Acasă Stiri Bang & Olufsen a lansat căști și difuzoare realizate din marmură naturală

Bang & Olufsen a lansat căști și difuzoare realizate din marmură naturală

Nu sunteți impresionat de difuzoarele și căștile dvs. obișnuite? Vreți ceva mai special și mai luxos? Este posibil ca Bang & Olufsen să aibă gama de lux pentru dvs. Dar aceste produse super-premium trebuie și să vi le permiteți. În final, un set Galaxy Buds Live poate fi mai atractiv.

Bang & Olufsen este parte a Harman Internațional deținută de Samsung Electronics. Colecția de Aur marchează a 95-a aniversare a companiei Bang & Olufsen. Compania manifestă parcă o oarecare nerăbdare pentru a sărbători centenarul peste câțiva ani. Acum ne momește cu o serie de produse de excepție. Cu toate acestea, nu se poate nega puterea esteticului dacă privim la aceste noi produse. Materialele de lux precum marmura, lemnul și pielea transformând aceste produse audio în adevărate opere de artă.

Harman International este o filială a Samsung. Compania americană a fost cumpărată de gigantul tech sud-coreean în anul 2017 cu 8 miliarde de dolari. Harman are mai multe mărci premium care includ printre altele pe Bang & Olufsen, JBL, Mark Levinson, AKG sau Infinity.

Bang & Olufsen cu produse exclusiviste

Colecția Golden este alcătuită din nouă produse, fiecare devenind un element esențial al portofoliului de produse Bang & Olufsen. Modelele prezentate includ, printre altele difuzorul Beosound 2 (2.000€), din aluminiu cu nuanțe  aurii. Căștile peste urechi Beoplay H95 (800€) sunt din piele de miel de culoare nisipului și partea metalică din aluminiu auriu.

Difuzoarele în formă curioasă Beosound Balance (2.500€) au o bază elegantă din marmură Carrara. Este pentru prima dată când Bang & Olufsen a folosit marmură de Carrara, conform TechRadar. Natura organică a marmurei înseamnă că nu există două difuzoare identice, adăugând un strat suplimentar de exclusivitate unui difuzor deja uimitor. Difuzoarele Beoplay A9 (2.750€) și televizorul OLED Beovision Harmony (19.500€) sunt cele mai scumpe. Au un design incredibil și sunt pline de caracteristici.

Marmura de Carrara este folosită din vremea Romei Antice. Este un tip de marmură albă sau albastru-gri utilizată în sculptură și pentru decor. Se extrage din Carrara, Toscana, Italia. Este una dintre cele mai renumite din lume. A fost făcută faimoasă de Michelangelo.

Nu tot ce strălucește este aur, dar ce face Bang & Olufsen este valoros ca aurul. Bang & Olufsen este cunoscută pentru produsele audio premium, precum și pentru designul inovator. Vedem acest lucru și aici cu silueta de abajur a difuzoarelor Beosound Balance sau cu Beosound Edge – care arată ca o monedă din lateral.

Bang & Olufsen cochetează cu design-urile și pentru oricine are nevoie de o doză de lux în casă, aceste căști și difuzoare sunt ideale. Chiar dacă sunt prea drăguțe și prea scumpe pentru a fi utilizate ca pietoni sau navetiști pentru a asculta Spotify.

Colecția Golden va fi disponibilă pentru cumpărare de la magazinele B&O și comercianții cu amănuntul terți, începând cu 17 noiembrie 2020. Această dată este ziua de naștere a companiei (95 ani).

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...