îl conectați la contul dvs. Google, ci și la unul Samsung.

Contul dvs. Samsung este ceea ce veți folosi pentru a profita de mai multe funcții exclusive. Printre altele, amintim aici Samsung Wallet, Samsung Health, Galaxy Store, Samsung Pass și Find My Mobile. De asemenea, va fi folosit pentru a sincroniza date și aplicații pentru a le transfera pe noile dispozitive. Din cauza cât de multe date personale sunt blocate în spatele acestui cont, este important să schimbați parola din când în când pentru a vă asigura că securitatea dvs. este cât mai solidă posibil. Samsung recomandă actualizarea parolei contului la fiecare șase luni, potrivit Slashgear. Iată cum puteți schimba parola contului Samsung direct de pe dispozitivul Galaxy.

Pentru a schimba parola contului Samsung de pe dispozitivul Samsung Galaxy Android, urmați acești pași:

  • Deschide Setări trăgând în jos din partea de sus a ecranului pentru a deschide fereastra de notificare a dispozitivului. Faceți acest lucru încă o dată pentru a accesa Setările rapide, apoi atingând pictograma roată din colțul din dreapta sus.
  • Atingeți secțiunea Cont Samsung din setări. Va apărea în partea de sus a meniului Setări împreună cu numele și fotografia de profil.
  • Atingeți Securitate și confidențialitate.
  • Atingeți Parolă.
  • Introduceți parola curentă în prima casetă de text.
  • Introduceți noua parolă pe care doriți să o setați în a doua casetă de text, apoi din nou în a treia casetă de text.
  • Atingeți Următorul.

Veți fi întrebat dacă doriți să vă deconectați de la toate celelalte dispozitive care sunt conectate în prezent la contul dvs. Samsung. Cu excepția cazului în care aveți toate aceste dispozitive la dvs., de obicei cel mai bine este să alegeți „Deconectați-vă de la toate dispozitivele”. Dacă alegeți această opțiune, va trebui să vă conectați din nou la contul Samsung pe orice alte dispozitive Galaxy pe care le dețineți.