Harman Kardon Citation 100 MKII: un difuzor mic cu un sunet bogat

746
Harman Kardon Citation 100 MKII Difuzor mic cu un sunet bogat
Sursa Foto: Harman-Kardon

Așa-numitele difuzoare inteligente au încetat de mult să fie disponibile doar de la marile companii de tehnologie. Specialiștii clasici în audio sunt implicați și pe piață datorită sistemelor deschise de asistență vocală. Cu Harman Kardon Citation 100 MKII primim un model îmbunătățit care se bazează pe serviciile AI ale Google.

Parte din gama Citation Harmon Kardon, difuzorul inteligent compact 100 MK2 are un sunet îmbunătățit, un stil elegant, asistență Google încorporată, AirPlay2 și un design de înaltă calitate. Este un difuzor inteligent de nouă generație care se potrivește în orice spațiu și vă umple camera cu sunet puternic, conform WinFuture. Ușor de utilizat, Harman Kardon Citation 100 MKII îmbină inovația în sunetul de acasă cu atenția la detalii în design, permițând un aspect sofisticat și un sunet uimitor cu bas puternic.

Harman Kardon este o divizie a Harman International Industries, cu sediul în SUA. Este o filială a Samsung Electronics și produce echipamente audio pentru acasă și auto. Harman are mai multe mărci premium care includ printre altele pe Bang & Olufsen, JBL, Mark Levinson, AKG sau Infinity.

Harman Kardon Citation 100 MKII cu Google Assistant

Iubitorii de muzică vor adora sunetul excelent și accesul la peste 300 de servicii muzicale și streaming de înaltă definiție prin Chromecast încorporat. Conectați acest difuzor inteligent la rețeaua electrică și apoi la Bluetooth sau Wi-Fi. În acest fel, puteți reda fără fir muzică de pe tabletă sau smartphone către difuzor.

Adăugarea Asistentului Google oferă control vocal convenabil fără mâini în casă, doar prin comenzi vocale. Google Assistant aduce un control vocal convenabil boxelor wireless Harman Kardon Citation 100 MKII. Obțineți răspunsuri, redați muzică, vă controlați casa inteligentă și multe altele, doar prin voce. Întrebați despre vreme sau agenda dvs., de exemplu.

Gama Harman Kardon Citation are un sunet superior și plin de rafinament, rezultatul experienței de peste 65 de ani în industria audio premium de înaltă fidelitate. Cu un design superb Harman Kardon Citation 100 MKII îmbină inovația audio cu un design sofisticat. Țesătura sa premium din lână în amestec, fabricată de Kvadrat, este rezistentă la murdărie și ignifugă.

Caracteristici.

  • Design premium
  • Calitate rafinată a sunetului
  • Ajutor hands-free prin voce oferit de Asistentul Google
  • Redați și controlați-vă muzica cu vocea
  • Peste 300 de servicii de streaming de muzică disponibile cu streaming Wi-Fi
  • Confidențialitate
  • Configurare simplă cu aplicația Google Home pe iOS și Android
  • Streaming wireless Bluetooth

Frumos și elegant cu sunet uimitor

Acest difuzor elegant are un sunet uimitor, cu medii clare și înalte, cu minime excelente și un bas impresionant. LED-urile pentru microfon și LED-urile Bluetooth se aprind continuu. Are și un dezavantaj, nu are jack de 3,5 mm.

Harman Kardon Citation 100 MKII simplifica transmiterea wireless a sunetului de pe smartphone sau tableta prin Bluetooth. Practic transformă totul într-o experiență muzicală imersivă. Are versiune Bluetooth 4.2 și Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 GHz / 5 GHz). Difuzorul Harman are dimensiunile 172 x 275 x 163 mm și o greutate de 2,7 kg. Este disponibil în negru sau gri.