Acasă Cum sa... Cum să vă conectați televizorul inteligent Samsung la Amazon Alexa

Cum să vă conectați televizorul inteligent Samsung la Amazon Alexa

Dacă aveți un televizor inteligent Samsung din 2019 sau 2018, dar doriți ceva mai bun decât Bixby-ul Samsung, conectarea televizorului la un difuzor inteligent este destul de simplă! Prin asocierea unui difuzor inteligent Amazon Alexa, puteți adăuga un control vocal de bază pe televizorul dvs. inteligent Samsung.

Modelele de televizoare Samsung QLED 2020 au Amazon Alexa încorporat. Nu este nevoie să utilizați un dispozitiv inteligent asociat difuzorului, deoarece puteți utiliza microfonul din telecomandă. Cu Amazon Alexa puteți schimba canalul, deschide aplicații, căuta filme și emisiuni, reda muzică și controla dispozitivele inteligente de acasă. Televizoarele inteligente Samsung din 2020 acceptă și Asistentul Google, dacă nu sunteți fan Amazon.

Modelele din 2018 și 2019 au doar opțiuni de control vocal, dar Samsung a lucrat pentru a le face mai prietenoase cu vocea. Dacă doriți controale mai avansate, va trebui să utilizați asistentul vocal Bixby încorporat în televizor, utilizând microfonul de pe telecomanda televizorului. Dacă doriți să adăugați capacitatea Alexa la televizorul dvs. inteligent Samsung, iată cum să îl faceți să funcționeze.

Cum să conectați televizorul Samsung la Amazon Alexa

Pasul 1: Configurați dispozitivele. În primul rând, asigurați-vă că atât televizorul Samsung, cât și dispozitivul Amazon Alexa sunt configurate și funcționează. După ce finalizați configurarea inițială pe televizor și pe dispozitivul Alexa, va trebui să vă asigurați că ambele dispozitive se află pe aceeași rețea Wi-Fi.

Dacă nu ați făcut-o încă, va trebui să configurați televizorul ca un lucru (dispozitiv inteligent) în aplicația SmartThings. Pentru a face acest lucru, pur și simplu conectați-vă la contul dvs. Samsung de pe televizor.

Pasul 2: Pregătiți aplicațiile. De asemenea, va trebui să vă pregătiți telefonul pentru a coordona aceste două dispozitive. Dacă nu ați făcut-o încă, descărcați atât aplicația Samsung SmartThings (disponibilă pentru iOS și Android), cât și aplicația Amazon Alexa (iOS sau Android). Asigurați-vă că vă conectați la ambele aplicații cu aceleași informații despre cont pe care le-ați folosit pentru contul Samsung al televizorului și contul Amazon Echo.

Totul trece prin Samsung SmartThings

Pasul 3: Descoperiți televizorul în aplicația SmartThings. Mai întâi, va trebui să descoperiți televizorul dvs. Samsung în aplicația Samsung SmartThings. Aceasta vă permite să îl tratați ca pe un dispozitiv inteligent conectat atunci când îl conectați la difuzorul Alexa. Pentru a face acest lucru, accesați meniul Dispozitive, aflat în meniul de jos al aplicației.

Pe pagina Dispozitive, selectați opțiunea Adăugare dispozitiv. Cu televizorul pornit, ar trebui să fie ușor să vă găsiți dispozitivul în listă. După ce ați găsit dispozitivul și ați asociat telefonul cu televizorul, selectați Samsung Smart TV. Apoi utilizați butonul de comutare de lângă numele acestuia pentru a permite utilizarea acestuia ca dispozitiv inteligent.

Pasul 4: Descoperiți difuzorul dvs. inteligent în aplicația Alexa. În al doilea rând, va trebui să vă asigurați că Amazon Echo, Echo Dot sau alt dispozitiv Amazon a fost descoperit în aplicația Amazon Alexa. În aplicație, selectați butonul Dispozitive din meniul din partea de jos a ecranului de pornire. Dacă Echo (sau un dispozitiv similar Alexa) apare în acest meniu, atunci sunteți gata. Dacă nu, deschideți opțiunea meniului Toate dispozitivele și găsiți dispozitivul Alexa pe lista dispozitivelor conectate disponibile.

Foarte ușor de controlat un televizor Samsung cu Alexa

Pasul 5: Conectați aplicațiile. În aplicația Amazon Alexa, activați abilitatea Samsung SmartThings și conectați-vă cu contul dvs. Samsung pentru a conecta conturile.

Pasul 6: Selectați televizorul în aplicația Alexa. Conform TomsGuide, după ce ați activat abilitatea Samsung SmartThings – care ar trebui să asocieze automat Alexa la televizor – ați terminat. Felicitări, tocmai v-ați conectat televizorul inteligent Samsung la Alexa!

Acum puteți utiliza difuzorul dvs. inteligent Alexa pentru a porni și opri televizorul, pentru a schimba canalul sau intrarea. Puteți regla volumul și controla redarea media cu controale de bază, cum ar fi derulare rapidă, derulare înapoi, pauză și redare.

Stiri

Cum să conectați căștile sau căștile Bluetooth la ceasurile Galaxy Watch 3

Ceasurile inteligente de astăzi nu sunt doar dispozitive de sănătate, sunt ceasuri extrem de avansate cu multe caracteristici remarcabile. În urmă cu...

Samsung va prezenta noul Wear OS la MWC 2021 pe 28 iunie

Într-un tweet, gigantul tehnologic și-a confirmat planurile de a debuta practic noua „experiență Galaxy” - alături de o imagine care sugerează că...

Samsung este sponsorul oficial al echipei de e-sports a lui David Beckham

Un studiu recent a arătat că veniturile globale din e-sports pot ajunge la 1,1 miliarde USD până la sfârșitul anului. În acest...

Muncitorii de la Samsung Display în prima grevă din istoria companiei

Reprezentanții sindicatului de la Samsung Display Co. au lansat luni prima lor grevă din istoria companiei. Reprezentanții sindicatului nu au reușit să...

Cum să faceți capturi de ecran cu Samsung Galaxy A52

Lansate în această primăvară Samsung Galaxy A52 și Galaxy A52 5G au foarte mare trecere pe piață. Ambele sunt smartphone-uri foarte bine...

Galaxy S20 FE vs Galaxy A72 – Care sunt diferențele?

Gama medie este cea care a făcut din Samsung cea mai mare companie de telefonie din lume. Pare incredibil, dar acest merit...

Galaxy A51 din SUA primește în cele din urmă Android 11 și One UI 3.1

În urmă cu câțiva ani Samsung nu stătea deloc bine cu actualizările pentru smartphone-urile sale și, deși situația s-a îmbunătățit mult, tot...