Acasă Cum sa... Cum măsurați tensiunea și schimbați fețele de ceas pe Galaxy Watch 3

Cum măsurați tensiunea și schimbați fețele de ceas pe Galaxy Watch 3

Ați cumpărat recent un Samsung Galaxy Watch3? Dacă da, este posibil să nu știți cum puteți schimba fața ceasului pe dispozitiv. Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici de pe un smartwatch, capacitatea de a personaliza aspectul ceasului pentru un eveniment special. Să spunem că aveți o întâlnire de afaceri importantă și trebuie să arătați de un milion de dolari sau… două. Nu este nevoie să vă schimbați ceasul; pur și simplu îi puneți pe o altă față.

Samsung Galaxy Watch 3 are peste 50.000 de fețe de ceas pentru a putea fi personalizat pentru fiecare gust sau moft. Dacă nu sunteți sigur cum să alegeți o față nouă, vizionați pur și simplu videoclipul care însoțește acest articol.

În primul rând, pentru a edita fața, trebuie să apăsați îndelung pe ecranul ceasului. Apoi rotiți rama în sensul acelor de ceasornic pentru a parcurge opțiunile, conform Phone Arena. Un alt mod de vedea fețele ceasului este să rotiți rama până când ajungeți la widget-ul Galaxy Store. Deschide aplicația și puteți găsi o față de ceas care îți place și apoi instalează-o. Și există încă un alt mod de a naviga printre fețele ceasului. Deschideți aplicația Galaxy Wearable de pe dispozitiv și selectați o față de ceas personalizată pe gustul dvs.

Măsurați tensiunea arterială cu Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 vă poate monitoriza și tensiunea arterială. Samsung explică într-un alt videoclip recent publicat și acest lucru. Rotirea cadrului va afișa widgetul de tensiune arterială. Pentru a profita de această caracteristică, trebuie mai întâi să instalați aplicația Samsung Health Monitor pe receptor; un ceas va apărea pe ecran. După instalarea aplicației, utilizatorul va crea un profil.

Sunt mulți cititori sceptici privind acuratețea măsurării tensiunii arteriale și a altor înregistrări medicale făcute cu un ceas inteligent. Samsung a spus că utilizatorii nu ar trebui să își schimbe medicamentele sau dozele prescrise de medic pe baza datelor afișate de ceas. Măsurarea tensiunii arteriale cu Galaxy Watch 3 este o modalitate simplă și la îndemână pentru a vă verifica imediat tensiunea. Atunci când nu vă simțiți bine și observați diferențe mari, discutați cu medicul dumneavoastră.

Samsung Health este o aplicație lansată în iulie 2012 cu Galaxy S3. Servește pentru a urmări diferitele aspecte ale vieții cotidiene care contribuie la bunăstare, cum ar fi activitatea fizică, dieta și somnul. Este disponibilă și pe iPhone cu minim iOS 9.0.

Când vă măsurați tensiunea arterială folosind Galaxy Watch 3, cu 30 de minute înainte de a face testul, asigurați-vă că nu consumați cofeină, alcool sau nicotină. În plus, nu faceți exerciții cu 30 de minute înainte de a face testul. Și un sfat pentru femei! Dacă sunteți gravidă, Samsung vă sugerează să evitați măsurarea tensiunii arteriale folosind Galaxy Watch 3.

Calibrarea smartwatch-ului trebuie făcută o dată pe lună

Înainte de a vă măsura prima dată tensiunea cu un smartwatch Galaxy Watch 3 acesta trebuie calibrat. Samsung recomandă ca tensiunea să fie luată de trei ori pentru a calibra ceasul și a obține o citire precisă a tensiunii arteriale. Este nevoie de un tensiometru cu manșetă care respectă normele medicale din domeniu. Manșeta tensiometrului trebuie aplicată pe brațul opus celui pe care este ceasul. În timpul calibrării trebuie să fiți liniștit și să nu vorbiți.

Trebuie să calibrați Galaxy Watch 3 o dată pe lună; odată ce ceasul este calibrat, va fi nevoie de o simplă atingere a butonului „Măsoară” pentru a obține tensiunea arterială în viitor. Aplicația Health Monitor va înregistra toate măsurătorile, va face notițe și va partaja cifrele cu profesioniștii medicali pe care îi selectați.

Samsung Galaxy Watch 3 este disponibil cu conectivitate Bluetooth / Wi-Fi sau Bluetooth / Wi-Fi + 4G LTE. Există două dimensiuni, 41mm și 45mm. Opțiunile de culoare sunt Mystic Bronze și Mystic Silver.

Stiri

Galaxy S20 FE lansat: funcțiile preferate de fani la un preț accesibil

Samsung a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un...

Mark Zuckerberg este un mare fan al smartphone-urilor Samsung

Samsung și Facebook sunt parteneri pe diverse proiecte de mult timp. Setul cu cască Samsung Gear VR a folosit tehnologia Oculus Facebook...

Samsung a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020

Samsung și-a anulat oficial conferința anuală pentru dezvoltatori SDC 2020 pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19. Știrea a cam circulat în șoaptă...

Samsung Pay în teste în Germania, lansarea este tot mai aproape

Plata fără numerar devine tot mai populară peste tot în lume. Google Pay, Apple Pay și serviciul Samsung Pay sunt cele mai...

Dispozitivul de asistență Samsung GEMS certificat pentru siguranță sporită

Samsung a anunțat că dispozitivul său GEMS Hip este primul dispozitiv din Coreea care a primit certificarea ISO 13482. Este o certificare...

Samsung lansează noul Soundbar Atmos Premium cu 9.1.4 canale

Samsung Electronics și-a lansat noua linie de bare de sunet din seria Q 2020 în luna iunie acest an. Acum noile modele...

Jocuri populare pentru Samsung Galaxy Watch și Galaxy Watch 3

Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au multe funcții impresionante și sunt printre cele mai bune smartwatch-uri disponibile pe piață. Galaxy Watch...