Cum să ștergeți aplicațiile de pe un televizor inteligent Samsung

711
Cum sa stergeti aplicatiile de pe un televizor inteligent Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizorul dvs. inteligent Samsung este o minune a tehnologiei moderne, permițând ore întregi de divertisment în flux, jocuri, navigare pe web și multe altele. Totul prin simpla defilare și clic a unei telecomenzi pe una dintre sutele de aplicații disponibile. Dar, la fel ca în cazul aplicațiilor de pe smartphone-urile noastre, ecranul televizorului poate fi plin cu aplicații pe care fie am încetat să le mai folosim, ne-am plictisit sau nu le-am folosit deloc. Mai mult, ocupă spațiul de stocare limitat al televizorului.

Trebuie remarcat faptul că nu toate aplicațiile de pe televizoarele inteligente Samsung pot fi șterse. De exemplu, cele care vin preinstalate pe televizor. Pe acestea Samsung le desemnează ca „aplicații recomandate”, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video și altele. Acestea nu pot fi eliminate, dar pot fi pur și simplu ascunse de pe ecranul de pornire al televizorului.

În acest articol, prin amabilitatea Digitaltrends, vă ajutăm să faceți ordine în dezordinea de pe ecranul televizorului. Mai concret, vă arătăm cum să ștergeți aplicațiile de pe un televizor inteligent Samsung. Și, în timp ce pașii pentru a face acest lucru sunt destul de similari ca pentru televizoarele Samsung cu aproape un deceniu în urmă, ne vom concentra pe cum să facem acest lucru pentru modelele recente, fabricate în ultimii ani. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune televizoare Samsung din 2021!

Eliminarea aplicațiilor de pe un televizor inteligent Samsung mai nou

Este foarte ușor să ștergi aplicații de pe televizorul tău inteligent Samsung. Dacă ți-ai cumpărat televizorul în ultimii doi ani, atunci acești pași sunt pentru tine.

  • Pasul 1: Din ecranul de pornire al televizorului, navigați la Aplicații și apoi la  pictograma roată Setări în colțul din dreapta sus.
  • Pasul 2: Navigați și selectați aplicația pe care doriți să o ștergeți și faceți clic pe ea pentru a alege Ștergere. Vi se va cere să confirmați alegerea. Odată ce ai confirmat, ai terminat!

Ștergerea aplicațiilor de pe televizoarele Smart mai vechi

Știm că mulți dintre voi au probabil încă un televizor Samsung mai vechi, dar nu vă speriați, sunt televizoare grozave. Dacă nu intenționați să cumpărați un televizor nou, urmați acești pași pentru televizoarele Samsung cumpărate din 2017 până în 2019. Acestea diferă doar puțin față de modelele mai noi.

  • Pasul 1: Navigați la Smart Hub apăsând butonul Acasă de pe telecomandă și găsiți din nou drumul către secțiunea Aplicații.
  • Pasul 2: Selectați aplicația pe care doriți să o ștergeți din secțiunea Aplicație descărcată și alegeți Ștergeți din meniu. Trebuie să confirmați alegerea și să selectați Ștergere a doua oară pentru a finaliza procesul.

Din nou, doar pentru a reține, nu puteți șterge aplicațiile care sunt preinstalate pe televizor, dar le puteți elimina de la apariția pe ecranul de pornire, iar pentru asta vedeți mai jos.

Cum să eliminați o aplicație de pe ecranul de pornire

Poate ați vizionat totul pe Netflix și v-ați anulat abonamentul pentru moment. În acest fel acum doriți să scoateți pictograma aplicației din meniul ecranului de pornire al televizorului dvs. Samsung. Ușor de zis și de făcut.

  • Pasul 1: Pe ecranul de start, derulați la aplicația pe care doriți să o eliminați și apăsați și mențineți apăsat butonul Selectare de pe telecomandă.
  • Pasul 2: Derulați în jos și selectați opțiunea Eliminare, apoi selectați-o din nou pentru a confirma. De asemenea, puteți alege să o mutați în alt loc, dacă și aceasta este o soluție.