Acasă Cum sa... Cum să folosești WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch Active & Active 2

Cum să folosești WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch Active & Active 2

Samsung și-a lansat pe piață ceasurile inteligente Tizen, cu diverse îmbunătățiri și caracteristici suplimentare legate de fitness. Galaxy Watch Active & Watch Active 2 sunt disponibile pentru achiziționare aproape peste tot în lume. Galaxy Watch Active este primul purtabil de la Samsung care vine fără rama rotativă, iar Samsung Galaxy Watch Active 2 este primul purtabil cu ramă digitală.

Acum, întrebarea este cum vor funcționa ambele ceasuri inteligente în condiții extreme? Majoritatea clienților se plâng de un magazin de aplicații care poate primi multă marfă. Iar acest lucru face ca smartwatch-urile Samsung să sufere puțin comparativ cu rivalii săi. Dar, Samsung Galaxy App Store are câteva aplicații esențiale pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung a trecut la Wear OS 3 pe noile ceasuri inteligente Watch 4

Samsung a luat o nouă cale pe piața purtabilă cu decizia bruscă de a schimba sistemul de operare Tizen cu sistemul de operare Wear. Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic rulează pe software-ul Google + Fitbit + Samsung = Samsung Wear OS 3. Ceasurile din a patra serie vor primi și aplicații Play Store împreună cu aplicațiile Google. Deși Samsung a renunțat la Tizen pentru purtabile, nu afectează ceasurile inteligente anterioare.

WhatsApp este singura aplicație pe care utilizatorii o caută întotdeauna pe smartphone-ul lor și acum o caută pe smartwatch-urile lor. Este mai ușor să trimiteți și să primiți mesaje pe încheietura mâinii prin această aplicație Messenger. Din păcate, aplicația WhatsApp lipsește pe ceasurile inteligente Samsung. Nu este nici măcar pe ceasurile anterioare și nici pe ceasurile Apple și Android. Dar există o modalitate de a folosi WhatsApp pe ceasurile Samsung, conform TizenHelp. Trebuie să urmați câțiva pași simpli pentru a obține tot ce aveți nevoie din aplicație. Iată pașii pentru modul de utilizare a aplicației WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch Active & Active 2.

Cum să utilizați WhatsApp pe Galaxy Watch Active & Watch Active 2

  • Mai întâi, asociați Galaxy Watch cu smartphone-ul Android sau Apple

Pentru a asocia, trebuie să descărcați aplicația Galaxy Wearable din Magazin Play sau iOS App Store. Acum deschideți aplicația și selectați-vă ceasul inteligent. Aici, asociați-l folosind Bluetooth pentru a face o autentificare cu succes.

  • Descărcați WhatsApp pe smartphone (în cazul în care nu aveți) și conectați-vă la el
  • Deschideți aplicația Wearable pe smartphone-ul asociat și atingeți opțiunea Notificări
  • Aici veți vedea opțiunea Gestionați notificările. Deschide-o!
  • Derulați în jos până când vedeți opțiunea WhatsApp
  • Veți vedea tasta de comutare în fața aplicației. Atingeți-o pentru a o activa!

Gata. Ați activat cu succes WhatsApp pe ceas pentru a primi toate mesajele. Pentru a citi toate mesajele primite, glisați Ecran de pornire de la stânga la dreapta. Puteți răspunde sau șterge mesajele WhatsApp din ceas. Atenție! Pe Galaxy Watch Active sau Active 2 veți primi mesaje numai de la acele contacte sau grupuri pe care nu le-ați dezactivat.

În cea mai recentă actualizare de firmware, Samsung a promovat suportul pentru imaginile WhatsApp din seria Active. Utilizatorii pot vizualiza mesajele primite cu toate imaginile din interiorul ceasului inteligent. Ironia este că trebuie să activați descărcarea automată a conținutului media pe telefonul smartphone asociat. În acest fel, vă va consuma o parte din datele dvs. de internet, dar puteți vedea toate imaginile WhatsApp în seria Active.

Gata, urmați acești pași și primiți toate mesajele text sau media din smartwatch-ul Samsung. Când noul mesaj text va apărea simultan pe telefonul dvs. smartphone, acesta va apărea pe un ceas inteligent. Nu este cel mai bun mod de a obține un text original sau de a răspunde la acesta, totuși este un mod excelent de parcurs.

Unele formate nu vor fi acceptate pe ceasuri din cauza unor limitări, dar este bine că primiți mesaje WhatsApp.

Stiri

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...

În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt...