Acasă Cum sa... Cum să folosești WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch Active & Active 2

Cum să folosești WhatsApp pe ceasurile Galaxy Watch Active & Active 2

Samsung și-a lansat pe piață ceasurile inteligente Tizen, cu diverse îmbunătățiri și caracteristici suplimentare legate de fitness. Galaxy Watch Active & Watch Active 2 sunt disponibile pentru achiziționare aproape peste tot în lume. Galaxy Watch Active este primul purtabil de la Samsung care vine fără rama rotativă, iar Samsung Galaxy Watch Active 2 este primul purtabil cu ramă digitală.

Acum, întrebarea este cum vor funcționa ambele ceasuri inteligente în condiții extreme? Majoritatea clienților se plâng de un magazin de aplicații care poate primi multă marfă. Iar acest lucru face ca smartwatch-urile Samsung să sufere puțin comparativ cu rivalii săi. Dar, Samsung Galaxy App Store are câteva aplicații esențiale pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung a trecut la Wear OS 3 pe noile ceasuri inteligente Watch 4

Samsung a luat o nouă cale pe piața purtabilă cu decizia bruscă de a schimba sistemul de operare Tizen cu sistemul de operare Wear. Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic rulează pe software-ul Google + Fitbit + Samsung = Samsung Wear OS 3. Ceasurile din a patra serie vor primi și aplicații Play Store împreună cu aplicațiile Google. Deși Samsung a renunțat la Tizen pentru purtabile, nu afectează ceasurile inteligente anterioare.

WhatsApp este singura aplicație pe care utilizatorii o caută întotdeauna pe smartphone-ul lor și acum o caută pe smartwatch-urile lor. Este mai ușor să trimiteți și să primiți mesaje pe încheietura mâinii prin această aplicație Messenger. Din păcate, aplicația WhatsApp lipsește pe ceasurile inteligente Samsung. Nu este nici măcar pe ceasurile anterioare și nici pe ceasurile Apple și Android. Dar există o modalitate de a folosi WhatsApp pe ceasurile Samsung, conform TizenHelp. Trebuie să urmați câțiva pași simpli pentru a obține tot ce aveți nevoie din aplicație. Iată pașii pentru modul de utilizare a aplicației WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch Active & Active 2.

Cum să utilizați WhatsApp pe Galaxy Watch Active & Watch Active 2

  • Mai întâi, asociați Galaxy Watch cu smartphone-ul Android sau Apple

Pentru a asocia, trebuie să descărcați aplicația Galaxy Wearable din Magazin Play sau iOS App Store. Acum deschideți aplicația și selectați-vă ceasul inteligent. Aici, asociați-l folosind Bluetooth pentru a face o autentificare cu succes.

  • Descărcați WhatsApp pe smartphone (în cazul în care nu aveți) și conectați-vă la el
  • Deschideți aplicația Wearable pe smartphone-ul asociat și atingeți opțiunea Notificări
  • Aici veți vedea opțiunea Gestionați notificările. Deschide-o!
  • Derulați în jos până când vedeți opțiunea WhatsApp
  • Veți vedea tasta de comutare în fața aplicației. Atingeți-o pentru a o activa!

Gata. Ați activat cu succes WhatsApp pe ceas pentru a primi toate mesajele. Pentru a citi toate mesajele primite, glisați Ecran de pornire de la stânga la dreapta. Puteți răspunde sau șterge mesajele WhatsApp din ceas. Atenție! Pe Galaxy Watch Active sau Active 2 veți primi mesaje numai de la acele contacte sau grupuri pe care nu le-ați dezactivat.

În cea mai recentă actualizare de firmware, Samsung a promovat suportul pentru imaginile WhatsApp din seria Active. Utilizatorii pot vizualiza mesajele primite cu toate imaginile din interiorul ceasului inteligent. Ironia este că trebuie să activați descărcarea automată a conținutului media pe telefonul smartphone asociat. În acest fel, vă va consuma o parte din datele dvs. de internet, dar puteți vedea toate imaginile WhatsApp în seria Active.

Gata, urmați acești pași și primiți toate mesajele text sau media din smartwatch-ul Samsung. Când noul mesaj text va apărea simultan pe telefonul dvs. smartphone, acesta va apărea pe un ceas inteligent. Nu este cel mai bun mod de a obține un text original sau de a răspunde la acesta, totuși este un mod excelent de parcurs.

Unele formate nu vor fi acceptate pe ceasuri din cauza unor limitări, dar este bine că primiți mesaje WhatsApp.

Stiri

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...