Rămâi în formă acasă cu Samsung Health pe televizorul tău inteligent

919
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

V-ați gândit vreodată că este posibil să faceți toate exercițiile de fitness preferate în camera de zi? Suntem siguri că mulți s-au gândit la acest lucru. Potrivit unui sondaj recent realizat de Samsung Electronics, 76% dintre respondenți spun că, de când au fost puse în aplicare măsurile de distanțare socială, au început să facă exerciții fizice acasă și au crescut timpul alocat pentru exerciții la domiciliu. Aplicația Samsung Health pe Smart TV este foarte utilă pentru acest lucru.

În acest context, în luna mai, Samsung Electronics a lansat aplicația Samsung Health pentru Smart TV. Aceasta permite utilizatorilor să își folosească televizoarele ca portaluri pentru a ajuta la păstrarea formei fizice și a gândirii pozitive din confortul casei. Aplicația Samsung Health Smart TV poate să vă țină în formă pentru a fi motivați pe tot parcursul zilei.

Samsung Health pe televizoarele Samsung Smart TV

Datorită funcției „Rutine” a aplicației Samsung Health poate fi setată o alarmă zilnică. Aceasta declanșează un mesaj pop-up la momentul preferat ales pentru a vă aminti să începeți exercițiile de fitness. Cu un simplu clic pe butonul „Începe acum”, utilizatorii își pot începe conținutul ales fără a fi nevoie de introducere suplimentară.

Sunt zile în care vă simțiți plini de energie și vreți mai multă intensitate pentru exerciții. Atunci, pur și simplu deschideți aplicația Samsung Health pentru a vedea o serie de recomandări de top. Samsung Health oferă acces gratuit la diverse conținuturi de la mai multe mărci de fitness premium, precum barre3, Fitplan, Jillian Michaels, obé fitness și Echelon. Mai mult! Programele sugerate sunt clasificate și organizate sistematic pe ecran, făcând alegerea programului de antrenament mai rapidă și mai simplă, chiar și pentru începători.

Dacă sunteți prea agitat o pauză de meditație este una binevenită. Samsung Health oferă conținut de mindfulness în parteneriat cu aplicația de wellness de renume mondial Calm. Aceasta are conținut audio pentru a ghida utilizatorii spre meditație, somn sau relaxare.

Calm este o companie de software cu sediul în San Francisco, fondată în 2012. Calm realizează produse de meditații ghidate bazate pe atenție, programe de somn și alte caracteristici de wellness. Produsul principal este aplicația de meditație, disponibilă pe Android și iOS.

Cu Samsung Health pe Samsung Smart TV, utilizatorii își pot afișa datele zilnice. Puteți vedea pe televizor numărul total de pași, activitățile zilnice și caloriile totale consumate, pe ecranul mare de acasă. Utilizatorii pot vizualiza, de asemenea, aceste statistici pe dispozitivele lor mobile oriunde, oricând, motivându-se din mers.

Recomandări de exerciții cu aplicația Samsung

Samsung Health oferă recomandări adaptate la antrenamentele preferate de utilizator. Fie că doriți antrenamente pentru masa musculară, pentru dans, conținut de mindfulness sau altceva, Samsung Health are de toate. Conform NewsSamsung, sunt disponibile peste 250 de videoclipuri instructive de la o serie de companii premium de fitness. Când vine vorba de orice fel de exerciții puteți selecta versiuni de începător, intermediare și avansate de antrenament.

Începând cu antrenamentele zilnice și terminând cu numărul de pași făcuți puteți vedea seara la televizor rezultatele obținute și statisticile pe o anumită perioadă dorită. Smart TV-ul Samsung, prin intermediul aplicației de sănătate Samsung, afișează statistici care includ numărul zilnic de pași, numărul de calorii consumate și numărul de ore active. Este ușor să vă îndepliniți obiectivele propuse datorită faptului că Samsung Health oferă mementouri și acces ușor la conținutul de care ai nevoie pentru a rămâne sănătos.