Acasă Cum sa... Cum să folosiți funcția de urmărire a somnului pe Galaxy Fit și...

Cum să folosiți funcția de urmărire a somnului pe Galaxy Fit și Galaxy Fit 2

Din câte se pare va fi nevoie de timp pentru lansarea unui Galaxy Fit 3 pe piață. Am sperat că acest lucru se va întâmpla la evenimentul Galaxy Unpacked unde a fost lansată seria Galaxy Watch 4 și pliabilele Samsung. Apoi am avut mari speranțe și la Galaxy Unpacked Part 2, dar nimic. În acest fel rămânem în continuare cu Galaxy Fit și Galaxy Fit 2.

Ambele modele sunt excelente trackere de fitness. Funcția de urmărire a somnului de pe Galaxy Fit, Galaxy Fit-e și Samsung Galaxy Fit 2 este diferită de ceasurile Galaxy. După lansarea seriei Galaxy Watch 4 această funcție a devenit și mai prospectivă pe noile modele.

Dar ultimele trackere de fitness de la companie au și senzori pentru a obține rezultate precise ale somnului. Măsurarea somnului de pe brățara de fitness vă urmărește calitatea somnului și vă ghidează pentru un somn bun de noapte. Oamenii trebuie să doarmă suficient pentru a lucra mai bine și pentru a folosi creativitatea la maximum. Nu uitați că Galaxy Fit 2 este un ceas de fitness ieftin cu o durată de viață a baterie fenomenală!

Spre deosebire de gama Galaxy Watch, nu veți găsi monitorizarea somnului în seria Galaxy Fit. Trebuie să adăugați manual caracteristica de somn la tracker pentru a putea urmări somnul. Samsung vă oferă stadii de somn ușor, profund și REM cu înregistrările zilnice, săptămânale și lunare. Odată ce ați setat caracteristica pe brățara de fitness, o puteți purta pe timp de noapte pentru a vă monitoriza somnul. Pentru utilizatorii începători și pentru acei utilizatori care nu înțeleg cum să folosească urmărirea somnului pe trackerele Galaxy, urmați acești pași. Înainte de orice altceva, conform TizenHelp, asociați trackerul de fitness Galaxy Fit cu aplicația Galaxy Wearable.

Urmărirea somnului pe Galaxy Fit 2 și Galaxy Fit

Iată ce trebuie să faceți:

1. Descărcați aplicația Samsung Health. Toate exercițiile și funcțiile legate de fitness de la Samsung sunt incluse în această aplicație. Compania oferă gratuit toate funcțiile sale premium, unde trebuie să plătiți pentru aceste funcții pe dispozitivele portabile Apple Watch și Fitbit. Pentru a începe urmărirea, descărcați aplicația Samsung Health. Este disponibil în Android Play Store, Galaxy Store și iOS App Store.

2. Deschideți aplicația Galaxy Wearable. După cum am spus, pentru a conecta o brățară inteligentă de fitness cu un smartphone, aveți nevoie de aplicația Galaxy Wearable. Descărcați, instalați și asociați trackerul cu telefonul și deschideți-l.

3. Adăugați Widget Sleep. Dacă nu vedeți widgetul Sleep pe Galaxy Fit sau Fit 2, atunci puteți adăuga widgetul Sleep din meniul Widgeturi. Pentru a face asta, accesați Widgeturi și apoi Adăugați Widget Sleep.

4. Deschideți aplicația Samsung Health. În aplicația Wearable, veți găsi opțiunea Samsung Health. Faceți clic pe ea pentru a deschide aplicația.

Cu aplicația Samsung Health puteți urmări foarte mulți indicatori de sănătate

5. În aplicația Samsung Health apăsați pe opțiunea Sleep. Aplicația Samsung Health are o mulțime de funcții de exerciții precum ritmul cardiac, greutate, podelele, stres, tensiunea arterială și multe altele. Aici a fost furnizată opțiunea Sleep, așa că faceți clic pe opțiunea Sleep.

6. Aici alegeți Înregistrare Manuală sau Înregistrare Automată. În opțiunea de somn, puteți seta manual obiceiurile de somn sau vă puteți permite să le urmăriți automat. Puteți vedea detaliile despre somn în opțiunea Urmărire și tendințele de somn în fila Tendință.

7. Urmăriți-vă somnul cu Galaxy Fit 2. Widgetul Sleep recent adăugat a apărut pe trackerele Galaxy Fit. Glisați ecranul principal de la dreapta la stânga până când găsiți fila Sleep.

Fila de gestionare a somnului este acceptată numai pe smartphone-urile Android și Galaxy și lipsește pe dispozitivele iOS sau iPhone. În opțiunea de gestionare a somnului, veți obține un ciclu REM, somn profund și date totale despre somn. Acum, măsurați-vă somnul pe trackerul de fitness Galaxy Fit & Fit 2 și împărtășiți-vă experiențele.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...